Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Cuketová polévka s bazalkou a cizrnovo-batátové kari s jasmínovou rýží.
@Aladinka Vaříš cizrnu nebo dáváš plechovkovou, třeba Bonduell? Zcela zásadní dotaz, že?
![]()
@tulipán píše:
@Aladinka Vaříš cizrnu nebo dáváš plechovkovou, třeba Bonduell? Zcela zásadní dotaz, že?![]()
![]()
Já cizrnu neumím uvařit. Mám to furt jako broky, tak kupuju v Lidlu, mají tam takovou větší flašku za tři pětky.
K obědu jen brokolico- cuketová polévka s krutonky. Odpoledne grilovačka- cuketa a kuřecí špalíčky v baffalo omáčce. Jo a manžel bude dělat domácí rohlíky na grilu+ bylinkové máslo.
@micta píše:
Já cizrnu neumím uvařit. Mám to furt jako broky, tak kupuju v Lidlu, mají tam takovou větší flašku za tři pětky.
Musíš ji namočit aspoň na 12 hodin.
Dneska dojidacka-sekacka s brkasi. Zitra kanadske kure s ryzi. ![]()
@Konys
Jó, kanadské kuře je super! Škoda, že má rodina ho moc nemusí. ![]()
@ropucha 02 píše:
@Konys
Jó, kanadské kuře je super! Škoda, že má rodina ho moc nemusí.
Tak my se po tom muzeme umlatit, hlavne nase skoro 2lety mládě
Delame neostrou,,baby verzi'' ![]()
@aiwwa píše:
Musíš ji namočit aspoň na 12 hodin.
Kolikrát je namočená i dýl, ale prostě není jako ta kupovaná.
@micta píše:
Kolikrát je namočená i dýl, ale prostě není jako ta kupovaná.
Kromě namočení se musí vařit v tlakáči, i tam to trvá přes hodinu, ale pak je skvělá. V normálním hrnci bych ji i po namočení musela vařit spoustu hodin.
@micta píše:
Já ji vařím, občas, v normálním hrnci, ale je za dvě hodky hotová
, s namáčením. Ale prostě není hezká, oloupaná, olezlá, prostě dobrá namlít do falafelu. Ale většinou si dávám bonduel z plechovky, nakupím vždycky v akci. Mě ta z lidu přišla už moc měkká, vrátila jsem se k bonduel. ![]()
@Adrasteia píše:
Kromě namočení se musí vařit v tlakáči, i tam to trvá přes hodinu, ale pak je skvělá. V normálním hrnci bych ji i po namočení musela vařit spoustu hodin.
Tlakáč nemám, bojím se ho
a četla jsem, že luštěniny se v něm vařit nemají, prý to má tendenci bouchnout.