Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@LvE píše:
Ahoj…můžu se zeptat, dáváte do krémové květák. polívky muškát. oříšek?
díky
Já ano, jen na špičku nože.
Italské rizoto se zeleným chřestem. Večer smažený květák, domácí tatarka a nové brambory. Já si dala dušenou brokolici. Ted ještě peču buchtičky, budou s pudinkem. Muž si je objednal předevčírem a od té doby se ptá, kdy budou. Děti dělaly kuličky, myslím, že tuto dětskou práci budu pravidelně využívat. ![]()
@KalamityJohn píše:
Lečo, už jsem na něj měl dlouho chuť.
Lečo miluju, vyrostla jsem na něm. S čím ho doma jíte? S chlebem nebo bramborami?
Dnes byly zbytky ze včerejška a zítra si pochutnáme na květáku a zatím to dle hlasování vypadá na kaši
![]()
@tulipán píše:
Lečo miluju, vyrostla jsem na něm. S čím ho doma jíte? S chlebem nebo bramborami?
Jako dítě jsem lečo nesnášel, začal jsem ho jíst až ve všežravých pubertálních letech někde na vodě.
A měli jsme ho bez ničeho.
@tulipán píše:
@KalamityJohn Tak to jsi mě převezl!
Nebyl úmyslem
![]()
My přílohy hodně omezujeme a chleba máme doma málokdy, on americkej chleba za moc nestojí.
@tulipán píše:
@Aladinka Vaříš cizrnu nebo dáváš plechovkovou, třeba Bonduell? Zcela zásadní dotaz, že?![]()
![]()
@KalamityJohn píše:
Jako dítě jsem lečo nesnášel, začal jsem ho jíst až ve všežravých pubertálních letech někde na vodě.A měli jsme ho bez ničeho.
Nejlepší příloha k leču je dobrá klobása.
Na oběd jsme měli Pad thai s tygřími krevetami.
Teď na večeři dělám špenátový quiche s ricotou.
@KalamityJohn píše:
Nebyl úmyslem![]()
My přílohy hodně omezujeme a chleba máme doma málokdy, on americkej chleba za moc nestojí.
Kmínový chleba mi také v cizině vždy chybí. ![]()