Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
5.3.16 10:33

@Kacievi Ale jo, obědvám menší porci vše, co uvařím. Vynechala jsem svačiny a snídani a večeři jsme si nahradila zdravě. Nasadila jsem ráno ovesnou kaši (dělám sama) a kefír z tibetské kombuchy s chia semínkama. Pro mě, klasickou selku s téměř metrákem, která má denně na desce na lince pořádnou flákotu masa a smetana 33pct teče proudem, to považuju opravdu za úspěch. A zřejmě i mé tělo, první dvě kila (cca) jsou dole :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
5.3.16 10:34

Holky, dne suvařeno, zítra kuřecí řízky, br. kaše, zeleninové vdolečky, odpoledne upeču pudinkovou buchtu zatřenou zakysanou smetanou a upeču tu pizzu. Odjíždíme, tak to posouvám obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.3.16 10:35

Vařím hovězí vývar s těstovinovou rýží a peču tu roládu z mletýho :D zatím drží pohromadě :D. A udělám k ní bramborovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
5.3.16 11:50

Grilovaný losos, brambory a dušená zelenina.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.16 11:58

Na dnešek obyc kureci prsa na pánvi na prirodno s opecenym bramborem a zeleninkou… Zítra pěkně pstruh na másle! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
5.3.16 12:20

@Voltiček no vidis, kefir z tibetske houby js chtela zkouset uz vloni, ale kv tehotenstvi js to odlozila, tak diky za pripomenuti. Budu si k tomu muset dohledat nejake info 8) Ty si ji doma pestujes-vyrabis sama?? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.3.16 12:23

Hurá, tak roláda se povedla a byla moc dobrá :dance: a dost zbylo, tak ji možná dojíme zítra k obědu, akorát s jinou přílohou. Pokud se teda nesní do večera za studena :D

@Banshee1234 :palec: Mňam, lososa jsme dlouho neměli, dala bych si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
5.3.16 12:29
@IrenaKřížová píše:
@Kacievi Recept na slané ;-)

Tak v tom pripade je u nas nejoblibenejsi s tunakem a se zeleninou, pak taky lehky salat s rajcaty, paprikou, cesnekem a bilym jogurtem a je super jako maxi rycly priloha temer ke vsemu masicku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
5.3.16 20:41

@Kacievi Dostala jsem ji a nějak mi roste, info mám http://www.kombucha-kefir.wz.cz/kefirka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
6.3.16 07:27

@Voltiček dekuji moc za odkazek :hug:, prostuduju a pripadne se zeptam odbornice ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
6.3.16 07:28

Polevka s krupickou a vajickem, pstruh na masle s bramborami x jen zeleninovym salatem z ledoveho s. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
6.3.16 07:37

Včera jsem byly španělské ptáčky, zůstalo i na dnešek, upeču jen třenou bábovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
6.3.16 08:07
@NikysekR píše:
Hurá, tak roláda se povedla a byla moc dobrá :dance: a dost zbylo, tak ji možná dojíme zítra k obědu, akorát s jinou přílohou. Pokud se teda nesní do večera za studena :

šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
6.3.16 08:18

Kapustové karbanátky, br. kaše. Z kapustového vývaru bramborová omáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
6.3.16 08:29

Dnes nevařím, dojíme ze včera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie