Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ploskutáček píše: Více
Plosky přijeď, ale musíš víc zatlačit do dveří- máme za nima pytle s odpadem…
@Kunikula Strhana píše: VíceŘeknu ti tajemství: mam erektivní hohu, takže když nedosáhnu rukou, zvednu pravou nožku a jemně otevřu.
Bohužel musím přiznat, že kluci jsou mnohem poradkumilovnejsi, než ženy. Drtivá část žen pod 40 let jsou bordelářky co se hrají na princezny a čekají na svého prince, který by měl doma ideálně vařit, uklízet, udržovat pořádek, nosit prachy a zajišťovat princezně program, aby se nenudila. To poslední je hodně důležité - jakmile princeznu její dvorní šašek nudí, bývá velmi rychle nahrazen jinym lepsim šaškem.
Pro me je bordel, kdyz prijedu ke zname-koupelna zahazena spinavym pradlem (pradelni kos nestaci),na kuchynce lince neni kousek mista k uvareni caje.dale vylozene nanosy prachu a pomalu si nemas kam sednout-na gauci je plno obleceni apod.
Tvurci neporadek-jako pohazene hracky, neumyte nadobi, proroze jsem pred chvili dovarila apod ☺️
@Petra0009 píše: Více
Trošku mimo téma, ale už dlouho mi to vrtá hlavou. Když vařím, jsou tam vždycky nějaké prostoje, kdy není potřeba nic škrábat ani krájet, a to jsou momenty, kdy házím nádobí do myčky a utírám linku a meju věci, které do myčky nejdou. Takže vlastně když dovařím, mám zároveň i uklizeno. Premyslim, jak se stane, že když člověk dovaří, je linka plná věcí. Možná tam někdo ty prostoje nemá? nebo je využívá k něčemu jinému?
Neberte to prosím jako rýpavý příspěvek, fakt mě to zajímá.
@KKubula píše: Více
mozna někdo v těch prostojích děla něco jiného…treba kouka na e-mimi
Ber to tak, ze je vlastně zázrak, když si v dnešní době žena najde chvíli na vaření, natož aby měla pořádek až dovaří.
Sociální sítě jsou velkým žroutem času. Kdyby tam lidé netrávili tolik času, byl by zase větší pořádek a to nejen na kuchyňské lince…
@Nikdo důležitý píše: Více
a to je nějak strašně dulezite, to vaření a poradek?
Když to zena zvládne, uz muže mit volno nebo si ma najít jinou praci?
Někdy ty prostoje jsou a někdy vůbec. Když jsou, většinou poklidím, ale někdy taky není nálada.
Já třeba pravidelně vařím nebo chystám více jídel najednou. Třeba vařím oběd, k tomu dělám pomazánku na večeři, ať je odleželá a třeba ještě vařím pudink na svačinu.
A navíc nemám ráda průběžné dávání do myčky, to se tam nic nevleze a musím to předkládávat. Jak mám jednu hromadu nádobí, pak je to dávání do myčky jako Tetris, o dost zábavnější.
@Venetia píše: Více
Kdepak, bylo by fajn, aby žena ve vztahu začala fungovat aspoň z poloviny, jako její partner.
Na epipi chodí velmi často dvě skupiny lidí. Nespokojené ženy, a nespokojení muži. Oni ti spokojeni sem často nemají důvod chodit, že? Možná tak bavit se těmi dvěmi skupinami výše. A samozřejmě nespokojené ženy vidí problém jen a jen v mužích a obráceně. A paradoxně pochopení obou skupin je NULOVÉ. Ženy si nejsou ochotné připustit, že existují i fajn muži a ti nespokojení muži si nejsou ochotni připustit, že jsou i fajn ženy, protože obě skupiny si stále hledají velmi podobné partnery. Prostě ženy přitahují ti darebáci a ti hodní nemají to správné charisma. A samozřejmě ti hodní kluci chtějí mít pocit, že se o někoho mohou postarat a pomocí jí a neuvědomují si, že to je past a jen další léčka od žen, které velmi dobře vědí, jak lapnout ptáčka zpěvačka.
Takže zda je důležité to či ono si ujasni laskavě se svým protějškem, mně to je úplně ale úplně jedno ![]()
@Nikdo důležitý píše: Více
Nepotřebuju radu, jak to mám brát.
A na netu taky trávím času víc než bych měla a chtěla. ![]()
@Venetia píše: Více
Já se ptám lidi, kteří vaří, tj. nejen žen. ![]()