Co je na Vás dobrého?

20901
30.7.19 14:54

Jop. Neni nad to se umet dobre pochvalit. Ja mam v sobe jen same dobro, dokonce tolik, ze zarim vsemi smery. Ale s*re me, ze me pouzivaji jako rezervni zdroj svetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1146
30.7.19 15:02

Nadměrná empatie, jsem ráda že dokážu ostatním porozumět ve všech směrech ale občas je to i na škodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
30.7.19 15:04

Jsme zodpovedna. Kdyz neco slibim, udelam vse pro to, aby to platilo. Da se na me spolehnout. To je asi nejvetsi klad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.7.19 15:06

Mám neskutečný talent nabrat kila, která občas shodím.
Jsem skvělá v tom, jak se vyrovnávám s hormonálními výkyvy, ječím už jenom minimálně.
Když si řeknu, že utratím všechno co sebou beru třeba na fesťák, tak to splním a ještě si půjčím.
Umím krásně nandat nádobí do myčky, líp to umí snad jenom můj chlap, který tam kdysi postavil hrníčky dnem dolů.

Úplně bez problémů vždycky zapomenu, kam jsem dala klíče, peněženku a mobil.
A ještě líp umím obvinit kohokoliv z rodiny, že to někdo z nich někam dal, protože já 100% vím, kam jsem to položila!!!
Atd, atd.
Jsem bez chyby! :pankac: :pankac: :pankac:

Příspěvek upraven 30.07.19 v 15:07

• Citovat
  • Upravit
10256
30.7.19 15:07

@Lucie1906 mi povídej :-). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
30.7.19 15:08

@sakota To ocení mnoho lidí! Ikdyž to vypadá obyčejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
30.7.19 15:08

Na to jaky jsem cholerik a egoista se musim pochvalit, ze jsem celkem hodna a snesitelna osoba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
30.7.19 15:12

@Premek_Orac spis me prekvapuje, ze to neni az tak casta vlastnost. Pro me je napriklad nepredstavitelne, ze slibim ucast na nejake akci a pak bud vubec nedam vedet, nebo napisu den rpedem, ze vlastne neprijedu (neresim situace nahla nemoc nebo jiny velky pruser, ktery fakt nejde jinak resit, ale i tehdy davam vedet okamzite, s omluvou, hledam nahradnika za sebe atd).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
30.7.19 15:12

Jsem úžasná, milující, tolerantní žena mému muži, dobre vařím, jsem poradna a nikdy neodmitnu sex :mrgreen:
Celkove jsem hodna a snažím se pomáhat, když je to v mých silách. Zároveň se nikdy nenechám využít a když je třeba, dovedu si udržet odstup. Celkove se chovam tak, abych byla se životem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
30.7.19 15:13

A dochvilnost. :D Temer vzdy a vsude s predstihema kdyz jdu pozde byt o par minut, volam, pisu, omlouvam se a jsem z toho nervozni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
30.7.19 15:13

Jsem hrozně šikovná třeba když chlapovi trvá půl roku než něco opraví mám neuvěřitelný talent to rozšťourat tak že nejen že to musí udělat hned ale dohromady to pak dává dva dny :lol: teď vážně :lol: hodně pomáhám lidem kolem občas bych řekla že až moc ale prostě si nemůžu pomoct :nevim: když něco slíbím tak to vždycky dodržím, jsem dochvilná a mýmu manželovi a dětem prostě žádná neuvaří tak dobře jako já :pankac: :lol: a samozřejmě manžela taky žádná nemůže uspokojit tak jako já :oops: :lol:

Příspěvek upraven 30.07.19 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
30.7.19 15:14
@LydiaD píše:
Mám neskutečný talent nabrat kila, která občas shodím.
Jsem skvělá v tom, jak se vyrovnávám s hormonálními výkyvy, ječím už jenom minimálně.
Když si řeknu, že utratím všechno co sebou beru třeba na fesťák, tak to splním a ještě si půjčím.
Umím krásně nandat nádobí do myčky, líp to umí snad jenom můj chlap, který tam kdysi postavil hrníčky dnem dolů.

Úplně bez problémů vždycky zapomenu, kam jsem dala klíče, peněženku a mobil.
A ještě líp umím obvinit kohokoliv z rodiny, že to někdo z nich někam dal, protože já 100% vím, kam jsem to položila!!!
Atd, atd.
Jsem bez chyby! :pankac: :pankac: :pankac:

Příspěvek upraven 30.07.19 v 15:07
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23980
30.7.19 15:17

Nedávné krevní testy ukázaly, že mám dobrá játra a prostatu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
30.7.19 15:18
@LydiaD píše: Úplně bez problémů vždycky zapomenu, kam jsem dala klíče, peněženku a mobil.
Atd, atd.
Jsem bez chyby! :pankac: :pankac: :pankac:Příspěvek upraven 30.07.19 v 15:07
:lol: :lol:
Tak na tohle mám talent taky hlavně co se klíčů od auta týče :lol: naposledy jsme je hledali předevčírem jako první chlap prohledal mrazák a lednici tam je nechávám často ale tentokrát jsem to ještě o mnoho vylepšila :lol: našly se když jsem vyndavala nádobí z myčky :oops: takhle nablýskaný klíče od auta jsme ještě neměli :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.7.19 15:19
@bse.pedro píše:
Nedávné krevní testy ukázaly, že mám dobrá játra a prostatu… 8)

Sakra… nemám prostatu :think:
To jsem se asi unáhlila s tím, že jsem bez chyby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová