Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, zajímalo by mě, co jste dostali na vítání občánků, má tam cenu jít?
Tak hlavně se musíš ptát na konkrétní místo, předpokládám, že informace, co dostala Pepina v Horní Dolní ti nijak nepomůže ![]()
Praha 13 poprvý chrastítko od FP, podruhý 6 dřevěných kostek s krtečkem, pro mě kytku, a pamětní list, Praha 17 malilinkatej zlatej přívěšek ve tvaru 4 lístku, pro mě kytka, a fotky a video z obřadu jako dárek(což poprvý a podruhý mě to stálo na P13 několik stovek
)
ale já tam teda nešla kvůli dárku, ale kvůli obřadu..aby měli kluci památku ![]()
Na rovinu, my ani nevěděli, kdy vítání občánků u nás je
. jsme z malého města, ale rodili sjem v Brně, nevím, jeslti nás nevyroumněli kvůli tomu nebo jsme si to měli zjistit sami, no každopádně, co jsem mluvila s kámoškama, uase jsem zase o moc nepřišli ![]()
Podle mě se všude dávají spíš drobnosti na památku a samozřejmě nějaké pamětní listy.
Nějakou knížku a bryndák se znakem města a spoustu drobných pitomostí, co už si ani nepamatuji. Praha 6 před čtyřmi lety.
Přihlásit se většinou musíte sami. U syna jsem nebyla, nevěděla jsem, že se musím přihlásit a čekala jsem na pozvánku, která teda nedošla
. Ale jsou to hňupi, protože popelnici jsem za syna šla platit, takže o nás věděli a mohli mě na to třeba upozornit. U dcery jsem pak byla a byla to šaškárna…ale odnesla jsem si tuším dva tis., které se mi fakt hodily.
@Anonymní píše:
Na rovinu, my ani nevěděli, kdy vítání občánků u nás je. jsme z malého města, ale rodili sjem v Brně, nevím, jeslti nás nevyroumněli kvůli tomu nebo jsme si to měli zjistit sami, no každopádně, co jsem mluvila s kámoškama, uase jsem zase o moc nepřišli
Ja sem rodila v Pze a trvalak mam 100km daleko a stejne me pozvali. Klid my zaky nesli, komancarna hadr ![]()
Jo btw ja se nikam nehlasila na urade to poznali z platby za popelnice
ve ktere bylo o clena vic. Jinak si to neumim vysvetlit
Příspěvek upraven 27.02.16 v 06:42
My jsme z partisicoveho mesta, vitani je jen 2× rocne, mesto rozesilalo pozvanky a kazde dite dostalo 2000,–, foto s rodicema, knizecku, coz jsem ani netusila, ze budou takovy dary ![]()
Se synem na menším městě 1000,–Kč, plyšáka a pamětní list. S dcerou, po přestěhování na vesnici, nic. Tady se vítání nepořádá. Ale třeba va vedlejší obci jsou štědří, nový občan si odnáší 5000,–, aspoň teda před 4 lety to tak bylo. Jinak to byl cirkus… Není o co přijít, podle mě. Starosta nebyl ani slyšet, přes brečící miminka
Já teda myslela, že na tyhle akce se nechodí kvůli věcem zdarma, ale kvůli obřadu… ![]()