Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuji inspiraci co koupit babičce k narozeninám. U ní je to těžší, je po mrtvici, na vozíku a ochrnuta na pravou stranu. Nemluví a nečte
a klasicky všechno má.
Kdyby jste měli nějaké rady, uvítám je ![]()
@Anetababeta Naše babička taky má všechno a je jí 86 let a co takovému člověku koupit. Tak jsme jí nechali udělat velký kalendář na zeď s fotkama pravnučky a celé rodiny. Dá se to krásně udělat přes internet
Pamatuji si na jednu Nepilovu povídku, jak babičce místo obligátních papučí naložil do auta a provezl ji po místech jejího mladí a poslouchal její vzpomínky.
Je otázka zda je něco takového přes covid možné, ale proč nedarovat taky zážitek? Teď je to tak moderni, a stačí se jen zamyslet… ten starý člověk chce stejně nejvíc vaší pozornost, ne peníze.
Co audioknihy? A asi i něco, na čem si je bude moct přehrávat.
Ja babičce udelala dárkový kos, protoze vsechno ma, tak jsem ji nakoupila, co ma rada..myslim, ze to taky udela radost 🙂
Audiokniha je dobrý nápad, nějaká pěkná deka když je paní na vozíku ať je hezky přikrytá, to snadno prostydne.
Myslím, že dárkovým košem se nic nezkazí. Nebo pěknou rodinnou fotku jako obrázek nebo jen vnoučat.
Naše babi je teď ležák, o nic nema zajem, navic je v následné péči, kam za ní uz mesice nesmime… K Vanocum jsem ji nechala udělat fotoknihu s fotkami me dcery - se silnymi strankami, aby se ji dobře otáčely…
Vyhrivaci botu, kvalitni povleceni, rucniky, kos s delikatesami, elektrickou decku. Masazni koupel na nohy( kupovala jsem dedovi a je zavislak
)