Co lidi všechno neprodávají

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chocoloco2
20.8.15 14:15
@lleennttiillkkaa píše:
ne, ale už jsem o tom přemýšlela

Mas v oku ty bile luxusni saty? Ty bys mohla mit i jako svatebni a kdyz k nim prikoupis ty bile tenisky z bazose, budes mit neformalni plazovou svatebni eleganci…jo a tkanicky pry pridava zdarma a to se vyplati :dance:, muzes si je vplest do vlasu misto stuhy.

• Citovat
  • Upravit
27265
20.8.15 14:22

@Chocoloco2 Jednu do vlasů a z druhý umotám prsteny. Škoda že jsem vdaná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.8.15 14:37

Jsem zkoukla celej ten jeji blesak a podle me jsou to posbirane vyhozene veci u/z popelnic. Uz jenom to jak treba vsechny ty boty jsou ruzne velikosti. Kazdopadne je to hnus nejvetsi a jeste k tomu ty jeji „symbolicke“ ceny :zed: :poblion: :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.8.15 14:38

@Gorlami Rozjíždí podnikání, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.8.15 14:46
@eva valoi píše:
@Gorlami Rozjíždí podnikání, ne?

Jj, obchod s luxusni homeless modou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
20.8.15 14:48

@Gorlami Pro začátek shání zboží vybíráním popelnic, čase, až to za symbolické ceny prodá, třeba přesedlá na jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
20.8.15 14:52

Treba jsme pritomni vzniku modniho imperia-srovnatelneho s Versace, Valentino, Dior…

• Citovat
  • Upravit
7527
20.8.15 14:53

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fakt díky moc všem za zvednutí nálady, tohle jsem opravdu potřebovala :palec: :palec:
kočárek je :poblion: :poblion: jinak jí veelmi stoupla návštěvnost na bazárku, myslím že se můžeme tímto tempem těšit na další pecky a to přímo na hlavní stránce, tam se přeci dávají věci s největší návštěvností ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
20.8.15 14:57

@misi11 to já páč ty šaty jsou fakt luxus :pankac:

Příspěvek upraven 20.08.15 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101930
20.8.15 14:57

@medunka23 Nojo, tak to bysme měli důkladně proklikat inzeráty… to by byla ale reklama pro emimino, tohle mít na úvdní straně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.8.15 14:59
@Gorlami píše:
Jsem zkoukla celej ten jeji blesak a podle me jsou to posbirane vyhozene veci u/z popelnic. Uz jenom to jak treba vsechny ty boty jsou ruzne velikosti. Kazdopadne je to hnus nejvetsi a jeste k tomu ty jeji „symbolicke“ ceny :zed: :poblion: :poblion:.
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
20.8.15 15:02

No jinak jsem se vzdálila na nákup a tady to pořád jede 8o snad se ještě neprodala ty šaty a baleriny jsem u ségry a vracím se domů až zítra :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.8.15 15:06
@Gorlami píše:
Jj, obchod s luxusni homeless modou :lol:.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26267
20.8.15 15:35

Tak jsem se zasmala, az mi slzy vytryskly. A ja husa lepsi obleceni hazu do kontejneru na textil a to horsi do popelnice, protoze si rikam, ze by to ani bezdomaci nenosili…No nic, mohla jsem byt ve vate.
Coz mi pripomina, ze jsem onehda vyhazovala do toho textilu nejake halenky, co jsem skoro nenosila a pritel se ptal, co s tim jako budou delat. Tak jsem rikala, ze si treba zajdou do divadla :mrgreen:

Mimochodem, pani je se svymi kousky uz kralovnou titulni strany na epipi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
20.8.15 15:50

https://www.emimino.cz/…dask-509561/ tak nevím, ale prodávat je takhle za levno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie