Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco2 Jednu do vlasů a z druhý umotám prsteny. Škoda že jsem vdaná ![]()
Jsem zkoukla celej ten jeji blesak a podle me jsou to posbirane vyhozene veci u/z popelnic. Uz jenom to jak treba vsechny ty boty jsou ruzne velikosti. Kazdopadne je to hnus nejvetsi a jeste k tomu ty jeji „symbolicke“ ceny
.
@eva valoi píše:
@Gorlami Rozjíždí podnikání, ne?
Jj, obchod s luxusni homeless modou
.
@Gorlami Pro začátek shání zboží vybíráním popelnic, čase, až to za symbolické ceny prodá, třeba přesedlá na jinou značku.
Treba jsme pritomni vzniku modniho imperia-srovnatelneho s Versace, Valentino, Dior…
fakt díky moc všem za zvednutí nálady, tohle jsem opravdu potřebovala
![]()
kočárek je
jinak jí veelmi stoupla návštěvnost na bazárku, myslím že se můžeme tímto tempem těšit na další pecky a to přímo na hlavní stránce, tam se přeci dávají věci s největší návštěvností ne??
@misi11 to já páč ty šaty jsou fakt luxus ![]()
Příspěvek upraven 20.08.15 v 15:03
@medunka23 Nojo, tak to bysme měli důkladně proklikat inzeráty… to by byla ale reklama pro emimino, tohle mít na úvdní straně ![]()
@Gorlami píše:
Jsem zkoukla celej ten jeji blesak a podle me jsou to posbirane vyhozene veci u/z popelnic. Uz jenom to jak treba vsechny ty boty jsou ruzne velikosti. Kazdopadne je to hnus nejvetsi a jeste k tomu ty jeji „symbolicke“ ceny![]()
![]()
.
No jinak jsem se vzdálila na nákup a tady to pořád jede
snad se ještě neprodala ty šaty a baleriny jsem u ségry a vracím se domů až zítra ![]()
Tak jsem se zasmala, az mi slzy vytryskly. A ja husa lepsi obleceni hazu do kontejneru na textil a to horsi do popelnice, protoze si rikam, ze by to ani bezdomaci nenosili…No nic, mohla jsem byt ve vate.
Coz mi pripomina, ze jsem onehda vyhazovala do toho textilu nejake halenky, co jsem skoro nenosila a pritel se ptal, co s tim jako budou delat. Tak jsem rikala, ze si treba zajdou do divadla ![]()
Mimochodem, pani je se svymi kousky uz kralovnou titulni strany na epipi ![]()
https://www.emimino.cz/…dask-509561/ tak nevím, ale prodávat je takhle za levno
Mas v oku ty bile luxusni saty? Ty bys mohla mit i jako svatebni a kdyz k nim prikoupis ty bile tenisky z bazose, budes mit neformalni plazovou svatebni eleganci…jo a tkanicky pry pridava zdarma a to se vyplati
, muzes si je vplest do vlasu misto stuhy.