Co lidi všechno neprodávají

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
20.8.15 22:37

8o To je masakr. Hlavne ty boty, to fakt ceka, ze to nekdo koupi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
20.8.15 23:04

To uz jsou na ty perly z bazaru zajemci??? Smarja ja zrovna zadala o rychlo pujcku, abych si mohla poridit ty supr kousky za symbolickou cenu :oops: to mi nedelejte!! Takova haute couture, to budu na piskovisti za hvezdu, ne ze mi to vykoupite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
20.8.15 23:11
@RoseK píše:
To uz jsou na ty perly z bazaru zajemci??? Smarja ja zrovna zadala o rychlo pujcku, abych si mohla poridit ty supr kousky za symbolickou cenu :oops: to mi nedelejte!! Takova haute couture, to budu na piskovisti za hvezdu, ne ze mi to vykoupite.

hele nech mi aspon ty luxusni saty, at taky zamachruju a jsem hvezda dne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.8.15 23:22

Já nemůžu, to je zase diskuze.Se musim chechtat.do kočárku bych se štítila posadit i psa, natož dítě a ty boty…to je hnus. Já teď dala k popelnicím botičky po dvouleťákovy, jak mu rychle roste nožička tak je měl třeba jen 3 měs. a tady koukám, jak jsem mohla zbohatnout, ha ha.No myslím že pani to asi nemá v hlavě v pořádku, to jsou strašný kousky co nabízí a ty ceny…hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149526
20.8.15 23:28
@mahdalka píše:
Já nemůžu, to je zase diskuze.Se musim chechtat.do kočárku bych se štítila posadit i psa, natož dítě a ty boty…to je hnus. Já teď dala k popelnicím botičky po dvouleťákovy, jak mu rychle roste nožička tak je měl třeba jen 3 měs. a tady koukám, jak jsem mohla zbohatnout, ha ha.No myslím že pani to asi nemá v hlavě v pořádku, to jsou strašný kousky co nabízí a ty ceny…hrůza

Nedavno jsem v pozdním večeru venčila naši čoklici a u popelnic stál fakticky pěknej kufr.Jako novej. Ráno už tam nebyl, jen na tom místě se válelo vyhozený oblečení. Kufírek někdo vzal. Oblečení z něj se mu zřejmě nehodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.8.15 23:49

Jo u nás u popelnic jsou občas taky hozený pěkný věci, já takhle jednou chlapovi donesla el. vrtačku a mámě na chalupu krásnej ratanovej stojan na kytky, akorát se vždycky hrozně stydím, chodím zásadně až večer po setmění, ha ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.8.15 23:51

Po dnešku přehodnotím cenu věcí, které chci prodat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149526
20.8.15 23:57

@mahdalka jednou jsem šla do kontejneru na papír vyhodit starý noviny a časopisy. Kontejner byl plnej knížek. Zřejmě se někomu nehodila zděděná knihovna.To mi teda krvácelo srdce.
Jinak takové obnošené hrůzy bych se styděla dát někomu i zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.8.15 00:09

Jo knížky jsem v popelnici už taky viděla a taky mi jich bylo líto. U nás je u popelnic pořád něco, včera tam přes zídku byla hozená pěkná hnědá kožená bunda, neponičená, ale dneska už tam nebyla - holt byl někdo rychlejší, ha ha.
Já osobně bych se taky styděla dát někomu takový krámy i zadarmo, natož za symbolickou cenu, ha ha. Většinou dám věci kamarádce a něco vyhodím nebo dám na charitu, ale toto co paní nabízí by letělo do popelnice hned, je to i nemoderní jak z doby raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149526
21.8.15 00:31

Když jsem vyklízela byt po zesnulých rodičích nechala jsem si pár knih co se mi líbily. Zbytek jsme odvezli do místního domu důchodců. Byly rádi a dali si je k ostatním knížkám do společenské místnosti. Vyhodit knížky bych já totiž nedokázala. Pak nám na věčnost odešlo VHS. Koupili jsme dětem rovnou DVD a videokazety darovali místnímu dět.domovu.Jo takhle nikdy nezbohatneme, když všechno marnotratně promrháme na dobročinost. :mrgreen: :cert: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
21.8.15 08:42

Ty bláho :O A já v rámci stěhování třídim oblečení a takových věcí jsem vyhodila jen tak (jsem líná to fotit) a to byly fakt věci jak nové i nové :zed: :zed: Moje i dětí… Je teda fakt, že to pak vzalo vítr :D I stolek za hodku už u popelnice nebyl a lustr :D Ale tohle by mě fakt musela hanba fackovat to ještě hodit na bazar a psát „proto jen cena xxx“ :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.8.15 09:44
@Xiraxinek píše:
Ty bláho :O A já v rámci stěhování třídim oblečení a takových věcí jsem vyhodila jen tak (jsem líná to fotit) a to byly fakt věci jak nové i nové :zed: :zed: Moje i dětí… Je teda fakt, že to pak vzalo vítr :D I stolek za hodku už u popelnice nebyl a lustr :D Ale tohle by mě fakt musela hanba fackovat to ještě hodit na bazar a psát „proto jen cena xxx“ :poblion: :poblion:

Já taky. Dokonce i pár věcí ještě s cedulkou :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
21.8.15 09:49
@Bábrdl píše:
Já taky. Dokonce i pár věcí ještě s cedulkou :oops: :oops:

Neni lepsi to dat na charitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.8.15 10:17
@misi11 píše:
Neni lepsi to dat na charitu?

Však já jsem je vyhodila do kontejneru na textil :lol:

Ale myslím, že si to tam rozebraly ty pracovnice, co to třídí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
21.8.15 12:40
@chipsa píše:
Je-libo nákupní vozík?http://www.sbazar.cz/…dobrem-stavu

Náhodou! Takovej vozik ma obrovske vyuziti!
:mrgreen: [* *]

Zahradni lehatko podle Ládi Hrusky za 5 kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová