Dcera v péči bývalého manžela, jsem zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4885
7.5.14 12:15

@Crystal87 Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.5.14 12:15
@Anonymní píše:
@Crystal87
Bojím se, že by se jí po mě nestýskalo. Pochopitelně doma nemá tolik pozornosti jako u táty. :( Tam je jediná, doma jsou 3.

tomu rozumím.. :( :hug: děti jsou nevděčný potvory :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.5.14 12:16

Řeknu ti muj příběh, začínalo to uplně stejně…naši se rozešli, mě bylo asi 14 a tatka už měl nějaký čas novou paní, s mámou nijak nežil, jezdil domů jen na víkend a to jen za mnou, každý spal sám…já jsem začala jezdit s tátou k jeho nové přítelkyni, měla dva kluky a všechno bylo super. Chodili jsme do McDonalda, kupovala mi značkový hadry, všechno, co jsem chtěla, dostávala jsem 500 kapesný, měla dlouho vycházky, kouřila jsem s ní na balkoně…když se naši oficiálně rozešli, mamka svolila, at jdu k tátovi do péče…a ejhle, všemu byl konec! oblečení jsem dostala jen když jsem něco potřebovala, musela jsem jíst to co bylo, žádný, že se koupilo, to co jsem měla ráda ( já jsem hodně rozmazlená na jídlo), všechno se dělilo mezi 3 děti, už mě nikdo neupřednostňoval…a já z toho bylo hotová, všechno se to otočilo…nakonec jsme si s tatkovo přítelkyní přestaly uplně rozumět, vadila jsem jí, nebyla jsem dokonalá a ona na mě házela i věci, za který jsem nemohla…byl jsem z toho hodně špatná, začala jsem kouřit trávu, chlastat…hrůza…nakonec jsem v 17 odešla zpátky k mamce a to mě zachránilo, jinak bych asi ted fetovala…
takže, já bych dceru klidně dala do péče ex…ona sama pochopí, kdo to s ní myslel dobře. Možná to bude trvat pár let, ale pochopí…hlavně pokud bude mít její tatínek dítě s novou přítelkyní, to jí skončí úplně vše…
Jinak ted mám skvělý vztah jak s mamkou, tak s tátovo přítelkyní…ani jednu bych nikdy za nikoho nevyměnila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
7.5.14 12:17

Přijde mi ještě malá. Asi bych se ale nebránila střídavé pěči, je to takový mezistupeň, dál uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009

A kolik je dceri let? Pokud ji je vice nez dvanact, chlap neni alkoholik nebo neco podobneho a dcera si to sama preje, svolila bych.

Spis si rekni, je nejaky duvod to nedovolit? Dceru bych ujistila, ze ma u nas vzdy dvere otevrene, ze ji mame radi, ale kdyz je to jeji prani muze bydlet u taty.

Příspěvek upraven 07.05.14 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

On bych svěření do péče soudně, ne po domluvě. Myslím, že bych o ní přišla úplně.
Jinak já a ex jsme od sebe už 4 roky a vše klapalo v pořádku, dokud si nenašel současnou přítelkyně, hrozně mi dceru ovlivnila. Ona sama je bezdětná. Z počátku byl docela klid, je mi jedno s kým ex žije, ale pak jsem měla nejeden výstup s jeho přítelkyní a od té doby to vše začalo s dcerou.

• Citovat
  • Upravit
1055
7.5.14 12:18

Já bych jí k tátovi poslala. Ale důrazně bych varovala, a to i několikrát, že pak nebudu rozhodně sanovat problémy typu zhoršený prospěch, protože tatínek ji nenutí do učení, zhoršený chování, protože tatínek vše dovolí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.5.14 12:18

Ja bych ji tam dala na zkousku na nejakou dobu s tim ze se soudem bych pockala. At si to vyzkousi ona i tatinek, ty si odpocines a ji mozna jeste dojde ze u tebe je ji lip a pak bude sekat latinu. Zkus treba na pul roku a kdyz se to osvedci, tak pak bych to udelala i uredne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.5.14 12:20
@Denis11 píše:
Ja bych ji tam dala na zkousku na nejakou dobu s tim ze se soudem bych pockala. At si to vyzkousi ona i tatinek, ty si odpocines a ji mozna jeste dojde ze u tebe je ji lip a pak bude sekat latinu. Zkus treba na pul roku a kdyz se to osvedci, tak pak bych to udelala i uredne…

amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 12:21

@Zenyatta
Oba žijeme v jiném městě, musela by i přestoupit na jinou školu. Takže já bych o jejím prospěchu asi moc nevěděla a vše by řešila současná přítelkyně. :( Věřím, že by mě z jejího života úplně vystrnadili.

• Citovat
  • Upravit
47759
7.5.14 12:22
@Anonymní píše:
On bych svěření do péče soudně, ne po domluvě. Myslím, že bych o ní přišla úplně.
Jinak já a ex jsme od sebe už 4 roky a vše klapalo v pořádku, dokud si nenašel současnou přítelkyně, hrozně mi dceru ovlivnila. Ona sama je bezdětná. Z počátku byl docela klid, je mi jedno s kým ex žije, ale pak jsem měla nejeden výstup s jeho přítelkyní a od té doby to vše začalo s dcerou.

soudně bych to zatím nedělala, domluvila bych se s ex, že zatím jen na zkoušku a časem se uvidí co dál. Však ona brzo dostane rozum ;-) Něčí jiného je mít dítě občas a něco jiného, mít ho doma permanentne, učit se s ním do školy a pod. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.5.14 12:25
@Anonymní píše:

Tak možná ani nemůže děti mít, tak si to kompenzuje vaší dcerou, ale pokud je to jinak, jistě bude co nevidět chtít vlastní dítě, a pak by opravdu tvoje malá splakala nad výdělkem, myslím, že je jěště dost malá na to aby ted adekvátně posoudila situaci, zatni zuby, šupni jednu na zadek a hotovo, však ono ji to přejde, aspon doufám teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 12:26

@ivana-domca
Ale co škola? Nevím, zda by jí vozil denně k nám do města a pak odpoledne zase pro ní. Musela by přestoupit na školu u nich ve městě.
Snažila jsem se mu vysvětlit, že on s jeho přítelkyní to mají jednoduché, nemusí řešit školu, úkoly, učení, kam jde kdy přijde, prostě si jí vezmou na víkend a naplánují nějakou akci, což já nemůžu, ne jen z finanč. důvodů, ale já i přítel jsme neřidiči, takže naplánovat výlet je jediná možnost a to vlak, ale to jí není dost dobré. :cert:

• Citovat
  • Upravit
5411
7.5.14 12:26
@Anonymní píše:
@Zenyatta
Oba žijeme v jiném městě, musela by i přestoupit na jinou školu. Takže já bych o jejím prospěchu asi moc nevěděla a vše by řešila současná přítelkyně. :( Věřím, že by mě z jejího života úplně vystrnadili.

Neboj v 8mi letech na tebe uz fakt nezapomene. Naopak si bude pamatovat hlavne to hezky. To je stejny jako u dospelejch. U kazdyho zmetka se kterym jsem kdy chodila, si jak napotvoru pamatuju jen to minimum hezkyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 12:27

@belik
Když jí šoupnu jednu na zadek, tak jim hned volá, že jsem zlá. Zabavit mobil jí nemohu, jelikož ho dostala o nich, takže prý nemám právo jí ho zakazovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML