Dcera v péči bývalého manžela, jsem zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
7.5.14 12:36
@Anonymní píše:
Udělala jsem to jednou a už víc ne, jemu a jeho rodičům to nevysvětlím, že já jsem rodič. Prostě oni ten mobil koupili, takže ho bude používat. :cert: Na mém slově nezáleží.

nemůžeš jí zakázat kontakt s otcem, to by jsi potom byla úplně ta nejhorší. Tudy cesta opravdu nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.5.14 12:37

Měla jsem podobnou žákyni…ta cvičila se svoji matkou až hrůza a sama matka to přiznala…jak nebylo po jejím, byla to s ní katastrofa…v 9 letech měla hlášky typu: mně je to jedno! klidně! dělěj si co chceš!…no napřesdržku fakt…matka ji zkoušela zakazovat, proliskat, pozitivně motivovat…vždy to vydrželo chvilku :roll: pomohlo, že si matka našla nového přítele, který se dětem intenzivně věnoval…pak se ale rozešli a vše při starém..jak je to teď, neví,, jsem na MD

co ped.psy poradna? neporadili by? co na to učitelka? jak se holka jeví ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
@ivana-domca píše:
jo a otec půjde a koupí jiný, tudy cesta nevede, to znám od nás ;-)

Zabavila bych každý další, otce by to po 20 mobilech třeba přešlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
@Anonymní píše:
Udělala jsem to jednou a už víc ne, jemu a jeho rodičům to nevysvětlím, že já jsem rodič. Prostě oni ten mobil koupili, takže ho bude používat. :cert: Na mém slově nezáleží.

Tak at si ho pouziva u nich, kdyz to chteji takto. :cert:
Na tvem slove zalezi. A nevim, jestli je vhodne a vychovne ve vsem ustupovat, jak exovi tak dceri. Chtelo by to vymyslet neco mezi… :think: ale nemam tu zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.5.14 12:38
@Anonymní píše:
To už udělali a za 3 dny ho rozbila. Nekřičela jsem na ní, nebyl to dárek ode mě, řekla jsem ať to tátovi vysvětli sama. Jenže místo napomenutí bylo pohlazení na hlavě od jeho přítelkyně, s tím že má smůlu, že dostane zpět starý a má být víc opatrná. Tohle dle mého není správná výchova. Asi mám jiné myšlení.

tak křikem by sis opravdu nepomohla. Náhodou je dobře, že nešli a nekoupili nový, prostě dostala zpátky ten starý a má smolika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
7.5.14 12:41

Na 8letou docela záhul, čekala jsem že se jedná o puberťačku…ale k tématu, pokud si to dcera přeje a tvůj bejvalej je slušný člověk dala bysch mu jí do péče toď můj názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.5.14 12:41
@poppaea píše:
Zabavila bych každý další, otce by to po 20 mobilech třeba přešlo ;)

a otec by běžel na soud a socialku, tam by nahlásil, že matka zakazuje dceři kontakt s otcem a že dcera chce být u otce a je vymalovano :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.5.14 12:42
@valina1 píše:
@BellinkaXa čemu tím pomůže? :think:

Vymezi hranice?
Nevim, proc by 8mi lete decko melo mit mobil prirostly k ruce. Kdyz uz, tak treba vecer na chvili, at si potelefonuje s tatou, ale jinak k cemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
@Anonymní píše:
@ivana-domca Škola je daleko 15 km. Asi by jí tady nechali dochodit tento školní rok, ale myslím, že od dalšího by jí přihlásili u nich. :nevim:

ja bych to dovolila, ale zatim bez soudu jak se to osvedci, at je u nich ale skola normalne u vas, 15 km neni nic.
Ale lehky to nemas, to je jasny. Nicmene souhlasim s nazorem aby dvera poznala, ze ruzove je to s papinkem a tetickou jen do chvile nez prijdou kazdodenni povinnosti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Já bych se bála, že přítelkyni bude naprosto jedno, jestli má jedničky nebo 4, proto aby měli klid, nebudou vyžadovat třeba pomoc doma a pak tam bude jedináček, takže najednou nebude se muset o nic dělit… u nich bude doma klid, protože už nad ní nebude stát dráb a říkat ji, co musí a nesmí dělat.
Btw. mobil bych zabavila - když mám děti a udělají průšvih, zabavuju počítač, mobil… a dělala bych to i v případě rozvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 12:43

Ve škole se chová dobře, ale na věci je hrozný lempl. Neustále něco ztrácí, zapomíná atd. Jenže problém je ten, že věci ztrácí jen ona. Tomu ex nechce věřit, protože u nich se chová prý vzorně. :nevim: jenže doma je věčně nějaký problém.
Můj přítel se k holkám chová suprově, raději koupí něco jim než sám sobě, ale dceři to je málo, pořád na něj křičí, uráží se, na mě je zlá, odmlouvá a nejvíc co dělá, stačí aby namalovala špatně obrázek a už brečí, nesmí se jí říct křivé slovo nebo že má špatně úkol, to už pak natahuje a začne hodinové brečení a že to dělat už nebude atd. :zed:

• Citovat
  • Upravit
27029
7.5.14 12:46

Ježiš já bych řekla co je ale nebudu sprostá:D
Fakt dej jí k tatínkovi, tam uvidím jak ona tak tatínek s přítelkyní, že jen o víkendech a zábavě to není. A pak až si pořídí miminko, tak ona ostrouhá a bdue koukat…pak se ještě s prosíkem vrátí.
Ale teda nic proti ale v 8 letech by mě zajímalo, kde přišla k takovýmu chování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.5.14 12:49

Jasně že se u něj chová vzorně, když je tam jedináček a veškerá pozornost je u ní, neučí se tam, nemá tam povinnosti, takže nemá ani čas něco ztrácet a zapomínat :nevim:
asi bych si s ní vážně promluvila, že stejné povinnosti budou i u otce :nevim:

jinak pěkně vám holka šlape po hlavách, chce to si nějak vytyčit hranice, zkusit metodu cukru a biče, chválit, motivovat nebo..nevím…

@Anonymní píše:
Ve škole se chová dobře, ale na věci je hrozný lempl. Neustále něco ztrácí, zapomíná atd. Jenže problém je ten, že věci ztrácí jen ona. Tomu ex nechce věřit, protože u nich se chová prý vzorně. :nevim: jenže doma je věčně nějaký problém.
Můj přítel se k holkám chová suprově, raději koupí něco jim než sám sobě, ale dceři to je málo, pořád na něj křičí, uráží se, na mě je zlá, odmlouvá a nejvíc co dělá, stačí aby namalovala špatně obrázek a už brečí, nesmí se jí říct křivé slovo nebo že má špatně úkol, to už pak natahuje a začne hodinové brečení a že to dělat už nebude atd. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 12:49

@Crystal87
To já sama nevím. :( Nikdy s ní problém nebyl, ba naopak, ona byla vždy vzorná. Je to opravdu pod té doby co má ex současnou přítelkyni. A ještě taky její kamarádka. Ta zametá prý s mámou přesně jako ona se mnou, zkoušela jsem jí kamarádku zakazovat, ale bylo to prd platné. Jsou to spolužačky a ještě chodí na stejný kroužek. Kroužek jí platí táta, takže ten jí taky zakázat nemohu, ani když něco provede. Protože to je potom od ex a jeho rodiny oheň na střeše.

• Citovat
  • Upravit
27029
7.5.14 12:52

Kdyby byl ex rozumnej, tak holce zmaluje zadel, aby věděla jak se má chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí