Dcera v péči bývalého manžela, jsem zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
7.5.14 13:18
@Crystal87 píše:
Puklo, jenže holčina potřebuje lekci. A ono by je to rozmazlování také třeba přešlo, kdyby jí měli na krku každý den, a viděli by, o čem to je. :nevim:

Jenze treba taky ne, a prisla bys o ni definitivne, nebo stratila peknych par let, ktere by uz proste nesly vymazat a vztah poznamenal. Je to fat tezky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.5.14 13:19
@Anonymní píše:
To už oni nedomýšlí. Kde by vlastně bydlela. Jde jim jen o to, aby jí měli u sebe. Respektive u jeho rodičů.
Nebo nevím, zda by bydleli někdy v podnájmu, až tak daleko jsme se o tom nebavili, jelikož mu pokaždé řeknu, že o tom nechci slyšet.

tak se ho na to zeptej, jak to chce praktikovat :think: Dokud by nebyly vytvořeny podmínky pro dítě, aby nemuselo přespávať jinde, tak to bych jí taky nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@ivana-domca
Je lempl na školní potřeby. Věčně něco zapomíná, jednou to je tělocvik, pak učebnice, přitom to má večer vše připravené, ale ráno zase hrabe v tašce a pak to zapomene, ale jinak prospívá s vyznamenáním.

• Citovat
  • Upravit
4620
@Anonymní píše:
Takže je špatně, že mi jde o to, že o ní přijdu. Tak to mi nedošlo, že jsem vlastně sobec.

Pisu ti to jako dite, ktere bylo v situaci tve dcery. Moje mama to sve „ego“ potlacila a tatovi nas nechala. Dnes je mi 24 a vidim to tak, ze to bylo to nejlepsi, co mohla pro nas udelat. Ackoliv to ten vztah asi narusilo tak jsem ji vdecna za to, ze myslela vic na nas, nez na sebe.
Promin, ale ano, pro me je to sobecke :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
7.5.14 13:20

Ona tě v podstatě vydírá bo vidí že na to slyšíš možná by i stačilo kdyby ztratila pevnou půdu pod nohama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@burgundy
Asi by to bylo dobré řešení. Ve vedlejším městě je poradna.

• Citovat
  • Upravit
1573
@ivana-domca píše:
přesně tak, nejidealnejsi by bylo dát jí tam až od září, aby jste pak měli čas dohnat to, co u otce zanedbali, ale jak to provést to už bohužel nevím :?

Sice ne uplne, ale uz by to mohlo rodinne stesti narusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
@ivana-domca píše:
a otec by běžel na soud a socialku, tam by nahlásil, že matka zakazuje dceři kontakt s otcem a že dcera chce být u otce a je vymalovano :roll:

Zabavit mobil se nerovná zakázat kontakt s otcem. Klidně bych jí 2× denně půjčila telefon, aby otci zavolala, nebo vymezila čtvrt hodinku na skypu, nebo tak něco.
Mně přijde, že ze zakladatelky je cítit nedostatek autority, dcera to ví, otec a přítelkyně to ví a všichni toho zneužívají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 13:21

Anonym 2

Ahoj zažila jsem toto se synem :( ač my to srdce trhalo nechala jsem ho k otci odejít a ted je to 3 roky a chce být u nás. Ex ho celou dobu podplácel hračkama…ted mu došli peníze a syn otevřel oči a vidí, že nebylo vše jak mělo. Postupně se dozvídám co mu vše o našem rozchodu, soužití a vše navykládal a chápu syna, že tam tenkrát chtěl jít…byl ještě mladý, hloupý a veřil otci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.14 13:21
@poppaea píše:
Zabavit mobil se nerovná zakázat kontakt s otcem. Klidně bych jí 2× denně půjčila telefon, aby otci zavolala, nebo vymezila čtvrt hodinku na skypu, nebo tak něco.
Mně přijde, že ze zakladatelky je cítit nedostatek autority, dcera to ví, otec a přítelkyně to ví a všichni toho zneužívají :nevim:

Jako kdybych slyšela svého přítele. Bojím se těch lidí, tak jim raději ustoupím.

• Citovat
  • Upravit
1452
7.5.14 13:22
@poppaea píše:
Mně přijde, že ze zakladatelky je cítit nedostatek autority, dcera to ví, otec a přítelkyně to ví a všichni toho zneužívají :nevim:

souhlas, chce to dlouhodobě změnit přístup zakladatelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.5.14 13:23
@Anonymní píše:
Ahoj zažila jsem toto se synem :( ač my to srdce trhalo nechala jsem ho k otci odejít a ted je to 3 roky a chce být u nás. Ex ho celou dobu podplácel hračkama…ted mu došli peníze a syn otevřel oči a vidí, že nebylo vše jak mělo. Postupně se dozvídám co mu vše o našem rozchodu, soužití a vše navykládal a chápu syna, že tam tenkrát chtěl jít…byl ještě mladý, hloupý a veřil otci.
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.5.14 13:23
@Anonymní píše:
@ivana-domca
Je lempl na školní potřeby. Věčně něco zapomíná, jednou to je tělocvik, pak učebnice, přitom to má večer vše připravené, ale ráno zase hrabe v tašce a pak to zapomene, ale jinak prospívá s vyznamenáním.

a proč se hrabe ráno v tašce? Já mám syna taky bordelare, ale má prisnej režim a hrabání ráno v tašce neexistuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.14 13:26

@ivana-domca
Protože pořád něco hledá, to je pořád dokola. Když ne mobil, tak klíče, vždy něco. Nestíhám jí pořád hlídat a stát za zadkem. Mám doma ještě 2 děti, 2 psy, 2 kočky a 2 morčata :) takže lítám i kolem zbytku spolubydlících.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.14 13:28

Jinak Vám všem moc děkuji za rady. :kytka:
Zkusím vyhledat poradnu a taky změnit můj postoj k okolí.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí