Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kvaček píše:
Jinak týdenní stravování v restaurací podle mě je nášup na žaludke s každým jídlem..
Je to jenom názor. My jezdíme na týdenní tak, že si zamluvíme dum a vaříme si. Týden bych s dětmi v restauraci asi nechtěla… ale je to názor…
Jezdíme tak ještě s jednou dvojiciPříspěvek upraven 07.02.17 v 12:14
Taky pravda.
@Kelsey píše:
K tomu parmazanu, muz to ted vozil z Italie, kdyz tam dela, to smrdi, jak spinave ponozky, je moc aromaticky.
Oproti nemu zlata nase tricitka eidam.
promin, ale toto je mazec…
@Tamtama píše:
neochutnala, je tam moc zeleniny
@Kelsey píše:
K tomu parmazanu, muz to ted vozil z Italie, kdyz tam dela, to smrdi, jak spinave ponozky, je moc aromaticky.
Jsem mu rikala vubec za to neutracej, radeji mi dovez olivac nebo jejich testiviny nez neco co vubec nikdo nechceme a pak to musim hodi sousedovic kvocnam, ty to potesilo.
Tak to pošli k nám. My parmazán rádi. ![]()
@saadet píše:
![]()
tak každý má jiný chutě. Mně parmazán hodně dlouho taky nechutnal, stejně tak syrečky. A až věkem jsem se na to naučila.
@saadet píše:
![]()
No ne kazdemu proste ty aromaticke syry chutnaji vis. Muz neco malo snedl, neco jsme rozdali navstevam a zbytek letel, ze to se nedalo.
@Kelsey píše:
Jsem mu rikala vubec za to neutracej, radeji mi dovez olivac nebo jejich testiviny nez neco co vubec nikdo nechceme a pak to musim hodi sousedovic kvocnam, ty to potesilo.
Takhle to dopadá když jste v dětství jedli špagety a kečupem, párkem a eidamem ![]()
Peťa.
@Kelsey ale jasne, kazdy ma jine chute, ale ponozky a ze to letelo slepicim mi prislo moc. Ale jasne, kazdemu chutna neco jineho ![]()
@Regina Hero píše:![]()
![]()
no a pak se nediv, že tvůj syn nechce omáčku, kde je hodně mrkve…
![]()
divím, protože svíčková je normální jídlo, co běžně vařím
chápala bych, že nesní jídlo se spoustou rozblemcané zeleniny, protože to nezná z domu
Cokoliv, protoze chodime pouze do restauraci, kde vime, ze vari z kvalitnich surovin a cerstve, ne z polotovaru. Za dobry jidlo si rada zaplatim.
Radsi jdu do restaurace minkrat a priplatim si a kdyz proste neni zadna v dosahu, tak to vyresi svaciny. Na dovolenou jezdime jen do bytu nebo domku s kuchyni a na jidlo si proste zajdeme obcas.
@Anonymní píše:
Takhle to dopadá když jste v dětství jedli špagety a kečupem, párkem a eidamem
Peťa.
Hahahaha…zajímavé, že já je jedla také a parmezán mám dnes ráda. Stejně jako můj manžel.
Ale v životě bych nepozřela třeba kopr. Každý má určité potraviny, ke kterým má odpor.
@saadet píše:
@Kelsey ale jasne, kazdy ma jine chute, ale ponozky a ze to letelo slepicim mi prislo moc. Ale jasne, kazdemu chutna neco jineho
možná byl špatně cestou skladovaný a zapařil se nebo tak něco? Parmazán přece nesmrdí jako ponožky, ani jako tvarůžky nebo jako camembert a podobně… něco bylo špatně…
A když se zamíchá do jídla, tak už vůbec nesmrdí a není nijak protivně cítit… ![]()
@Tamtama píše:
jídlo se spoustou rozblemcané zeleniny, protože to nezná z domu
@Kelsey píše:
toto je take duvod. Pokud smradlavy parmazan a rozblemcana zelenina, pak chapu, ze vam to deti nejedi… ![]()
@Anonymní píše:
Peťa.
hmm já špagety s kečupem jedla a parmazán mám ráda. Stejně tak jako se u nás nikdy nejedlo nic kozího a teď v dospělosti miluju kozí sýry a jogurty. Několikrát jsem to zkusila dát i klukovi a nechtěl ani ochutnat, jak mu to smrdělo.
@Anonymní píše:@saadet
Peťa.