Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
To by mne zrovna moc nepolichotilo
On „umí“ i ty normální komplimenty, jako že jsem krásná…že mě obdivuje, že si dodělávám na mateřské vš… že nechápe, jak to dělám, že to s dcerou všechno zvládám…že se do konce života bude snažit dokazovat, jak moc mě miluje atd atd a pak občas vypálí nějakou takovou lasagnovou bombu a já jdu do kolen
![]()
@LadyLaggg píše:
Třeba dnes mi řekl, že na mě čekal celý život, abych mu udělala ty výborné lasagne k obědu.
Mě se tohle náhodou líbí. Přijde mi to možná mnohem upřímnějsi než klasické miluju tě ![]()
@majdalenka20 píše:
„Bojim se, ze nekdo nasi holcicce nekdy ublizi.“… Dcera neni pritele. Totalne me to dorovnalo.
Tohle je krásné. Taky nemáme společné děti, Ale všechny děti jsou naše děti a to je prostě nejvíc. ![]()
My si toho moc neříkáme, což mě někdy mrzí. Ale sama nejsem ten vyznávací typ, takže to nevynucuju. Ale děláme skutky. A teď jsem byla požádaná o ruku, jak jinak než beze slov. Ale i tak to bylo krásné a po těch letech už vime oba, že upřímné a opravdové.
Ahojky
My jsme spolu 2 a půl roku a čekáme spolu miminko které jsme si oba přáli.. Nedávno mi hladil bříško a řekl mi „udělám pro tebe a pro naše malé všechno aby jste byli šťastní“ ![]()
Když jsem byla nemocná a lítala půl roku po doktorech, bylo to hodně náročné období pro nás oba. Řekla jsem mu, že kdyby mě vyměnil za jinou, měl by to mnohem jednodušší. On na to:,,Já tě nechci vyměnit, chci tě jen opravit, abys byla zdravá" ![]()
Že vůbec nechápe, jak on mohl získat někoho jako jsem já ![]()
Je to milý, ale já to vnímám úplně stejně. Nechápu, čím jsem si ho zasloužila.
Myslím si, že mezi sebou máme opravdu něco moc výjimečnýho ![]()
Ja mam skveleho muze ale s tema lichotkama se teda moc nepretrhne. On to dokazovani lasky ani nepotrebuje a proste na to tolik neni. A me to chybi. Tak vecer v posteli nekdy zacnu ja mluvit o tom jak jsem rada ze ho mam a ze ho miluju a jak je mi s nim krasne a on se pak prida😀 sice si asi reknete co jineho mu zbyva: ale i tak je to vzdy pekna chvilka… a ja si vzdy rikam „kdyz neco potrebujes, zacni s tim sama a necekej s placem“ obcasne lichotky nebo kvetina, to je pak jak pohlazeni👍
Že je rad, ze se stal otcem mé dcery..A muj parnter neni biologicky otec ![]()
Můj manžel mi nikdy nic pěkného neříká
Proto ho podvádím s někým kdo mi krásné věci říká. Je to naprd.