Co pomůže babičce proti zimní klouzačce?

gabrielagabri
21.11.13 13:53

Co pomoci babicce proti zimni klouzacce?

Ahojky, babicka bydli na horach, ma potize s koleny. Zajistili jsme obedy, nakupy, maximalne ji vozime, ale nekdy prece jen potrebuje sejit po namraze dolu.Co radite? Zkusil nekdo tekute retezy strikat na boty? Dik moc! :dance: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8151
21.11.13 13:54

Naše babča měla takový kovový krouček z které trčeli malé bodáky a přidělávala si to řemíkem na boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

Mpoje babi má takové „drapáky“ na gumě a nasazuje to na boty… koupila to v obuvnictví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595

Pry jsou dobre nesmeky :palec: uz se chystam nekolikaty rok je koupit a vzdycky zapomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@anickadomnik píše:
Naše babča měla takový kovový krouček z které trčeli malé bodáky a přidělávala si to řemíkem na boty

Jo, to je ono :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.11.13 13:56

Existují takové nástavec nebo jak to nazvat da se to na boty na podrážku jsou tam kovové bodce a neklouže to…kupovala jsem to loni babičce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
21.11.13 13:57

Kolegyně důchodkyně si loni pořídila protiskluzové univerzální návleky na boty a hrozně si je chválila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
21.11.13 13:57

@atominnka já nevěděla jak to popsat aby to bylo pochopitelné :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.13 13:58

Nebo sanky :mrgreen: jinak nevim nase babca spadla minulej rok na ledu a byla cely silvestr ve spitale kde ji davaly do ruky nakej sroub nebo jak se tomu rika…rikala jsem ji babi nechod ven klouze to tam..ona né hned musela jeste neco prikoupi hned musela jit tam a tam…no jo babicky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.11.13 14:00
@kikinkapokorna píše:
Nebo sanky :mrgreen: jinak nevim nase babca spadla minulej rok na ledu a byla cely silvestr ve spitale kde ji davaly do ruky nakej sroub nebo jak se tomu rika…rikala jsem ji babi nechod ven klouze to tam..ona né hned musela jeste neco prikoupi hned musela jit tam a tam…no jo babicky. :)

Sánky fajn nápad :mrgreen:, ale lepší by byli lyže :mrgreen: :mrgreen:, no i když ne to bych taky nedoporučovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.11.13 14:02

Nesmykos!!! Jsou super. Natáhnou se na boty, je to takový obrouček z gumy, dole jsou hroty. Já jsem je hodně používala, když jsem byla těhotná a nemůžu si je vynychválit. Vyrábí se ve Zlíně, firma Jitka Masná. Viděla jsem je i ve zdravotních potřebách nebos e dají objednat rovnou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.11.13 14:04

Jsou to tyto http://www.srovnanicen.cz/q/nesmykos/, le u nich vyjdou levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.11.13 14:04

Měli je teď nedávno i v Lidlu. Možná tam ještě budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
21.11.13 19:46

Ahoj, mama zkusila nesmeky, ale jak je lehka, hreby se ji poradne nezapichnou. Pripojuji se k diskusi. Jeste prosim jiny tip nez nesmeky? Dekuji moc vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19792
22.11.13 07:03
@adelina3 píše:
Existují takové nástavec nebo jak to nazvat da se to na boty na podrážku jsou tam kovové bodce a neklouže to…kupovala jsem to loni babičce :mavam:

Mačky.

https://www.google.cz/search?…

Akorát pak nesmí nikomu šlápnout na nohu. Nebo se v tom projít po parketách nebo po linoleu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová