Nákup přes czechebay.cz

3
21.11.13 11:10

nákup přes czechebay.cz

Ahoj, objednala jsem si poprvé kabát na ebay přes czechebay.cz . Je to tento odkaz - Winter Womens Thicken Fleece Faux Fur Warm Coat Hoodies Parka Overcoat Jacket - (Black / XL). Cena je tam uvedená kup teď 78.95 czk. Nechápu proč mi přišla objednávka s cenou 963 kč. Poradí mi někdo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aničkaaaa
21.11.13 11:14

Nevím, co na to říct… ale kabát za 78.95Kč? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2153
21.11.13 11:20

Protože v té nabídce jsou 3 položky - kabát ve dvou barvách a šifonová šála - šála stojí 78,95 a kabát 963.

Na czechebay se vykašli, jednodušší je nakupovat přímo na ebay.com

@Aničkaaaa píše:
Nevím, co na to říct… ale kabát za 78.95Kč? :nevim:

To je přepočet na koruny z USD, proto to není zaokrouhlená částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.11.13 11:20
@inge11 píše:
Ahoj, obědnala jsem si poprvé kabát na ebay přes czechebay.cz . Je to tento odkaz - Winter Womens Thicken Fleece Faux Fur Warm Coat Hoodies Parka Overcoat Jacket - (Black / XL). Cena je tam uvedená kup tet 78.95 czk. Nechápu proč mi přišla obědnávka s cenou 963 kč. Poradí mi někdo? Díky

To nevim proc ti prisla oBJednavka na tolik ale muselas mit vyrozumeni o cene hned ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.11.13 11:27

Vždyť tam hned skáče cena, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.11.13 11:31
@jannina1 píše:
Vždyť tam hned skáče cena, ne?

Pokud nakupuje přes czechebay, ne rovnou na ebay.com, tak jí tam žádná cena skákat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.13 11:32

Nepřišlo mí vyrozumění o ceně, a co mám tet dělat dá se to zrušit? Budu platit nejakou pokutu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.11.13 11:37
@inge11 píše:
Nepřišlo mí vyrozumění o ceně, a co mám tet dělat dá se to zrušit? Budu platit nejakou pokutu?

Pro jistotu jim můžeš napsat, že to nechceš, ale nejspíš to stejně stornují, pokud nezaplatíš. Vzhledem k tomu, že na webu nejsou ani obchodní podmínky, nemůžou po tobě chtít vůbec nic.

A příště doporučuju nakupovat rovnou přes ebay.com - registrace je otázkou 2 minut a paypal je bezpečný způsob placení, když ti zboží nepřijde, dostaneš peníze zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.11.13 11:40

Tak podmínky jsem nakonec našla a pokud jsi ještě nezaplatila, nic se neděje, protože objednávka není platná.

Tato smlouva (objednávka) nabývá platnosti až po uskutečnění těchto kroků:
1. Obdržení objednávky od zájemce na serveru www.czechebay.cz , následné zkontrolování a případné doplnění všech údajů zprostředkovatelem.
2. Odeslání potvrzující zprávy e-mailem zájemci zprostředkovatelem ke konečnému odsouhlasení všech údajů a informací v ní uvedených.
3. Následné uhrazení celkové částky objednávky zájemcem na účet zprostředkovatele.

Zájemce zasláním peněz na účet zprostředkovatele souhlasí s obsahem objednávky, která bude následně vyřízena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.13 11:51

Díky za odpověd. Já jsem čekla že když chci nakupovat přes ebay musím mít kartu s kterou můžu platit na internetu a tu já asi nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
21.11.13 12:07

@inge11 s většinou karet to jde. pokud by náhodou ta tvoje nešla, tak ti v bance řeknou, co s tím - někdy se to musí jen aktivovat (automaticky je to zablokované), některé banky vydávají tzv. virtuální kartu právě jen pro platby na internetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová