Výstava ve prospěch zvířátek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Alisa25
19.11.13 13:51

Výstava ve prospěch zvířátek

Ahoj kdo by jste měli zájem ráda a jeli by jste třeba kolem tak bych vás ráda pozvala na výstavu. Výstava se bude nacházet v sále hasičské zbrojnice obce Přemyslovice - Štarnov (okrsek Štarnov), je to v okr. Prostějov (Olomoucký kraj). Asi 20 km od Prostějova, 25 km od Olomouce Všichni srdečně zváni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3993
19.11.13 13:56

No nevím jestli Ti tohle admin nesmaže… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
19.11.13 14:09

Samozřejmě, že smaže… tady není prostor na pomoc… tady je prostor jen na hovínečka, dušíky, jsem těhulka nejsem těhulka a ještě taky negramoti typu pomoc exekuce a jakou nejvýhodnější půjčku :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
3993
19.11.13 14:15

@Nejhodnější Asi tak nějak… Nedávno mi taky smazali diskuzi o charitě… Bylo to na pomoc dětem o vánocích. I přes zprávy, které jsme si poté s admin psaly, diskuzi neobnovily :,( je to smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
19.11.13 14:18
@Bekyn píše:
@Nejhodnější Asi tak nějak… Nedávno mi taky smazali diskuzi o charitě… Bylo to na pomoc dětem o vánocích. I přes zprávy, které jsme si poté s admin psaly, diskuzi neobnovily :,( je to smutné.

Jo jo a pak, že se tu neměřím dvojím metrem že? ;) Diskuze, která může být prospěšná jako třeba tato, nebo minule tu byla paní po požáru, ty se smažou, ale hovadiny co tu jsou 4× denně stejné zůstávají :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3993
19.11.13 14:23

@Nejhodnější Mně bylo jako důvod zrušení diskuze uvedeno toto: (kopíruji SZ)
Dobrý den,

smazala jsem Vaši diskuzi: „Vánoce patří dětem (charita)“. Je mi líto, ale pokud bychom takovéto diskuze nechávali, nebylo by zde po čase nic jiného.

Martina
Takže asi tak :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
19.11.13 14:25
@Bekyn píše:
@Nejhodnější Mně bylo jako důvod zrušení diskuze uvedeno toto: (kopíruji SZ)
Dobrý den,

smazala jsem Vaši diskuzi: „Vánoce patří dětem (charita)“. Je mi líto, ale pokud bychom takovéto diskuze nechávali, nebylo by zde po čase nic jiného.

Martina
Takže asi tak :! :! :!

Tohle píšou vždycky na všechno :roll: :roll: :roll: :roll: naštěstí se o této akci holky dozví, jelikož jiná uživatelka taky založila diskuzi jen kapku jinak to zformulovala :-) takže kvůli radě ji smazat nemůžou :-)

• Citovat
  • Upravit
3993
19.11.13 14:26

@Nejhodnější Tak to je dobře, že na to někdo vyzrál :mrgreen: Taky jsem jí odpověděla takto: (trošku mě to vytočilo) : Vždyť jde o děti a vánoce… A ještě ke všemu o děti, které to v životě nemají vůbec lehké… Je to hromadná akce na pomoc spoustě dětí a ne akce pro jednotlivce! Na emiminu je zase spousta maminek, které by byly ochotné dětem udělat radost. Jaké jiné místo zvolit pro propagaci takovéto akce?!? Chápu, že charitami by se to tu mohlo jen hemžit, ale takováto si myslím zrovna sem patří… No vždyť se vlastně nic nestalo, díky vám pár dětí nebude mít o vánocích svůj dárek a přijde o ten báječnej pocit radosti. Důležité je, že vy máte o jednu zbytečnou diskuzi méně. Přeji příjemný zbytek dne a taky klidné spaní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
19.11.13 14:28
@Bekyn píše:
@Nejhodnější Tak to je dobře, že na to někdo vyzrál :mrgreen: Taky jsem jí odpověděla takto: (trošku mě to vytočilo) : Vždyť jde o děti a vánoce… A ještě ke všemu o děti, které to v životě nemají vůbec lehké… Je to hromadná akce na pomoc spoustě dětí a ne akce pro jednotlivce! Na emiminu je zase spousta maminek, které by byly ochotné dětem udělat radost. Jaké jiné místo zvolit pro propagaci takovéto akce?!? Chápu, že charitami by se to tu mohlo jen hemžit, ale takováto si myslím zrovna sem patří… No vždyť se vlastně nic nestalo, díky vám pár dětí nebude mít o vánocích svůj dárek a přijde o ten báječnej pocit radosti. Důležité je, že vy máte o jednu zbytečnou diskuzi méně. Přeji příjemný zbytek dne a taky klidné spaní :srdce:

Tak to jsi dobrá, že jsi to napsala až tak SLUŠNĚ :mrgreen: Já bych to asi nedala, tak slušňácky. ale máš pravdu předsedo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
257
19.11.13 14:43

@Nejhodnější přesně tak, hlavně že tady nechaj jak tady někdo založil diskuzi -,,vložky paní Babišové" takové krávoviny, tomu já nerozumím, ale to platí i u jinejch diskuzí :roll: :nevim: ale nevim jak dlouho tady je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
19.11.13 14:47
@Girls píše:
@Nejhodnější přesně tak, hlavně že tady nechaj jak tady někdo založil diskuzi -,,vložky paní Babišové" takové krávoviny, tomu já nerozumím, ale to platí i u jinejch diskuzí :roll: :nevim: ale nevim jak dlouho tady je :nevim:

Do toho jsem ani nelezla :roll: nebo třeba https://www.emimino.cz/…loun-170907/

• Citovat
  • Upravit
257
19.11.13 14:49

@Nejhodnější bože to je taky hrozný :roll: kdo by jí asi pomohl s melounem :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
19.11.13 14:50
@Girls píše:
@Nejhodnější bože to je taky hrozný :roll: kdo by jí asi pomohl s melounem :mrgreen: :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: drůbež no :andel:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
19.11.13 14:52
@Girls píše:
@Nejhodnější bože to je taky hrozný :roll: kdo by jí asi pomohl s melounem :mrgreen: :roll:

No a nebo třeba https://www.emimino.cz/…cate-170908/ … to je tu taky furt akorát s jiným týdnem těhotenství :roll: :roll: :roll: holky si tu hledají kamarádky a pokec :roll: asi neznají seznamky :mrgreen: nebo proč si teda nezaloží skupinu :?: :roll: ale to se na 100000000 procent nesmaže :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
257
19.11.13 14:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky