Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
Ahoj, jaké písničky jsou vaše oblíbené při běhání nebo třeba nordic walkingu? Podělte se
mám svou kompilaci cca na 50 minut vím jak je Pink a So what tak je čas se otočit a domů… já teda nordic walking, běh nemůžu - záda --
Hardcore, emocore - ale to asi předpokládám na emiminu nikoho moc neosloví
nicméně nabíjí mě to energií a sílou a vůbec, je to zážitek ![]()
Linkin Park, Blur, Dream Theatre, atd. Proste tvrdi, stridane s baladama. Ale vzdy takove energicke co srsi zivotem. ![]()
@jdukolem no já právě doteď taky chodila, ta hudba byla „pomalejší“ přecházím na běh, dám tak 45minut v kuse už, ale potřebuju něco energičtějšího, abych se netáhla jak smrad
Dneska jsme si pro radost koupila super sluchátka ![]()
@Ondrášovka.N @Lily Evans super díky, už na to jdu kouknout
@terinka4444 píše:
Včera jsem stáhla endomondose těším, jak to večer prubnu
Jo to Endomondo rovněž mám, jen s ním zatím moc neumím..
![]()
@Bjustřík http://www.webzpravodaj.cz/…-pri-sportu/ já četla včera tohle, dneska ho zkusím, snad to nebude složitý
rychlost a vzdálenost to změří, to potřebuju
V říjnu běžím maraton, takže teď dělám dlouhé běhy a aby mi to utíkalo, ale nerušilo, zjistila jsem, že nejlepší jsou audioknihy.
@terinka4444 píše:
@kaja00![]()
@Halibar ty jo D'n'B super
čím víc BPM tím lépe ![]()
@Lily Evans to poslouchal bývalý. Zvykla jsem si. Já trancařka
i na fesťáku jsem se dostala do „mlýna“
![]()
@Halibar no já původně reggae, hiphop, tekkno, a pak mě manžel vzal na koncert kapely Remek a já byla ztracená… chytne to a nepustí ![]()
@Lily Evans já právě trance, techno, hardstyle, ale zajdu si na cokoliv. Já ani nevím, co to byl za fesťák, ale byla jsem tam s kámošem, co poslouchá co já, ale kapelník řekl „dáme wall of death, cooop?“ A já říkám kamarádovi „hele radši se posuneme“ a on „proč? Co to je?“
no a za minutu pochopil, jeden chlap dokonce skončil se zlomeným nosem ![]()