Co posloucháte při běhání?

69235
31.8.16 21:46

Co posloucháte při běhání?

Ahoj, jaké písničky jsou vaše oblíbené při běhání nebo třeba nordic walkingu? Podělte se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
31.8.16 21:53

Já mám v přehrávači hardstyle, například Headhunterz, Wildstyles atd. Nebo D'n'B, trance… Napumpuje to pořádně :) hodně zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
31.8.16 21:53

Žádné, soustředím se na běh. Ale to si slyšet nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.16 21:57

@kaja00 :mrgreen: :mrgreen:

@Halibar ty jo D'n'B super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.8.16 22:04

Nic. Nejraději mám úplný klid ticho.
Ale občas by se hudba hodila. Že mě znervózňuje, že mám pocit, že moc nahlas dýchám :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
31.8.16 22:06

Cokoliv včetně audioknih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.8.16 22:10

A pokud se k hudbě někdy odhodlám asi budu potřebovat svoji uklidňující, mám ráda hudbu 80-90 léta, taková ta retro klasika co známe vseci, můj muž říká moje modernejsi dechovký pro 30-40r.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
31.8.16 22:12

Prošla jsem si různými typy muziky, až jsem se sluchátky skončila úplně, běhám bez nich a je to mnohem lepší :palec:. Víc se soustředím na běh samotný, na lepší držení těla a jsem klidnější, protože teď už běhám ve tmě a chci vědět, co se kolem šustne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
31.8.16 22:13
@kaja00 píše: Žádné, soustředím se na běh. Ale to si slyšet nechtěla :lol:

Naprostý souhlas :potlesk: :palec:.Ještě aby na mne někde někdo třeba ze zadu vybafl.. :think:,to bych se snad.. :oops: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
31.8.16 22:13

Mám radši mluvené slovo - odborné podcasty nebo knihy. Hudbu bych nedala, často běhám na silnici a to chci mít přehled i o tom, co se děje kolem mně. Nehledě na to, že bych se nerada dočkala chvíle, že mě zezadu překvapí nějakej úchyl někde ve tmavym parku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
31.8.16 22:18

No tak i hudba se dá poslouchat potichu. A i by měla. Jinak na závody hudbu taky nemám, tam mám potřebu se soustředit na tempo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.16 22:23

No já vyrážím do pole a do lesa za domem a hudbu mám ráda, myslela jsem, že bych mohla dostat inspiraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
31.8.16 22:30

Poslouchám pomalou, protože musím běhat pomalu, abych to vydržela co nejdál a nemusela kus jít. Ještě se zeptám, mate někdo při běhání peprak? Jak se dřív st mívá, začínám se v lese bát a bude hůř…v lese bych si ho připravila do ruky, prst na spoušť a třeba bych se nebala…pak ve městě bych ho stačila do kapsicky. Je to blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
31.8.16 22:32

@MadGirlNancy Blbost to není, ale já ho nemám. Za tmy běhám jenom v dosahu lamp a za ty leta se mi nikdy nic nepřihodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.8.16 22:33

U mě to ani nejde, chodim běhat na školní oval v podvečer teď. Driv jsem behala po vesnici a jen kdyz to slo. Ted bravam sebou všechny tři na kolech motorizovane trpaslíky ( není komu je dat a jsou tak navykli, že aj jak je tatka doma, tak stejně chtějí semnou).
Tak já si ani nemůžu zacpat uši, pac potřebují být ve střehu, kdyby něco říkali.
Občas mají ve SK. posilovně chlapi puštěnou hudbu, nebo minulé tam nějaký cvičil boxera venku na hřišti a měli puštěné tvrdou hudbu a ještě po něm řval furt.
Po půl hodině jsem byla sedrena, unavená, jak sandál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová