Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nikoho nesleduji, instagram ani nemám
. Nelíbí se mi, když do těch propagaci sebe tahají i děti, to je dost smutný…
Nutič, vnucovač. Co na to říct. Hezky se upraví, natočí nějaké super, skvělé video. A čekám jestli budu mít ovace. To bych zvládla taky
![]()
@Bábrdl píše:
Infuencer je člověk, který má na sociálních sítích (a to jsou v tomhle širším smyslu jsou sociální sítí i blogy) „vliv“. Rozhodně to není jen ten, kdo na sociálních sítích sdílí svůj život a „má ty spolupráce“.
Dokonale napsáno. Influencer by mohl být tedy v podstatě kdokoliv, kdo má více fanoušků, sledujících, a svými názory ovlivňuje mínění svého stáda. A vůbec nemusí nic propagovat nebo nutit kupovat. I taková Pagáčová jako těhotenská víla může být influencer, i taková Tereza Těžká s polyamorií je influencerka, protože mohou ovlivňovat, inspirovat, někdy možná i vymývat hlavy. Ale mně se nelíbí to slovo a je to i divná profese. Říct „Jsem influencer“, to mi zní hrozně nabubřele. Jako „Koukejte, jsem hustej, oblbuju lidi.“
Stejně mi vadí povolání lobbista. Samozřejmě že může existovat i pozitivní lobbing, ale pro mě to vždy bude tak z 99 % vznešené slovo pro korupčníka či uplátkáře.
Nemá to pro mě žádný zabarvený význam stejné jako různé hvězdičky a psedoceleprity plnící bulvární magazíny dnes už spíše tedy internetové moc to nesleduju.. asi je to baví a asi jim to i vynáší. proč ne. ![]()
@Luckandlove ja blog uz nepisu, bavi me foceni, takze uz pusobim jen na IG…ale slovo influencer se mi proste se priznam taky prici…ja doporucuju i veci co si sama kupuju, sama zkousim…nezivim se naplno IG, samozrejme obcas nejakou spolupraci prijmu, pokud mi zrovna zapada do tvorby.
@ontarova.stara obchod s nadeji? Tak bych to nenazvala. Knihu jsem vydala teprve pred mesicem. A nez na tom neco malo vydelam bude trvat hoodne dlouho. Kazdopadne narovinu 2 roky jsem poskytovala vsem kdo me napsal co a jak, ale hromadilo se to a ja to uz nezvladala. Proto jsem udelala tohle komplexni reseni pro vsechny, a udelala k tomu i zapisnik. Domluvila clanky s lekarem atd.
Rok prace za mnou, a ja jsem pysna, ale hold to muze vypadat jinak a rozumim tomu, ze ne kazdemu se clovek zavdeci.
@Luciet2 no jestli si psala blog se svým „hold“,tak potěš koště
Nevím, komu ten hold vzdáváš, ale když už píšu, tak bez chyb
A influencer, on ať si osobně dělá co chce a třeba se při svém tanečku staví na uši
Ale všude vidím děti, ty si to nevybraly, přesto rodiče některých naprosto prodali jejich soukromí.
@Luciet2 holt, prosím, píše se holt
Hold jen, když ho někomu vzdáváš
Tak na jednu stranu je obdivuhodné, že někdo, kdo vlastně nic neumí, vydělává peníze. Tzn., někdo je ochoten mu ty peníze na něco (nic) dávat. Můj postoj ne naprosto neutrální: nikoho takového neznám, nesleduju a k životu nepotřebuju.