Co pro vás znamená influencer?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14001
24.4.21 21:39

Nikoho nesleduji, instagram ani nemám :nevim:. Nelíbí se mi, když do těch propagaci sebe tahají i děti, to je dost smutný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
25.4.21 00:50

Nutič, vnucovač. Co na to říct. Hezky se upraví, natočí nějaké super, skvělé video. A čekám jestli budu mít ovace. To bych zvládla taky :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
25.4.21 09:26
@Bábrdl píše:
Infuencer je člověk, který má na sociálních sítích (a to jsou v tomhle širším smyslu jsou sociální sítí i blogy) „vliv“. Rozhodně to není jen ten, kdo na sociálních sítích sdílí svůj život a „má ty spolupráce“.

Dokonale napsáno. Influencer by mohl být tedy v podstatě kdokoliv, kdo má více fanoušků, sledujících, a svými názory ovlivňuje mínění svého stáda. A vůbec nemusí nic propagovat nebo nutit kupovat. I taková Pagáčová jako těhotenská víla může být influencer, i taková Tereza Těžká s polyamorií je influencerka, protože mohou ovlivňovat, inspirovat, někdy možná i vymývat hlavy. Ale mně se nelíbí to slovo a je to i divná profese. Říct „Jsem influencer“, to mi zní hrozně nabubřele. Jako „Koukejte, jsem hustej, oblbuju lidi.“

Stejně mi vadí povolání lobbista. Samozřejmě že může existovat i pozitivní lobbing, ale pro mě to vždy bude tak z 99 % vznešené slovo pro korupčníka či uplátkáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.4.21 09:28

Nemá to pro mě žádný zabarvený význam stejné jako různé hvězdičky a psedoceleprity plnící bulvární magazíny dnes už spíše tedy internetové moc to nesleduju.. asi je to baví a asi jim to i vynáší. proč ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2196
26.4.21 08:56

Dekuji moc vsem za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.4.21 09:02

@Luckandlove ja blog uz nepisu, bavi me foceni, takze uz pusobim jen na IG…ale slovo influencer se mi proste se priznam taky prici…ja doporucuju i veci co si sama kupuju, sama zkousim…nezivim se naplno IG, samozrejme obcas nejakou spolupraci prijmu, pokud mi zrovna zapada do tvorby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.4.21 09:08

@ontarova.stara obchod s nadeji? Tak bych to nenazvala. Knihu jsem vydala teprve pred mesicem. A nez na tom neco malo vydelam bude trvat hoodne dlouho. Kazdopadne narovinu 2 roky jsem poskytovala vsem kdo me napsal co a jak, ale hromadilo se to a ja to uz nezvladala. Proto jsem udelala tohle komplexni reseni pro vsechny, a udelala k tomu i zapisnik. Domluvila clanky s lekarem atd.
Rok prace za mnou, a ja jsem pysna, ale hold to muze vypadat jinak a rozumim tomu, ze ne kazdemu se clovek zavdeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65450
26.4.21 09:13

@Luciet2 no jestli si psala blog se svým „hold“,tak potěš koště
Nevím, komu ten hold vzdáváš, ale když už píšu, tak bez chyb
A influencer, on ať si osobně dělá co chce a třeba se při svém tanečku staví na uši
Ale všude vidím děti, ty si to nevybraly, přesto rodiče některých naprosto prodali jejich soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.4.21 09:19

@Petra Z chapu, no hold proto jsem prestala psat blog vis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65450
26.4.21 09:30

@Luciet2 holt, prosím, píše se holt
Hold jen, když ho někomu vzdáváš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
26.4.21 09:44

Tak na jednu stranu je obdivuhodné, že někdo, kdo vlastně nic neumí, vydělává peníze. Tzn., někdo je ochoten mu ty peníze na něco (nic) dávat. Můj postoj ne naprosto neutrální: nikoho takového neznám, nesleduju a k životu nepotřebuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák