Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už vyhrožuje i zcela zbytečný ministr „vyběhněte si schody“. Evidentně vzpomínají na komunismus s velkou láskou.
@Havlova píše: Více
Ten vyhrozoval uz vcera, pry maji vzit festivalu dotace.
Jak rychle si vybavili ty praktiky z osmdesatek, co?
Příspěvek upraven 28.06.26 v 09:58
A jinak, byl to samozrejme navezeny kompars, kdybyste to nevedeli.
![]()
@Edna-Bedna píše: Více
Samozřejmě. Zbytek byli příznivci Motoristů, kteří nadšeně tleskali. Neměl by být obou projev ministrů na sítích v podstatě trestný?
Ale ňuňu
Zrovna poslouchám, jak Macinka v Partii tvrdí, že dotace jsou špatné, správný je trh a tím nemyslí Strážnický festival. Nevím, už to řekl Babišovi, že by už Agrofertu neměla jít ani koruna?
![]()
Tvl, ale už jsem v 41. minutě pořadu a pořád jede téma „Macinka ve Strážnici“. To jsem tak ráda, že naše republika nemá větší potíže a tím i témata k debatě, než jednoho ministra ![]()
Ústavní soud nás odsoudil, takže jsme to řešili, ale jestli jsem prezidenta akreditoval, to vám neodpovím a neodpovím. Tvl, neříkejte mi, že si Macinka nakonec s předběžným opatřením vytřel řiťku a pustí se do boje nejenom s prezidentem, ale i s ÚS? ![]()
@sysi píše: Více
Je to valecnik. Kam se hrabe Alexandr Veliky.
![]()
A Boris ted tvrdi, ze nic takoveho o dotacich nerekl. Takze to kolovani mobilu maji jako podminku clenstvi ve strane? ![]()
Jako je pravda, ze to nerekl, ale napsal. To je uplne neco jinyho. ![]()
@Edna-Bedna píše: Více
Aha, tak už jsem se k tomu dostala. Jestli jsem Macinku pochopila správně, Ústavní soud je odsoudil k akreditaci prezidenta, tak ho akreditoval, ale zároveň nezrušil usnesení vlády o delegaci, takže obou dvou hlavních akcí sumitu se zúčastní Babiš. Tedy se domnívám, že prezident je nejspíš akreditován třeba spolu s novináři, takže si s sebou sbalí svůj supr-čupr foťák a může celou akci dokumentovat. ![]()
@sysi píše: Více
dík za tip, tolik jsem tlak zvednout asi nepotřebovala
inu, co na to říct… holt je to ko.kot, no…
Až mě děsí, že Alenka z toho vychází jako ta, která je více při smyslech… ![]()
@neumisa píše: Více
Co Alenka, ale z toho vedra mluví rozumně i Šlachta!!! ![]()