Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sysi píše: Více
No, v tom clanku je prepis do cestiny. Videt a slyset ten Blabolisuv projev nazivo, je uplne jiny. A je to naprostá hruza a ostuda.
Pokazde, kdyz ho slysim mluvit, se fakt pozastavuju nad tim, jak tohle muze nekomu vyhovovat, ze tomuto daji hlas, jak muzou chapat, co chce vubec rict. Jak muze nekomu takovyhle vystupovani a chování sedet. ![]()
@neumisa píše: Více
To je prepis toho, co rikal jeden momentalne zavostalej. Teda nas premiér. ![]()
@Edna-Bedna píše: Více
pochop, on je přece lidovej a na nic si nehraje
@Havlova píše: Více
ne, ale něco podobného vídám jako první nástřely. bez haha a hihi. Troufám si říct, že na konci 5. třídy po několikaletém působení už ty konečné výstupy budou na vyšší úrovni.
Něco takového bych okamžitě vracela se slovy „znovu a lépe“.
Mluvit spatra je těžší, než si nejdřív udělat písemnou přípravu.
ale tak to je jasné… já i ten projev slyšela… no… státnické to nebylo. Bylo to lepení různých zážitků, ale nebyl to ani nepřipravený projev politika. Asi jako když se kluci vrátí po 14 dnech a sypou táborové historky.
Mně to spíš kolikrát připomíná Cimrmanovy neduhy stáří - neschopnost udržet myšlenku a neschopnost myšlenku opustit. ![]()
Ale jinak - koukala jsem, že Babiš už svoji novou fotku s Trumpem má
A konečně na ní nevypadá jak hromádka neštěstí, jak jsem si ho tak v poslední době na tiskovkách zvykla vídat.
No, tak si má něco sepsat a ne předvádět tuhle nesouvislost česko-slovenskou slátaninu.
Za tohle by byl špatně ohodnocen i žák ZŠ.
@adresa píše: Více
Tak mne prijde, ze tohle uz je urazka i ty lidovosti.
![]()
@Edna-Bedna píše: Více
mně to přijde, že Trump při odchodu hodil Babišovi „placáka“ a ten ho lapnul na rychlou fotku ![]()
Příspěvek upraven 08.07.26 v 13:51
Mne to prijde, ze Babis nastrcil svoji ruku Trumpovi do cesty a pripravil si fotousmev, ale Trump se nezastavil a ruku prijal jen mimochodem a pokracoval v chuzi. ![]()