Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38085
30.6.26 22:24
@Edna-Bedna píše: Více

Já bych zalezl. Abych se nepřipletl Babě Jaze do cesty. Ta nepíská, ta rovnou střílí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19809
1.7.26 08:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39306
1.7.26 12:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149962
1.7.26 14:15
@Edna-Bedna píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
7.7.26 10:26

Auauau, teď jsem u ranní kávy poslouchala oba brífinky před odletem do Ankary a ten vládní mě fakt fyzicky bolelo poslouchat. „éééé bude to velký zážitek éééé… éééé my chceme mír éééé… éééé predent Trump potom, co vyřešil Hormuz, deklaroval, že udělá všechno proto, aby ta válka (na Ukrajině) skončila… ééé každý chce mír ééé…“ - „Panu prezidentovi držíme palce, ať si to užije, ať se tam setká se svými přáteli a přiveze si spoustu fotografií domů.“ :zed:

Na Babišovy projevy jsem si celkem zvykla za covidu, ale teď jsem si nejdřív pustila pana prezidenta, a teprve poté vládu a zas to bylo jak rána do hlavy. Ale nejsmutnější z obou brífinků byla prezidentova odpověď už nevím na jakou otázku, ve které zaznělo: „Pro mne je důležité, abych slyšel, o čem se bude bavit, chci slyšet argumenty… protože mám obavu, že by se ke mně jinak nedostaly.“ Válka v podstatě za rohem, Česko na ruském seznamu nepřátel už před válkou a válka tuto pozici nijak nevylepšila… a my máme vládu, která uraženě dupe nožkou a nespolupracuje s prezidentem, vrchním velitelem ozbrojených sil :zed: Hned to ve mne vyvolává větší pocit bezpečí (a vzpomínky na igelitové pytlíky a gumičky od zavařovaček při školním branném dni) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
7.7.26 16:32
@sysi píše: Více

Prezident by nás nejraději uzbrojil, vůbec nemyslí na to, že na nějaké masivní zbrojení nemáme peníze a budeme si je muset zase půjčovat na dluh. Kdyby ta válka na Ukrajině skončila, všichni by si oddychli. Doufám, že se Trump konečně o to skončení postará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
7.7.26 16:41

Europoslankyně Danuše Nerudová dala práci dvěma synům slavných českých umělců. Zaměstnala Víta Olmera mladšího, syna známého českého režiséra Víta Olmera. Nerudová dala práci i Adamu Holubovi, synovi herečky Evy Holubové, který s ní vloni sdílel kandidátku.
Peníze kamarádům nesmrdí. Dostane letos i Holubová státní vyznamenání od Pávka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
7.7.26 16:51
@Da12 píše: Více

Obávám se, že válka na Ukrajině neskončí nikdy. Respektive ať už tato třídenní operace skončí kdykoli a jakkoli, vítězstvím Ukrajiny nebo její prohrou, tak že Rusko je natolik roztahovačné, že až se vzpamatuje, začne si zase něco dalšího. Na funkční a vybavené armádě proto nevidím nic špatného. A klidně přiznám, že zcela sobecky radši finančně pomůžu Ukrajině Rusko udržet co nejdál od našich hranic, než aby opět byla Ukrajina pod ruským velením a já měla ruský tanky v našich ulicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149962
7.7.26 16:59

Konečně postará. Frajer. A že mu to jde co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24064
7.7.26 17:08
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15989
7.7.26 17:40

IQ sixseven detected.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39306
7.7.26 20:45

Pocki, on si tam jel delat prece vlastni ksefty. Predent. Babis samozrejme vubec. Ten tam jel jednat rozhodně v zájmu zeme. Jen ne nasi. Ale jeho. Agrofertistanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39306
7.7.26 20:53
@884135 píše: Více

Prsim te, a Motoristi zamestnali koho? Muzes mi osvezit pamet, ja si vsechny ty skladniky uz nepamatuju.
Holub pracoval v Bruselu davno pred svou politickou kariérou. Vystudoval prava a mezinarodni vztahy v UK. Ty decka tam bezne maji staze v ramci studii. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38085
7.7.26 22:29

Hlavně nebudou moct zatlouct, jak dostali přes… :*
Ani, co naslibovali. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33676
7.7.26 22:46