Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše: Více
Ve Varech to srovnala, hned byla díky svojí reakci na projev Heleny Třeštíkové za největší blbku. Pokud ten pán tleskající vedle ní byl pan Schiller, tak asi budou mít tichou domácnost ![]()
Macinka byl vcera rano trosicku kyselej, za tou vsi nadnesenosti. ![]()
A je fajn, ze Monike mela moznost se zas jednou vyvetrat a dopral ji deda vylet. Jsem rada, ze tam byla, urcite byla v debatach velkym přínosem. A za svy. ![]()
A Okamura uz uklidnuje po vcerejsku rozčilene vlastence. ![]()
https://x.com/…720359968907
@Havlova píše: Více
No, ale vychází z toho jako takový obyčejný český trouba, který neví, která bije
Jak zrovna čtu, tak mezitím co PP na večeři diskutoval akutální politickou situaci, tak AB si se Zelenským (!) pokecal o jídle a s Trumpem (!!) o fotbale
No, tak hlavně že Macinka vykřikoval, že PP na večeři nemůže, protože účast tam bude klíčová, takže tam musí AB. Pokec o dlabanci je určitě klíčový
Buď AB lže, až se mu od huby práší, protože si nechce naštvat české voliče… nebo je AB takový ňouma, že se s ním lídři ostatních zemí odmítají bavit o podstatných věcech.
Babiš seděl na neformální večeři se Zelenským. Mluvil jsem i s Trumpem, řekl
@sysi presne, komu jako pomuze pokec o jidle a fotbale. Cela akce stoji ranec, sesli se tam nejvyssi zastupci statu aby nas vedli a vyresili problemy a on plka o takovych kravinach
@Grety píše: Více
No ale Monike chtela selfi s Melanii a on ji Donda nevyvez. ![]()
Příspěvek upraven 08.07.26 v 09:54
Hezky shrnuti. A na Nove, takze se k tomu dostane i osviceny lid, co nekouka na ten ovčí veřejnoprávní mejnstrým.
Jeste by ho meli pozvat do Lejnonews. Ale tam jim staci Rajchl, s Konecnikovou a se Zahradilem.
https://x.com/…421868753093?…
Strašný. Tady sestřih vyjádření o večeři od AB a PP hned po sobě. Ano, mentálně jsem na to byla připravená, už jsem to přeci četla v článku. Ale stejně
![]()
@sysi píše: Více
Prezident byl pred tou večeři taky na recepci, kam Babiš nebyl pozván, tak možná se leccos zajímavého probíralo i tam.
@sysi píše: VíceČekám kdo zase přijde s tím, jak Pavel neumí mluvit spatra a musí mit na všechno papír. A ono to přijde.
@Edna-Bedna píše: Více
ty woe, co to je? To vypadá jak slohovka ze 4. třídy
![]()
Já to neměla dělat
Pustila jsem si celý brífink z Ankary. Teda, zatím jsem u první otázky AB, ale v tomhle jsem jak Sheldon - jakmile něco začnu, musím to taky dokončit. Ufff.
„Včera jste byl na neformální večeři. Jak probíhala ta komunikace, i s ohledem s tím, že pan prezident uvedl, že byl často dotazován na výši výdajů na obranu, na to jak bude Česko podporovat Ukrajinu.“ - „To nevím, to byl asi na jiné večeři, pan prezident.“ ![]()
„Všeobecně převládá atmosmféra, že je třeba vojensky donutit rusko k jednání.“ - hele, on nakonec přeci jenom řekl něco rozumného. ![]()