Co říkáte na kauzu H-Systemu ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7478
25.7.18 12:01

@vulpes Co.jsem ted zkoukla clanky,tak jo…treba Slouf,poradce Zemana,v roce 96 od H systemu mesicne inkasoval 24 tisic za poradenstvi ci co.Tady ty spinavosti politicke me sejri.A ted bude Zeman neco vykrikovat populisticky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7863
25.7.18 12:04
@Lalelale píše:
@vulpes copak vlastně potkalo tebe? Jak se stalo, že jsi přišla o to auto? Jsi byla dodavatel? Pardon, jestli jsi to tu už někde psala.

nic hroznýho a jen tak nepřímo ;) ;)
Právě kolize s tím bráchou Eliáše… Jak nic nedělal a furt chlastal a z hospody jezdil ožralej na plech autem, tak jednoho dne jsem se vracela domů a on mi z nějaké lesní cesty vjel autem přímo před rozjeté moje auto. Jenže on ho měl o mnoho lepší, takže zatímco moje auto bylo až po volant jak harmonika, tak on měl jen obtisk na boku…a jak to měl pojídné, tak nasedl a ujel. No a já ho neznala, jak jsem byla v šoku, tak jsem ani SPZ myslím nestihla… Ale když dorazil můj muž, tak si podle popisu vzpomněl, že takové auto zná, no a s policajtama už našli pana Eliáše ožralýho na zahradě a rozbitý auto schovaný za domem. Naměřili mu ještě i potom 3,5 promile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56185
25.7.18 12:23
@vulpes píše:
@anupati U nás ve vedlejší vesnici bydlel bratr toho Eliáše. Nikde nepracoval (jen lil jako duha) a s manželkou a 4 dětmi žili ve veliké vile, kterou měli pronajatou za 42 tis/měsíčně (v devadesátých letech).
Náhoda?
Na druhou stranu je fajn, že ten trojlístek se rozdělil i s příbuznými ;) (ironie)Příspěvek upraven 25.07.18 v 11:54

no,urcite hodni a mili lide.
To je hnus, takovych pripadu bylo.Fuj.Clovek ma snad jistotu, jen kdyz si vsechno udela sam ci s pribuznymi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56185
25.7.18 12:24
@anupati píše:
@vulpes Co.jsem ted zkoukla clanky,tak jo…treba Slouf,poradce Zemana,v roce 96 od H systemu mesicne inkasoval 24 tisic za poradenstvi ci co.Tady ty spinavosti politicke me sejri.A ted bude Zeman neco vykrikovat populisticky :nevim:

no, vtipne to je I v sousvislosti s tim, ze cela Cssd dluzi prachy Altnerovi, ci jak se jmenoval a maji exekuci na Lidovy dum.
Strasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
25.7.18 12:26
@TopSecret píše:
Ano. Presne. A je tady nejedna diskuze na toto tema.
Nejdriv mi tech lidi bylo lito. Ale pak, ze dal davali penize do neceho, co nebylo, na papire, jejich, byla blbost. A 20 let se soudit. To by nebylo na moje nervy. A kolik penez uz museli do tech pravniku dat.
Podle me, ten jejich pravnik byl uplacen. Prece, kdyby to byla nejaka kapacita, tak takovy rozdudek „nedopusti“.
Ale to je jen muj osobni, nicim nepodlozeny, pohled. Nevidim do cele veci…

Já si zase myslím, že rozumný právník by jim investování rozmluvil. Tenhle chtěl evidentně vydělat, musel vědět, jak to právně je. Takže buď se chtěl napakovat a nebo jim to vysvětlil a oni šli tvrdohlavě proti zdi - no a tak se napakoval s jejich svolením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56185
25.7.18 12:46

Kouněte se na starší reportáže o H-systému, kde řeší prodej pozemků H-systému konkurzním správcem. To za kolik prodali konkurzní správci Monsport s Mrázem a následně za kolik se o 14 dnů později údajně neprodejné pozemky prodali dalšímu subjektu je do očí bijící. Kdo je z Prahy, jděte se podívat na ty údajně neprodejné pozemky co patřili H-systému, co na nich dnes stojí a hlavně za kolik…

reportáže zde:

https://www.youtube.com/watch?…

https://www.youtube.com/watch?…

Není prodej pozemků H-systému konkurzními správci Mrázem a Monsportem druhým vytunelováním již vytunelovaného H-systému?

Bohužel zda vytunelovaný H-system ještě vytunelovali jednou konkurzní správci se zřejmě nikdy nedozvíme, neboť to nikdo nikdy očividně řešit nebude. A i kdyby řešil, zřejmě to bude tak dobře udělané, že na tyhle pány si spravedlnost nepříjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
25.7.18 12:54

@vulpes šílený. A dokázalas mu tu nehodu? Nebo se vyvlékl? To je rodinka :poblion:

• Citovat
  • Upravit
25.7.18 13:02

Teď jsem to sledovala na DVTV a je mi těch lidí šíleně líto. Takhle se k sobě nemůžeme přeci chovat. Všem „postiženým“ držím maximálně palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
25.7.18 13:53

@ejhle prosim te, muzu ti poslat sz? Nejedna se o h systém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
25.7.18 13:54

@xsaleen můžeš to zkusit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
25.7.18 16:32

@Malaga protože stát má lidem pomáhat. Šlo by o takovou nouzovou pomoc, třeba jako po povodních. Nelze u tohoto říct, že si za to můžou 100% sami - byli podvedeni H-systémem, bylo jim špatně razeno, figurovala tam ta nešťastná dohoda s původním správcem. Neřekla bych, že v kontextu rozpočtu ministerstva práce a sociálních věcí, odkud by asi taková dávka šla, šlo o obrovskou částku. Ti nešťastní lidé by tak mohli zůstat bydlet a zároveň by nebyli poškozeni ostatní věřitelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 16:53

První dojem po rozsudku prezentovaném v mediích šok.
Ale pak přijdete na to, že tito ,, chudáci" dali do stavby +zařízení domečků i několik milonu.Spoléhali snad na to, že bohatým všechno projde a za pár let jim to někdo i pozemkem ,, přiklepne"?
Jestli by někdo z nich tvrdil, že před investicí do dostavby, si nebyli vědomi vlastnických vztahů (na koho je na KÚ psán pozemek atd.)tak budou lhát.
To že jim někde někdo dal ústní slib že až jednou........... Snad to v dnešní době mohl brát vážně jen člověk s IQ tykve.
Hovoří se o 60 lidech kteří mají v Horoměřicích problém, ale je takřka 1100 lidí kterým H Systém dluží (jistě nikdo z nich nepřihlašoval pohledávku za 500Kč)!!!
Je smutné,že se kvůli 60 lidem kteří mají za svúj risk nést následky, schází vláda, řeší se nabídka bytů......
Ze svého života vím o tom, jak kamarádka žila 11 let s rozvedeným mužem (a svými 2 dětmi)v domku , na jehož opravu přispívala, platila pojistku atd. a když jí druh při nehodě ze dne na den zemřel, tak synáček jejího druha (o kterém pouze věděla, že existuje ,ale ani se s otcem nestýkal) co by dědic, mojí kamarádku vystěhoval i s dětmi. Kvúli takovým lidem by se měla scházet vláda ne kvůli někomu kdo za (údajně za 1,5 milionu dostavěl) a teď mu před domem parkují 2 vozy každý bratru za půl milionu ještě se cítí dotený tím, že správce konkurzní podstaty chce uspokojit prodejem ,, jejich" domů 1100 věřitelů (vesměs lidí, kteří po prvotní investici už z ,, další kapsičky " nevytáhli milion nebo i dva?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.7.18 17:01

velký podíl mají na tom i novináři, kteří to podávají značně neobjektivně.....
Přesně tak, mysleli si, že to nějak dopadne a teď se hrozně diví..... riskovali, chtěli na tom vydělat, ale nechtějí přijmout následky…
Jediné, co by se mělo řešit je to, že se ta kauza táhne tak dlouho a že se na Smetku vztahovala Klausova amnestie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32200
31.7.18 17:04

@Malaga Na Smetku se amnestie nevztahovala, odseděl si celých 12 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.7.18 17:04
@NInaL. píše:
@Malaga protože stát má lidem pomáhat. Šlo by o takovou nouzovou pomoc, třeba jako po povodních. Nelze u tohoto říct, že si za to můžou 100% sami - byli podvedeni H-systémem, bylo jim špatně razeno, figurovala tam ta nešťastná dohoda s původním správcem. Neřekla bych, že v kontextu rozpočtu ministerstva práce a sociálních věcí, odkud by asi taková dávka šla, šlo o obrovskou částku. Ti nešťastní lidé by tak mohli zůstat bydlet a zároveň by nebyli poškozeni ostatní věřitelé.

stát má pomáhat lidem, kteří se dostanou do neštěstí ne vlastní vinou…a tohle bych s povodněmi rozhodně nesrovnávala (max. když by někdo i přes upozornění opět stavěl v zátopové oblasti)…když by tyhle problémy nebyly, myslím, že zrovna tihle, by si od huby pro potřebné neodtrhli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová