Jaké aktivity s 11týdenním miminkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
15.10.14 22:06
@kacz píše:
@DiváBára No vidíš, už ses trochu polepšila.

Za to ty moc ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278
15.10.14 22:08

Takhle malým miminkům je potřeba se věnovat, ne nechat někde samotné ležet a čučet na hračky, na chvilku jo pokud je to baví, ale jinak povídat a chovat. Vždyť jsou tak kouzelní, proč si je neužít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.10.14 22:08

@kacz : Co kdyz dalsi dite nechci? :) Nevim, proc bych mela resit pri vychove ditete, jak to proboha jenom budu delat, az budu mit dalsi. A me nic netrapi, jen me zajima, co se dozvim od ostatnich, z ceho si budu moct neco vzit. Jestli se te dotklo, ze me tva doporuceni neoslovila, tak me to mrzi, ale nic vic s tim neudelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
15.10.14 22:11

@jsem.to.ja mě se to nedotklo vůbec, ty budeš mít doma otravného mamánka, né já. Vidím to u kamarádky, taky všechno děsně řešila a teď jsou její dceři 4 roky, na mámě visí jako klíště, ve školce řve jako tur. Má, co chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.10.14 22:12

@kacz : Co kdyz dalsi dite nechci? :) Nevim, proc bych mela resit pri vychove ditete, jak to proboha jenom budu delat, az budu mit dalsi. A me nic netrapi, jen me zajima, co se dozvim od ostatnich, z ceho si budu moct neco vzit. Jestli se te dotklo, ze me tva doporuceni neoslovila, tak me to mrzi, ale nic vic s tim neudelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
15.10.14 22:13
@DiváBára píše:
Toto praktikuji maminky, ktere samy byly takto vychovavany..to ze je to mrne!,neznamena, ze nepoterbuje, aby se na nej mluvilo 8o paneboze to je nazor, nevyzrale zaaostale zeny, ktera se jednou bude divit, co ji z ditete vyroste..dite, ktere se nebude umet poradne vyjadrit..ptz maminka chce mit hlavne klid..takovych jsem mela ve tride vetsi polovinu a matky tech deti uz lze z dalky odhadnout..

Můžeš trošku vysvětlit, jak to myslíš: matky těch dětí už lze z dálky odhadnout?
Předpokládám, že jsi učitelka v MŠ? Jen mě zajímá, jaké máš zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
15.10.14 22:13

Vy jste tady fakt parta. Jedna neumí napsat větu, druhá opakovaně neumí odeslat příspěvek pouze jednou. Hlavně, že se navzájem pochválíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.10.14 22:15

@kacz Ve skolce rve jako tur a jiste neumi prerikat leporelo ani Maxipsa, no holt zaplaceme nad vydelkem, my kontaktni matky. Jeste nevis, co bude ze tve dcery, az bude ve skolce, tak nerikej hop, dokud jsi nepreskocila, aby sis nakonec prece jen nezlomila nozku. Zdravi spatna matka a budouci mamanek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
15.10.14 22:17

@jsem.to.ja mám synka a už do školky chodí, resp. do jeslí. Ta holčička donedávna vůbec nemluvila, dneska řekne aspoň občas něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.10.14 22:18

@kacz Ve skolce rve jako tur a jiste neumi prerikat leporelo ani Maxipsa, no holt zaplaceme nad vydelkem, my kontaktni matky. Jeste nevis, co bude ze tve dcery, az bude ve skolce, tak nerikej hop, dokud jsi nepreskocila, aby sis nakonec prece jen nezlomila nozku. Zdravi spatna matka a budouci mamanek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.10.14 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.10.14 22:20

@jsem.to.ja Rikanku Hlava, ramena, kolena, palce znate? Da se to i zazpivat a ukazovat to na sobe i na mimcu..pak teda jeste hodne zpivame a k tomu treba stridame ruzne Orffovy nastroje..pak teda to manaskove divadelko, pak jeste poustim ruzne detske pisnicky z YouTube.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.10.14 22:25

@DiváBára : Hlava, ramena…tu ma rad, nejoblibenejsi je „nos“, kdyz mu na neho zatlacim, smeje se jak pominutej. Ty Orffovy nastroje neznam, mrknu na to. Hodne zpivame hity typu „Andulko safarova“ atd., musela jsem oprasit repertoar hudebky na ZS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.10.14 22:26

@DiváBára : Hlava, ramena…tu ma rad, nejoblibenejsi je „nos“, kdyz mu na neho zatlacim, smeje se jak pominutej. Ty Orffovy nastroje neznam, mrknu na to. Hodne zpivame hity typu „Andulko safarova“ atd., musela jsem oprasit repertoar hudebky na ZS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
15.10.14 22:26

@jsem.to.ja mužů se te jen zeptat? Co bys tak ještě chtěla s tak malým miminkem dělat, abys ho rozvíjela? Upřímně si myslím, že jsi jsem přišla jen proto, aby te tady všichni placali po ramenou, jak jsi šikovna matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí