Co s praštěnou tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
20.11.18 18:24

Pochybuju ze by se slo nejak domluvit, promluvit si a ci tak neco. Musím souhlasit s ostatními. Také mě jako jediné východisko napadá jít bydlet jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.11.18 18:32

@Klaraslunicko ja bych s tchyni nebydlela ani kdyby mi kazdy den davala.milion :zed: myslim ze jedine reseni je se odstehovat tak jak to tady bylo uz tolikrat napsano :-) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 18:35

Nejsi v tom sama. Našla jsem si přítele, který u sebe nechával bydlet jednoho dědu, který neměl kam jít, rodinu nemá a peníze na lepší ubytování také ne. Ted máme s přítelem spolu dítě, domek se zahradou a vejminkem. V tom vejminku právě bydlí ten děda. Ve vejminku má všechno. Kuchyn, lednici, troubu, wc, sprchu, TV, sporak. Všechno. A několikrát jsem ho přistihla, jak tenhleten CIZÍ děda nám leze do baráku když odejdem na procházku. Od té doby zamykám ne kvůli zlodějům, ale kvůli němu. Nehledě na to, že nám i v chlebníku ošahával chleba, jak máme starý chleba - ted děda, který se koupe 1× za 3 týdny. Jsem myslela že mi je*ne. Co zamykáme tak máme klid. On je ve vejminku a my v baráku. Ale stejně si neodpustí řeči na cokoliv co na dvoře děláme. Vadí mu kam dáme popelnici, jak dlouho necháme běham denně psi po dvoře (prý se mu práší na okno když běhají), vadí mu když k nám příjde návštěva a my mu o tom neřekneme. Jako kdyby mu to patřilo. Vycházíme spolu, on nám nakrmí pejsky a zaplatí nájem 4,000,– (komplet, pak si platí jen své jídlo). Nekdy si rikam jestli ta ctyrka mesicne stoji za ty nervy ale ,,deda" by nemel kam jit

• Citovat
  • Upravit
14642
20.11.18 18:37
@Klaraslunicko píše:
Ahojky holky, jsem docela teochu nešťastná a potrebuju se vykecat aspoň někomu jinýmu, bydlím s přítelem přes rok, máme 3mesicniho synka, zároveň bydlíme s jeho mámou, které je 70, docela už ji začínám mít plný zuby, do všeho mele, upravuje malymu oblečení, když si ho obleknu po svém, stěžuje si, ze ji ho pujcuju málo a dokonce zarli na moje rodiče, když za nima jedu i s malým. Hodnekrat jsem se sní pohádala kvůli všemu a ona proste není schopna nic pochopit…cely sestinedeli po porodu mi doslova zkur…nenechala mě s malým chvíli na pokoji, lezla mi pořad každý ráno do ložnice, no proste nemám slov

Tady pomůže jedině se odstěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.11.18 18:40

@Klaraslunicko A zase ta tchýne.. nejlepší řešení je bydlet bez ni…jinak vzniklé problémy má řešit muž. :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.11.18 18:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaraslunicko
20.11.18 20:24

Ja i přítel ji to říkali několikrát , proste si nedá říct a tím ,ze jim je už přes 70 ,tak se mu zas nedivím , že se boji , je to šílený , hraje si na strašnou chudinku jak ji buši srdce apod.kolikrat na mě vylitne a pak je sladká jak med , je to bába zákeřná a jedovatá a vidím na příteli , ze pryč se mu nechce ,nejde proti mě ani proti ni,ale nechce se mu stěhovat . Je to první vnouče ,ale to neznamená ,ze si ho bude privlastnivat a nebudu moct nikam jet ani za vlastnima rodicema :,( ..

• Citovat
  • Upravit
156
21.11.18 14:09

Nedala bych ho a jela bych si svoje. Dítě půjčím, ale třeba třikrát týdně na pár hodin, at si zajezdí venku a užije si, ale ne každý den a nechat si do všeho krafat. Vyslechnout radu, zamyslet se nad tím, ale nakonec to udělat tak, jak si myslíš, že je to pro prcka nejlepší.
Kdyby mi ráno lezla do ložnice a ještě v šestinedělí, tak bych jí v klidu řekla, že takto to nepůjde, že taky potřebujeme svůj klid a ted chci být s malým sama, nakojit, užít si ho a nedám jí ho, at přijde třeba po obědě.
Vyjít vstříc, neokrádat prcka o babičku - pokud pro něj nemůže být nějaká vyloženě závadná, na plnou hubu magor, ale nenechat ji linkovat ti život. Ona si udělá scénu, vyjede, ale když uvidí, že to nikam nevede a nepomůže si, tak ji to přejde. To máš jako dítě, když mu v obchodě koupíš jednu sušenku, ale ono naléhavě potřebuje i tu druhou, sice ti tam začne křičet, válet se po zemi, ty mmu to ještě jednou zopakuješ, že mu koupíš jen jednu a necháš ho se vyvztekat, ono zjistí, že nic nezmůže a za měsíc to ani nezkusí.

Souběžně s tím si hledat nějaké jiné bydlení .To dnes není snadné, nájmy jsou drahé, hypotéky taktéž, ceny nemovitostí hodně přepálené, ale do pár měsíců snad něco mít budete. A třeba se to do té doby srovná a ani nebudete to nové bydlení potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová