Jak reagovat na provokace v diskusi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3278
31.1.12 11:15
levmah28 píše:
Když mě nějaká pořádně naštve,tak se do ní pustím,ale hádat se kvůli jinému názoru to ne.
Mám to stejně - bránit se - bráním- jiný názor- nashledanou :mavam: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 11:23
Kallkapa píše:
Anonymní píše:
Taky si myslím,jen mě mrzí,že jim vyloženě vadí,když mám jinej názor a už omílají úplný hovadiny…

A proč Ti to vadí? Svůj názor si řekla, a to stačí.. Přece se nemusíš dohadovat dál..Proč psát furt dokola to samé? Já taky vyjadřuji svůj názor někdy asi příliš razantně ( mnohdy to tak vyzní, i když to myslím úplně normálně), prostě z psaného projevu nepoznáš jestli se člověk vzteká, nebo jestli nerozumí tak to píše furt dokola nebo jestli se jen nemůže naladit na stejnou vlnu..Otázka zněla jak reagovat - Nijak.. jak bys chtěla reagovat.. vyjádřila si svůj názor a když si někdo myslí něco jiného tak ať si to myslí..Proč za každou cenu reagovat na podle Tebe „omílané úplné hovadiny“ ?

Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:12

Bohužel to je už asi ve třetí diskuzi-zakladatelka se na něco ptá-já přidám názor a ta dotyčná svůj názor ani nepřidá,jen cituje moje názory typu-to tady nikdo slyšet nechce,radíš blbě atd

• Citovat
  • Upravit
987
31.1.12 11:28

a jako co se tady resi?? :mrgreen: :lol: annonyme :think: kazdy resi problemy jinak a myslim ze je to tak i s diskusema :nevim: kazdy to ma jinak ja teda neustoupim NIKDY :roll: je to moje povaha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 11:35
Barborka4 píše:
a jako co se tady resi?? :mrgreen: :lol: annonyme :think: kazdy resi problemy jinak a myslim ze je to tak i s diskusema :nevim: kazdy to ma jinak ja teda neustoupim NIKDY :roll: je to moje povaha :nevim:

TO JE CHYBA- V hádkách vyhrává kdo vydrží ne kdo má pravdu - Já si věci řeším po svém a dohadovat fakt nemá smysl - člověku akorát stoupá adrenalin a přidává víc a víc, je to hra , urážkama člověk akorát dokazuje jak je ubohý a jak ho někdo kdo se dotknul jeho ugu akorát vytasí další jedovaté slovo - a tím přisypává do ohně - takže vyhraje kdo vydrží

Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
31.1.12 11:36

Co člověk, to názor. Nikdo z nás nemá patent na rozum a každý si dělá věci po svém. Zakladatelka se zeptá na názor, tak jí ho řekneš. A když s tím někdo jiný diskutující nesouhlasí, tak to prostě neřeš, je to tvůj názor ne jeho. A hádat se s nikým nemusíš, prostě už nepřispívej a do diskuze se nevracej a máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
31.1.12 11:37
haifa1 píše:
Barborka4 píše:
a jako co se tady resi?? :mrgreen: :lol: annonyme :think: kazdy resi problemy jinak a myslim ze je to tak i s diskusema :nevim: kazdy to ma jinak ja teda neustoupim NIKDY :roll: je to moje povaha :nevim:
TO JE CHYBA- V hádkách vyhrává kdo vydrží ne kdo má pravdu - Já si věci řeším po svém a dohadovat fakt nemá smysl - člověku akorát stoupá adrenalin a přidává víc a víc, je to hra. Je to , urážkama člověk akorát dokazuje jak je ubohý a jak ho někdo kdo se dotknul jeho ugu akorát vytasí další jedovaté slovo - a tím přisypává do ohně - takže vyhraje kdo vydrží

ja im ze bych mnela ustoupit i kdys vim ze mam pravdu ja ale proste mam hadaci povahu :roll: jsem ten trotl co ma rad ten adrenalin ale stejne pres internet se nikdy nic nevyresilo takze je to spise o zabave :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
31.1.12 11:38

Napíšu, oni mě setřou, já se rozloučím a už nereaguju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
31.1.12 11:39
Anonymní píše:
Bohužel to je už asi ve třetí diskuzi-zakladatelka se na něco ptá-já přidám názor a ta dotyčná svůj názor ani nepřidá,jen cituje moje názory typu-to tady nikdo slyšet nechce,radíš blbě atd

Pokud odpovídáš na dotaz, fakt to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
31.1.12 11:39
Davdan píše:
Napíšu, oni mě setřou, já se rozloučím a už nereaguju. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 11:42
Anonymní píše:
Zdravím,chci se zeptat,jak reagovat-nereagovat na některé maminky,které se sem příjdou jen dohadovat kvůli tomu,že člověk má jiný názor než ta dotyčná…Děkuji

Pokud se chce s těbou někdo jen hádat, je nejlepší samozřejmě ignorovat.

Anonymní píše:
Taky si myslím,jen mě mrzí,že jim vyloženě vadí,když mám jinej názor a už omílají úplný hovadiny…

Myslím si, že na svůj názor má právo každý a každý má právo svůj názor prezentovat. Pokud je člověk slušný a nikoho neuráží a nenapadá vulgarismy, tak by diskuze přece měla mít nějaký smysl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.1.12 11:43
Anonymní píše:
Kallkapa píše:
Anonymní píše:

A proč Ti to vadí? Svůj názor si řekla, a to stačí.. Přece se nemusíš dohadovat dál..Proč psát furt dokola to samé? Já taky vyjadřuji svůj názor někdy asi příliš razantně ( mnohdy to tak vyzní, i když to myslím úplně normálně), prostě z psaného projevu nepoznáš jestli se člověk vzteká, nebo jestli nerozumí tak to píše furt dokola nebo jestli se jen nemůže naladit na stejnou vlnu..Otázka zněla jak reagovat - Nijak.. jak bys chtěla reagovat.. vyjádřila si svůj názor a když si někdo myslí něco jiného tak ať si to myslí..Proč za každou cenu reagovat na podle Tebe „omílané úplné hovadiny“ ?

Bohužel to je už asi ve třetí diskuzi-zakladatelka se na něco ptá-já přidám názor a ta dotyčná svůj názor ani nepřidá,jen cituje moje názory typu-to tady nikdo slyšet nechce,radíš blbě atd

Tak pokud Ti to nepíše přímo zakladatelka, že o rady takového typu nestála, tak Ti to může být jedno. :) Asi ses dotyčné znelíbila, a nebo prostě jen pročítá názory a napíše pod ten tvůj (protože zrovna s Tebou má třeba naprosto rozdílné názory, né záměřně), že zrovna takhle by to neudělala (třeba přesně neví jak by to udělala, ale ví, že takhle ne).. Já taky někdy jen něco odcituji a vyjádřím se k tomu, protože k úvodnímu dotazu už se vyjádřili dostatečně jiní, tak není třeba to dál pitvat :) :nevim: . Prostě to neřeš..s tím, že se s někým handrkuješ Ti nepomůže asi ani admin :) (dotaz v sekci pro adminy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
31.1.12 12:17

NO, kdyby ses třeba dostala „do sporu“ se mnou, tak já bych to jako hádku nevnímala, ale o vyjadřování svého názoru. Ted se treba bavim v diskuzi o mlece. Tam je problem, ze nekdo je pro, jiny proti a ja mam chut se o tom pobavit, ale verim tomu, ze citlivejsi povaha to jako hadku vnimat muze.. Nekdy tady vidim dost osklive reakce na nektere odpovedi, pak se do takovych diskuzi ani nemicham a pokud by me nekdo urazel? To se mi nastesti jeste nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 12:51

jj,díky moc,mějte se fajn :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5173
31.1.12 12:57
Anonymní píše:
Zdravím,chci se zeptat,jak reagovat-nereagovat na některé maminky,které se sem příjdou jen dohadovat kvůli tomu,že člověk má jiný názor než ta dotyčná…Děkuji

stůj si za svým názorem,každý má právo na svůj názor a když ho nepříjme je to jeho problém a ne tvůj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 13:06
tetma píše:
Anonymní píše:
stůj si za svým názorem,každý má právo na svůj názor a když ho nepříjme je to jeho problém a ne tvůj :nevim:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová