Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A vůbec nejlepší jsou diskuze, kdy si zakladatelka anonymně založí diskuzi a pak si tam pod svým nickem vyjadřuje podporu ![]()
K-a-č-i-k píše:
A vůbec nejlepší jsou diskuze, kdy si zakladatelka anonymně založí diskuzi a pak si tam pod svým nickem vyjadřuje podporu
Barborka4 píše:K-a-č-i-k píše:
A vůbec nejlepší jsou diskuze, kdy si zakladatelka anonymně založí diskuzi a pak si tam pod svým nickem vyjadřuje podporu![]()
![]()
ta byla dobra
![]()
jj, každý to řeší po svém ![]()
Jak reagovat? Normálně napsat, proč sem chodím a co tím sleduju. Normální člověk si to selským rozumem přebere. Nerozumný si to přebere „jinak“ - a tím je škoda se zabývat.
Ignorace jako postup vítězí. Já musím dodat, že mě e-mimino učí sebeovládání. Jsem docela cholerik, v rozčilení někdy rychleji mluvím, než myslím, ale tady trénuju, jak se nerozčilovat nad útočnými reakcemi některých dam a radši se tomu zasmát (přebytečnou páru vypustím ušima
).
K-a-č-i-k píše:
A vůbec nejlepší jsou diskuze, kdy si zakladatelka anonymně založí diskuzi a pak si tam pod svým nickem vyjadřuje podporu
Samamama píše:
Ignorace jako postup vítězí. Já musím dodat, že mě e-mimino učí sebeovládání. Jsem docela cholerik, v rozčilení někdy rychleji mluvím, než myslím, ale tady trénuju, jak se nerozčilovat nad útočnými reakcemi některých dam a radši se tomu zasmát (přebytečnou páru vypustím ušima).
Ale zas já bych byla ráda, kdybych o někom věděla, že je cholerik atd.
Líp by se mi s ním psalo, kdybych tušila, jakou má náturu. Tebe si budu pamatovat!
![]()
Já jsem zase děsnej cíťa…
Pro netové diskuze vážně „super“. ![]()
tetma píše:K-a-č-i-k píše:
A vůbec nejlepší jsou diskuze, kdy si zakladatelka anonymně založí diskuzi a pak si tam pod svým nickem vyjadřuje podporujo ty jsou úplně nejlepší
nejlepší pro pobavení, ale na druhou stranu nejnešťastnější řešení „konfliktů“
Jen se zeptám, proč založeno anonymně?
K tvé otázce … ono tady na eMimi dost lidí nedokáže vydýchat jiný názor, než který si přáli slyšet. V tom případě je to jejich problém, ignoruj, pousměj se nad jejich jednoduchostí a do diskuzí přispívej dál, holt všem se nemůžeš s názory a přístupem k určitým věcem zavděčit
, takže klid, je to jen fórum, kam napsat můžeš a nemusíš. Názory ostatních tě defacto nemusí zajímat a kdybys řešila kdo kdy do tebe rýpnul, to by ses musela zbláznit. ![]()
taky se zeptám,proč založeno anonymně?
![]()
na provokace nereaguju,napíšu svůj názor,každého věc,jak s tím naloží.
Onehdá tu někdo psal,že není nic snazšího,než zaklapnout noťas ![]()
Jsou témata,která jsou kontroverzní,a jsou diskuse,kde nemá cenu se hádat,bo nevim jestli to dotyčná/ný myslí vážně,nebo si dělá srandu
![]()
K-a-č-i-k píše:
Zakročila tady adminka, že je zrušen anonym?
Zakročila je i přejmenovaná diskuze ![]()
Kallkapa píše:Že to pořád někoho baví zakládat anonym a pak si odpovědět, aby se jako nepřišlo na to, kdo to jeK-a-č-i-k píše:Zakročila je i přejmenovaná diskuze
K-a-č-i-k píše:Kallkapa píše:Že to pořád někoho baví zakládat anonym a pak si odpovědět, aby se jako nepřišlo na to, kdo to jeK-a-č-i-k píše:Zakročila je i přejmenovaná diskuze
Jsem si nevšimla, že by si sama odpovídala ![]()