Jak reagovat na provokace v diskusi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
31.1.12 13:51

A vůbec nejlepší jsou diskuze, kdy si zakladatelka anonymně založí diskuzi a pak si tam pod svým nickem vyjadřuje podporu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
31.1.12 13:52
K-a-č-i-k píše:
A vůbec nejlepší jsou diskuze, kdy si zakladatelka anonymně založí diskuzi a pak si tam pod svým nickem vyjadřuje podporu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta byla dobra :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
31.1.12 13:53
Barborka4 píše:
K-a-č-i-k píše:
A vůbec nejlepší jsou diskuze, kdy si zakladatelka anonymně založí diskuzi a pak si tam pod svým nickem vyjadřuje podporu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta byla dobra :potlesk: :potlesk:

jj, každý to řeší po svém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 13:54

Snad si sem chodíme poradit a ne se provokovat navzájem né? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.1.12 13:57

Jak reagovat? Normálně napsat, proč sem chodím a co tím sleduju. Normální člověk si to selským rozumem přebere. Nerozumný si to přebere „jinak“ - a tím je škoda se zabývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.1.12 14:10

Ignorace jako postup vítězí. Já musím dodat, že mě e-mimino učí sebeovládání. Jsem docela cholerik, v rozčilení někdy rychleji mluvím, než myslím, ale tady trénuju, jak se nerozčilovat nad útočnými reakcemi některých dam a radši se tomu zasmát (přebytečnou páru vypustím ušima :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
31.1.12 14:11
K-a-č-i-k píše:
:mrgreen: jo ty jsou úplně nejlepší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
31.1.12 14:15
Samamama píše:
Ignorace jako postup vítězí. Já musím dodat, že mě e-mimino učí sebeovládání. Jsem docela cholerik, v rozčilení někdy rychleji mluvím, než myslím, ale tady trénuju, jak se nerozčilovat nad útočnými reakcemi některých dam a radši se tomu zasmát (přebytečnou páru vypustím ušima :mrgreen: ).

Ale zas já bych byla ráda, kdybych o někom věděla, že je cholerik atd. :) Líp by se mi s ním psalo, kdybych tušila, jakou má náturu. Tebe si budu pamatovat! :palec: :D
Já jsem zase děsnej cíťa… :roll: Pro netové diskuze vážně „super“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
31.1.12 14:15
tetma píše:
K-a-č-i-k píše:
:mrgreen: jo ty jsou úplně nejlepší

nejlepší pro pobavení, ale na druhou stranu nejnešťastnější řešení „konfliktů“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
31.1.12 14:19

Jen se zeptám, proč založeno anonymně?
K tvé otázce … ono tady na eMimi dost lidí nedokáže vydýchat jiný názor, než který si přáli slyšet. V tom případě je to jejich problém, ignoruj, pousměj se nad jejich jednoduchostí a do diskuzí přispívej dál, holt všem se nemůžeš s názory a přístupem k určitým věcem zavděčit ;) , takže klid, je to jen fórum, kam napsat můžeš a nemusíš. Názory ostatních tě defacto nemusí zajímat a kdybys řešila kdo kdy do tebe rýpnul, to by ses musela zbláznit. ;)

• Citovat
  • Upravit
25324
31.1.12 14:23

taky se zeptám,proč založeno anonymně? 8o :nevim:
na provokace nereaguju,napíšu svůj názor,každého věc,jak s tím naloží.
Onehdá tu někdo psal,že není nic snazšího,než zaklapnout noťas ;)
Jsou témata,která jsou kontroverzní,a jsou diskuse,kde nemá cenu se hádat,bo nevim jestli to dotyčná/ný myslí vážně,nebo si dělá srandu 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
31.1.12 17:08

Zakročila tady adminka, že je zrušen anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.1.12 17:10
K-a-č-i-k píše:

Zakročila je i přejmenovaná diskuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
31.1.12 17:14
Kallkapa píše:
K-a-č-i-k píše:
Že to pořád někoho baví zakládat anonym a pak si odpovědět, aby se jako nepřišlo na to, kdo to je :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.1.12 17:17
K-a-č-i-k píše:
Kallkapa píše:
K-a-č-i-k píše:
Že to pořád někoho baví zakládat anonym a pak si odpovědět, aby se jako nepřišlo na to, kdo to je :mrgreen:

Jsem si nevšimla, že by si sama odpovídala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová