Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kallkapa píše:K-a-č-i-k píše:Jsem si nevšimla, že by si sama odpovídalaKallkapa píše:Že to pořád někoho baví zakládat anonym a pak si odpovědět, aby se jako nepřišlo na to, kdo to jeK-a-č-i-k píše:Zakročila je i přejmenovaná diskuze
Zakročila tady adminka, že je zrušen anonym?
Příspěvek č. 4. Ten nebyl anonymně a zbytek jo. Třeba se jen chybička vloudila ![]()
Omlouvám se,že používám toto obdobné téma,ale mám vyčerpáno.
Jak by jste reagovaly,nebo třeba nereagovaly vy?
Skoro denně mi chodí nevyžádané maily typu,registrujte se vyděláte doláče ,euráče apod. Vůbec nevím,kde sebrali můj mail,ale asi to není tak těžké. No a dnes mě to teda naprdlo,protože mi to od jednoho člověka přišlo 6×. Napsala jsem tedy mail a přeposlala všem zúčastným,co byly v seznamu:
Dobrý den,
prosím všechny,co mi neustále posílají tyto nevyžádané maily,nechť si mne vymaží ze svého seznamu. O tyto aktivity rozhodně nemám zájem.
Děkuji
No a do 5 minut mi přišlo toto od jedné moc slušné paní či slečny:
tak se podle toho ridte a laskave me neotravujte
Tak jsem ji poslala mail já:
Dobrý den,
jednalo se o slušný email s žádostí všem,kteří právě takovýmto přeposíláním získávají cizí kontakty,ale dle Vašeho jednání nejspíš tuto slušnost nemáte.
Nashledanou
Její odpověd:
slušně si polibte prdel a neotravujte,slepice
Ze je to IQ tykve je asi jasný,ale jak by jste reagovali,říkám si že člověk se nad tím má nejspíš povznést a nejspíš to tak i udělám,ale připadá vám toto chování normální,nebo jsem divná já?
Jak bych reagovala, nejspíš bych ji zahltila schránku spoustou mailů s nesmyslně velkými přílohami…
Přesně to co by udělala j.a.n.i, bych udělala taky, to je super nápad ![]()
NEJLEPŠÍ JE IGNORACE
Každý má svůj názor,tak proč mu ho brát…
@1024
Nevím mě by přišlo nejúčinnější si prostě hodit její adresu do zablokovaných a šmytec ..nedávala bych tomu už žádnou energii. Nestálo by mi to za to.
mysli si něco o zadeli a zablokuj ji.
asi bych se doma pěkně vyzuřila a na mail už dál nereagovala, nemá to smysl a člověk by se jen dál nasí.al ![]()
nebo dej její meil sem a všechny jí pošleme tak padesát meilů a on jí ten smích přejde ![]()
@slonikova píše:
nebo dej její meil sem a všechny jí pošleme tak padesát meilů a on jí ten smích přejde
Tak já myslím,že už se asi neozve. Spíš mě štvou ty adresy těch posilatelů,jsou pokaždé jiné,tak když zablokuju Frantu,pošle mi to Mirek
Navíc to ani neumím
.
super nápad,jen bych asi musela někomu říct,já se v tom moc nevyznám
@slonikova píše:
nebo dej její meil sem a všechny jí pošleme tak padesát meilů a on jí ten smích přejde
jj, bude sranda ![]()
Můžeš se zkusit obrátit na Úřad pro ochranu hospodářských údajů - http://uoou.cz/uoou.aspx , mají tam dokonce extra téma o nevyžádaných obchodních sděleních http://uoou.cz/uoou.aspx?… .
Nevím, jak si poradí s e-mailem ze soukromé adresy, ale za pokus to možná stojí.