Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro ty co nevedeli co zakladatel řeší
No, pisal som, ze to libido v istom veku samo od seba nefunguje a treba mu s plnym vedomim pomoct. Co znaci prekonat to „nechce sa mi“ a jednoducho sa mazlit a nechat to plynut. A hla, zazrak sa dostavi. A potom to funguje. A moja zena si to, mam dojem, uzije ovela lepsie ako ja. Len ta minulost nas oboch zvazuje a nedokazeme len tak hodit za hlavu tie bloky, ktore vznikli.
Vela raz som ju prosil, aby mi dala ten zaujem najavo, ze bez toho sa mi zle funguje. Ze ten zaujem potrebujem vidiet, pocut, citit.
Damy, nielen vy potrebujete mat pocit, ze ste ziadane. My chlapi potrebujeme presne to iste a ked sa nam to nedostava, mame presne take iste zle nalady, ako vy.
@Ephemeral píše: Více
Njn, na to jsi přišla sama anebo Ti to řekla AI na základě Tebou napsaného promptu? ![]()
@Venetia píše: Více
Jo, ona je v tomhle jako @WhiteCrow a nesnese, aby jí někdo odporoval. Já zase nesnesu, když jde ženská na mě silou a formou příkazů, takže to je oheň hned na střeše.
Holt, má milion plánů, byť některé jsou celkem rozumné, a sama na to nestačí, tak se snaží zaúkolovat lidi kolem. K cizím se drží zkrátka, protože chápe, že jí mohou poslat do (_!_), u mě si dovolí více, a pak se diví a vzteká, když jí tam pošlu já.
![]()
Byli jsme u psycholožky, která asi hodiny mluvila se mnou, pak asi cca 1/2 hod. s ní, protože pospíchala pryč a každému řekla, co chtěl slyšet, něco ve smyslu, že jeho požadavky a výtky jsou adekvátní.
Když jsem čekal nějaké další pokračování a sezení, tak mi vzkázala, že pokud mi to nestačilo a potřeboval bych něco ještě probrat, tak se mohu objednat na další termín, což mě vysloveně šokovalo a zklamalo.
Ve výsledku to bylo stejné, jak kdybyste přišli k lékaři, řekli mu, co Vás trápí, on Vám řekl, ať se opatrujete, poslal do čekárny a pak přes setřičku vzkázal, že jestli Vám to nestačilo, tak máte přijít na další termín.
![]()
@WhiteCrow píše: Více
Takže namísto Pepíka sis vybrala Pepču a jsi happy jak dva grepy?
![]()
A myslíš si, že tohle je to ideální řešení pro všechny?!
![]()
@Prelesta píše: Více
Jenže jí je to jedno, jí maximálně tak navzteká, že jí tu probírám s nějakými „nánami“ a ztrácím čas, který bych mohl využít vhodněji, třeba udělat něco z toho, co ona naplánovala. ![]()
Dneska mi došlo, že jsem. první jegeho stížnosti na jeho manželku četla o prázdninách, po kterých šlo. dítě do 1. třídy. Blíží se prázdniny, po kterých jde dítě na střední a jege řeší furt ten samý problém. Aspoň nějaké jistoty na tom světě jsou.
@ambruše Ne, každý má možnost situaci řešit. Kór když je tam postižené dítě.
@Hanča1234 píše: Více
Nebudu si hrát na psychologa, ale řekla bych, že je víc možností než roky prokňučet na emiminu. Ale třeba z toho jegoušovi už nějaká neplatonická samaritánka Kapla, takže se mu to vyplatilo.