Co si myslet? Proč mi nepodepíše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Everyone
15.9.20 19:42

Nema zajem.

• Citovat
  • Upravit
7208
15.9.20 19:43
@Anonymní píše:
@GabinkaCh ano přesně tahle paní či slečna se jí pořád něco nelíbí a pořád lidem ubližuje ať se jedná o cokoliv. divna to paní asi no. Neprejici.

No fakt je, že si nepamatuju jediný její pozitivní, příjemný příspěvek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
15.9.20 19:44
@Anonymní píše:
A to právě nechápu. Takže srab, který se bojí to napsat přímo :think:

Třeba. Ale třeba si ani nemyslí, že je nutné s tebou jednat fér, když jsi vdaná a děláš, co děláš. Možná se bojí, že další komunikací můžeš způsobit scény, vytáhnout to na veřejnost… mít milenku je risk, vdanou o to víc. Asi na to chce zapomenout a udržet to v tajnosti. Mimochodem: to, že to tady řešíš, je jasný důkaz, že by se měl čeho bát. Že jsi schopná se v tom babrat natolik, až se to provalí. Asi o to nemá zájem, prokouknul tě, a tak dává ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.20 19:44
@Everyone píše:
Nema zajem.

Tak proč mi psal, že si na mě čas udělá, že něco vymyslíme, blbec jeden

• Citovat
  • Upravit
37136
15.9.20 19:49

Ze jsi vdana teda pominu, nicméně chlap nejpis ma rad nedostupne, kdyz musi dobyvat. Takze si delala drahoty a rozrajcovala ho, pak si ho zacla uhanet a odehnala si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.9.20 19:50
@Anonymní píše:
Tak proč mi psal, že si na mě čas udělá, že něco vymyslíme, blbec jeden

Protože kdyby ti napsal že chce jen sex, tak mu nedáš.

• Citovat
  • Upravit
373
15.9.20 19:58
@GabinkaCh píše:
No fakt je, že si nepamatuju jediný její pozitivní, příjemný příspěvek :nevim:

Tak jako má nevěrný ženský napsat, že jí lituje, protože jeji amant jí chtěl jenom ohnout? Chudinka odmítnutá :mrgreen: nějakej paťák s ní vymetl jako ona vymetá se svym mužem. Na to se fakt nic pozitivního napsat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.9.20 20:02

Asi zrovna kuka jinde :think:

• Citovat
  • Upravit
59404
15.9.20 20:22
@Anonymní píše:
A to právě nechápu. Takže srab, který se bojí to napsat přímo :think:

asi mu to stačilo jednou, navíc vdaná. Třeba se vyděsil jak si napsala 2 noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15184
15.9.20 20:33

@GabinkaCh však můžeš zakladatelku podpořit ty něčím pozitivním :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
15.9.20 20:33
@Anonymní píše:
Tak proč mi psal, že si na mě čas udělá, že něco vymyslíme, blbec jeden

třeba myslel jen kafe a ne že se mu tam zabydlíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
15.9.20 21:36
@Anonymní píše:
Ahoj.Jsem trochu mimo. Nechápu chování a myšlení některých mužů. Seznámila jsem se s mužem. Byla jsem u něj přes noc.On volný, já vdaná :oops: :oops: No vyspali jsme se spolu, ale bylo to takové jakože já dělala drahoty, on to prostě chtěl. Pak jsem odjela, rozloučil se se mnou docela chladně. Pak jsme si psali, že se ještě samozřejmě uvidíme. Pravda je, že jsem psala já jemu, on vždy odepsal. Teď před dvěma dny jsem mu psala jestli si udělá na mě půl dne čas, že bysme se mohli vidět. On že proč ne.Je hodně časově vytížený. Já mu napsala jestli bysme spolu mohli strávit i noc, případně dvě…Odpověď už nepřišla, i když vidím že je aktivní. Proč mi aspoň neodpoví, že ne, že už nemá vůbec zájem :zed: :zed: klidně mě může poslat do prčic, ale nestojím mu ani za odpověď. Proč? může mi to někdo vysvětlit? vím, že podlízat je ubohost.Ale já kdybych neměla zájem, tak to slušně napíšu a je to.Jsem z toho docela v prde.. :( :( :(

Prostě jsi ty drahoty nedělala dostatečně dlouho :nevim: co chtěl dostal a asi to nebylo nic světovýho no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12647
15.9.20 22:17
@Anonymní píše:
Ahoj.Jsem trochu mimo. Nechápu chování a myšlení některých mužů. Seznámila jsem se s mužem. Byla jsem u něj přes noc.On volný, já vdaná :oops: :oops: No vyspali jsme se spolu, ale bylo to takové jakože já dělala drahoty, on to prostě chtěl. Pak jsem odjela, rozloučil se se mnou docela chladně. Pak jsme si psali, že se ještě samozřejmě uvidíme. Pravda je, že jsem psala já jemu, on vždy odepsal. Teď před dvěma dny jsem mu psala jestli si udělá na mě půl dne čas, že bysme se mohli vidět. On že proč ne.Je hodně časově vytížený. Já mu napsala jestli bysme spolu mohli strávit i noc, případně dvě…Odpověď už nepřišla, i když vidím že je aktivní. Proč mi aspoň neodpoví, že ne, že už nemá vůbec zájem :zed: :zed: klidně mě může poslat do prčic, ale nestojím mu ani za odpověď. Proč? může mi to někdo vysvětlit? vím, že podlízat je ubohost.Ale já kdybych neměla zájem, tak to slušně napíšu a je to.Jsem z toho docela v prde.. :( :( :(

Nasel si jinou matraci a doufa ze ti to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
15.9.20 23:32

Úplně normální chování dnešních internetových seznamování, oni nemají tu slušnost odepsat ani i když se zatím jenom seznamujete, je to prostě pohodlný a srabácký, ale nic s tím neuděláš, holt nová doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
15.9.20 23:50

Chlapi jsou jak lovci, když tygrovi v přírodě hodíš zdechlou myš, taky si jen lízne a odejde lovit… se mu tak podbízíš, až se mi dělá zle, že děláš ostudu nejen vdaným ženám, ale hlavně ženám… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová