Co si myslíte o chudých lidech?

Anonymní
12.9.21 23:53

Co si myslite o chudych lidech?

Vadi vam jit treba k nim na navstevu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2387
12.9.21 23:56

O chudých lidech si myslím, že nemají peníze. Jít k nim na návštěvu mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.9.21 00:01

Co je to za otázku, nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.21 00:03

@Krista 1 jestli byste se zahazovali s chudym clovekem… se mnou

• Citovat
  • Upravit
222
13.9.21 00:03

Žádný z mých přátel se nedá počítat mezi chudé lidi. Myslím si, že většina lidí se ráda pohybuje ve své sociální bublině a ve volném čase se stýká nejčastěji s podobnými lidmi. Já osobně jsem docela introvert a mimo práci se stýkám jen s pár lidmi, takže ani nevím, jak bych k novým chudým přátelům přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
13.9.21 00:05
@Anonymní píše:
@Krista 1 jestli byste se zahazovali s chudym clovekem… se mnou

Nechápu dotaz. Co je pro tebe „chudý“ evidentně kde bydlet máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.9.21 00:07
@Anonymní píše:

Tak teď to nechápu už vůbec Teda :D vadí mi chodit k lidem, co mají doma bordel a 100letou špínu. ;) a můžeš mít klidně zlaté kohoutky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
13.9.21 00:09

A proč bych k tobě chodila na návštěvu kde by jsme se potkali?

Jak em tak k někomu na návštěvu nechodím.

• Citovat
  • Upravit
9374
13.9.21 00:15

8o 8o Od pohledu nerozeznám chudé lidi od bohatých. Z přátel a známých bych to pořádně nerozeznala ani v jejich domácnosti, ledaže bych se zaměřila na značky spotřebičů, značky aut apod. Ne každý zbohatlík bydlí v luxusní vile a málokterá rodina z nižší vrstvy žije bez (dnešního) základního vybavení, jako je normální nábytek, televize, mobil atd. Chudá rodina neznamená, že by neměli mít doma čisto. Dokonce i ti chudí se většinou snaží návštěvu pohostit, i když to není kaviár, ale třeba domácí buchtou nebo balíčkem brambůrků. Za mě fakt nechápu, co ten dotaz měl znamenat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.9.21 00:29
@Anonymní píše:

Aha, než jsem sesmolila příspěvek, tak dotaz trochu chápu. Takže nevadilo by mi to, pokud budeš mít v rámci možností uklizeno. Nevadí mi rozházené hračky, na poličkách páté přes deváté. Vadí mi hodně špinavá podlaha, špinavé nádobí, zvířecí chlupy úplně všude, smrad z levných vonných svíček, po zemi se válející špinavé prádlo. Na návštěvu bych šla za předpokladu, že najdeme společné téma k hovoru a bylo by mi jedno, jakou částku máš na kontě. Ale nejsem bohatá, takže možná jsi s dotazem mířila výš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
13.9.21 00:45

Nevadí mi k nim jít na návštěv. Jednou jsem byla u paní,. která místo garnýže měla kus silné haluze ze stromu, místo dveří závěsy. Ti byli vážně chudí. Ale měla všude čisto a na to, že neměli peníze, tak myslím, že si z domácností poradili jak nejlépe uměli. Paní byla velice zadlužená kvůli ex manželovi, ale fakt se snažila dětem udělat hezký domov i z toho houna co měla. A o paní jsem si nemyslela nic špatného, max. jsem si říkala chudákženská. Je to první a jediný člověk takhle v mých očí opravdu chudý, kterého jsem poznala. Ty zas tak chudá nebudes, když máš na internet a mobil či PC :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
13.9.21 04:40

Kdo je pro tebe chudý člověk? S člověkem se bavím podle vzájemné sympatie, obsah jeho konta je mi jedno.

• Citovat
  • Upravit
6445
13.9.21 04:51

To by me fakt nenapadlo resit, jestli k nekomu nepujdu kvuli tomu, ze se povazuje za chudeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.9.21 05:25

To je zase trapně nastrčená provokující diskuse :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
13.9.21 05:53

K chudemu cloveku na duchu - rozuměj blbec - k tomu bych na navstevu nesla, jinak nemam problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová