Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kornelije píše:
@Markéta80 muj nazor je,, ze je to vse politika..kazdy rozumny clovek prece chape, ze je naprosty nesmysl prestehovat tady tolik milionu lidi..ja jsem pro uzavreni hranic uz v turecku…nejlip na tom je madarsko, ti zavrely a nediskutovali..
jsem pro reseni problemu na tom zacatku, ne az na konci kdy jsou uz skoro u nas..proto neadoptuji ani africke dite na dalku..nevidim v tom smysl pomoci..radeji jim poslu kondomy at se nerozmnozuji..takhle to vidim i s uprchlikama..pomoct v miste, aby se mohli vratit domu..ne jim posilat miliony do taboru kde je stejne neceka zadna budoucnost..a logicky pujdou dal do evropy..
problém je, že toho radikálního od umírněného nerozeznáš a nepoznáš to v tom přílivu sem. Jinak s příspěvkem taky souhlasím. Taky bych neadoptovala africký dítě, neposílala tam prachy a nemám to ráda, protože takhle je akorát naučíme natahovat ruce a podporujeme v nich neschopnost se o sebe postarat…
@Pam12 ti radikalove muzou byt i mezi tema co tady uz v evrope jsou..pokud budou chtit vzdy se tady dostanou..uz pred migraci zilo hodne a zije dodnes muslimu v nemecku, rakousku, bulharsku, albanii, bosne…atd..
Byl z vas nekdo v Bosne…
je to krasna zeme a urcite se tam nesetkate s muslimem ktery zabiji.. a bije svoji zenu..
@Knihomyš píše:
Jdou za bezpečím, jestli se budou nebo nebudou přizpůsobovat, nevíš dopředu.
pokud jsou za bezpečím, mají zůstat v první bezpečné zemi, ti co jdou za bezpečím, těch je notná menšina. Jestli se budou přizpůsobovat? nestačí nám tady děti těch, které už jsme epřed lety přijali? Islám je zlo.
@Knihomyš píše:
Tak ono dost potíží s cikány vzniklo díky přístupu k nim za socíku, ale to je jiná pohádka. Rozhodně mi to nepřijde nijak rozumně srovnatelné.
Nevím, jak si představuješ integraci, osobně by mi stačilo, kdyby respektovali místní zákony. Na české dávky ze státní kasy nárok mít imo nebudou, pokud nebudou pracovat.
teď jsi pobavila, jako kdo nepracuje nemá nárok na dávky? Tohle je to nejvtipnější, co jsem za poslední dobu četla. Dostanou trvalý pobyt, vztahuje se na ně přesně to, co na všechny, takže dávky.
@Pam12
Nejzajimavější na tom je že i opice se umí postarat samao sebe a oni ne??
@kornelije jenže oni se sem valí stále v tisících. Už od začátku měli otáčet lodky zpět, oni by si to mezi sebou řekli že to nevyjde ale ne oni je ještě odchytávají z moře a sami němci už ví že jich tam mají moc a snad čekali že zbytek zemí se o ně popere
. Vždy se to sem valí pořád
. kdo je jako bude živit, nezačlení se, řeč se učit nebudou a bude jich za chvíli víc než původních obyvatel ![]()
To je jedno, jakmile se Sem dostanou už se oně bude muset stát postarat..A kdo na tom bude bit, tak to budou slušný pracující lidi a plátci DPH…
A o bezpečnosti nemluvě…
@kornelije píše:
Byl z vas nekdo v Bosne…
je to krasna zeme a urcite se tam nesetkate s muslimem ktery zabiji.. a bije svoji zenu..
Tak u vás, není to tak dávno, byla válka
Viděla jsem super film https://www.youtube.com/watch?…
@Markéta80 Jasně, třeba v německu-vim z vlastní zkušenosti je jich tam už spousta co mají pobyt, ale německy neumí snad ani slovo…A všem je to jedno, teda krom lidí co tam žijí už déle a děsí se tam jako my tady…
@kornelije píše:
Byl z vas nekdo v Bosne…
Ne jenon podle googlu tam už zatkli docela dost teroristů, kteří chtěli zabíjet své krajany ![]()
A neříkám najdou se tam slušné muslimské rodiny…Ale taky spoustu mládeže-kluci okolo 18-25 let co páchají jen zlo, a jelikož už tam oficialně bydlí tak se to mi tady nedovíme co za zlo tam vše páchájí.
@lucenka píše:
Ne jenon podle googlu tam už zatkli docela dost teroristů, kteří chtěli zabíjet své krajany
krajany nebo křesťany a bezvěrce?
@terinka4444 píše:
krajany nebo křesťany a bezvěrce?
Myslíš, že se před odpalenim budou ptát na víru lidí kolem sebe? ![]()