Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle je skvělé téma
Mně dnes udělala radost kontrola v porodnici, jsem 39+3 a to, že je všechno v naprostém pořádku a já se cítím naprosto skvěle a fit
A taky mi udělalo radost, že ťamanka u nás měla nádherný hrozny, kterých jsem si koupila obrovský pytlík a těším se, až je spasu ![]()
Dnes jsem se po dlouhé době potkala s kamarádkou v kavárně. Je úžasná. Moc mi to setkání pomohlo.
Nádherné hřiby v lese. A mé báječné děti. Že jsem se probudila. Že můžu chodit, mám co jíst. Opravdu denně za to děkuju, za „samozřejmé“ věci.
Včera houby v lese, klid a příroda. Dnes návštěva kamarádky a její šestiletá holčička. Moje dcera a život jako takový. Tak snad název knihy. Díky za každé nové ráno. Hezký večer
Jsem hrozně MOC ráda, že je ještě tolik lidí, kterým nechybí pokora..
Kurz vyroby domaciho mydla. Spousta naaadhernych vuni. Tvurci prace. Udelalo mi to veeelikou radost.
Dnes mi udělala radost návštěva pedikérky a popovídání s ní. Je výborná.
Vcera mi udelalo radost, ze jsem prijela s mladsi dcerou k rodicum na navstevu a budeme tu tyden
A dnes mi udelalo radost, ze jsem si tu do pokoje koupila peknou dekoraci z umelych rostlin, co vypadaji jako zive, a vyradila jsem se v dekoraci.
A mamka uvarila kralici polevku s jatrovymi knedlicky a domacimi nudlemi a to mi udelalo taky velkou radost, protoze tu polevku od detsvi miluju ![]()