Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Špatně provedená operace nohy.
O pár let později smrt maminky.
Když ode mě odešel partner když jsem byla na rodicaku a nechal mě ze dne na den bez pomoci, bez peněz a bez alimentu.
Mně vlastně jeden večer v jednom baru, kde jsem potkala svého muže, za chvíli teda ex, protože se rozvádime, ale nebýt toho večera, můj život by šel asi úplně jiným směrem, protože pak jsem vlastně díky němu měnila práci a i bydlení a máme dvě děti. Ten večer mě kamarádka ukecala, abych tam s ní šla, někdy si říkám, škoda toho večera a že jsem tam vůbec lezla
i když bez svých dětí si teď ten život už nedokážu představit, ale zas jestli bych ve finále byla šťastnější, to netuším, asi bych měla někoho jiného a s ním třeba děti.
Ja si myslim, ze vse co se v zivote deje, zivot ovlivni a deje se to pro neco, me ovlivnila smrt a nemoc maminky, smrt sestry, smrt otce a partner o kterem jsem byla presvedcena ze je muj zivotni, no samozrejme deti to je nej
Moje neplodnost
Mamčina Alzheimerova choroba
Otcův úraz a následné krvácení do mozku - zůstal imobilní
Alkohol, který zničil a ničí vlastně vše, co jde
+Amputace 2 prstů - překvapivě mi to ukázalo, že život se musi žít a ne prezivat a hlavně, nestydět se za sebe +Vysoká škola +Zahraniční zkušenosti
Ukončení dobře rozjeté životní dráhy jako baletka kvůli trojnásobnému zranění kotníku, smrt kamarádky které nebylo ani 3o, nevěra ze strany už teď ex, samozřejmě rozvod rodičů v pubertě..
Z těch lepších to je můj muž, náš syn který má přijít na svět každým dnem ![]()
Samozřejmě mě hodně změnil život v zahraničí
tam to člověka vycvičí natolik, že se vrátí jako úplně jiný člověk
teď moc nezapadam do konceptu věčně stěžujícího člověka v ČR ![]()
Sebevrazda taty, kdyz jsem byla v puberte, manzel, sanozrejme dcera a nador na mozku
Smrt táty. A fakt, že jsme se o něj zvládly s mámou a sestrou postarat do jeho posledního dechu, který nastal mezi námi, doma.
Tenkrát se mi změnilo paradigma a už nikdy jsem nic nevnímala jako předtím.
Tak určitě manžel… Obcas premyslim jaký by byl život bez dětí a bez něj. Jsme spolu od mých 16ti, takže už je to pár let… ![]()