Žádný sex ve vztahu

Aktij1234
13.12.20 18:16

Zadnej sex

Jsem s pritelem 3 roky a neni na sex musim ho nutit ani se semnou nechce nikdy libat pusa nic proste ze by prisel sam od sebe ze chce to vubec uz me me nebavi dolejzat a nevim proste jestli bych se s nim mela rozejit nejradsi bych utekla ale rikam si jestli neudelam chybu, dela to semnou tak 1 za tyden nekdy 1 za mesic treba… Snazim se o tom s nim mluvit ale vzdy rekne ze je to moje chyba… Nebavi me si to dal vynucovat… Vase nazory???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
13.12.20 18:33

Pryc pryc pryc pryc a rychleeeeeeeeeee :dance:

Nezahazuj mládí s člověkem, která Ti to pořadně neudělá a k tomu neni schopný ani problém řešit. ( I kdyby byl, tak zdrhej),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
13.12.20 18:35

@Aktij1234
Co je tvoje chyba? Že máš chuť?

• Citovat
  • Upravit
Aktij1234
13.12.20 18:43

@Nelel12 rika ze je moje chyba to ze on nechce ale casto se kvuli tomu hadame jen vzdycky rekne ze je unavenej nebo ze zitra a vzdy to radeji oddalí jeste se me nestalo ze by ke me prisla a zacal by sam od sebe vzdycky se na tom domlouvame coz me nebavi… Ale nemuzu se furt odhodlat proste odejit

• Citovat
  • Upravit
Aktij1234
13.12.20 18:45

@flybe no prave vzdycky kdyz ja to resim tak radeji rekne at drzim hubu…

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
13.12.20 18:53

@Aktij1234
Vykašli se na něj na bl*ba..ještě ti bude nadávat, jako neumím si představit dneska ne zlato, zítra, Jo? Vyhovuje? :zed: to je na palici ne?..se domlouvat. Je chuť, tak je chuť. Jendou přijde jeden pak druhej :jazyk:
Takového bych hnala, koukej od něj padat nezmění se, si mladá teď, užívat si máš nejvíc a ne se tady s pánem domlouvat a prosit ho..
Chápala bych, že na to někdo není, ale ať není zlej aspoň. Najdi si jinýho, bez prošení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
59388
13.12.20 18:57

@Aktij1234 jsi takhle spokojená? Počítej že se to bude jen zhoršovat Já radím to ukončit, je to blbý ale nezlepší se to. Sex mu nechybí a vždy si najde něco proč sex nemít :? On bude ve vztahu spokojený když partnerka taky sex nebude potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aktij1234
13.12.20 19:04

@Nelel12 tak ja chut mam ale kdyz neco zacnu tak me vetsinou odstrci,, nevim ze proste nedokaze rict uz me nevzrusujes… Nedokazu si predstavit jaky by to bylo treba za 3 roky to semnou bude spat 1 za rok…

• Citovat
  • Upravit
4998
13.12.20 19:07

No a bylo to tak vždycky nebo až poslední dobou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aktij1234
13.12.20 19:09
@Nelel12 tak ja chut mam ale kdyz neco zacnu tak me vetsinou odstrci,, nevim ze proste nedokaze rict uz me nevzrusujes… Nedokazu si predstavit jaky by to bylo treba za 3 roky to semnou bude spat 1 za rok… @Markéta80
@Markéta80 píše:
@Aktij1234 jsi takhle spokojená? Počítej že se to bude jen zhoršovat Já radím to ukončit, je to blbý ale nezlepší se to. Sex mu nechybí a vždy si najde něco proč sex nemít :? On bude ve vztahu spokojený když partnerka taky sex nebude potřebovat.

Ja vim tohle je jedina prekazka jinak bysme si celkem rozumneli ale me to proste chybi mazlení atd… A uz sem mu rekla ze je me divny ze to ve 23 nechce ale sotva na to odpovedel… Rekla jsem mu ze se odstehuju a on rekl ze jak chci je to prej na me

• Citovat
  • Upravit
Aktij1234
13.12.20 19:12
@Julča001 píše:
No a bylo to tak vždycky nebo až poslední dobou?

Bylo to vzdycky od zacatku nechce se libat mazlit ani proste ze by treba prisel a zacal sam bez toho aniz bysme se domluvili, na zacatku to tedy bylo treba 2 krat v tydnu ale to vyjmecne, pak to prestalo…

• Citovat
  • Upravit
4998
13.12.20 19:17
@Aktij1234 píše:
Bylo to vzdycky od zacatku nechce se libat mazlit ani proste ze by treba prisel a zacal sam bez toho aniz bysme se domluvili, na zacatku to tedy bylo treba 2 krat v tydnu ale to vyjmecne, pak to prestalo…

No, tak to lepší nebude, vykašli se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
13.12.20 19:35

@Aktij1234
Hele my ještě děti nemáme, ale jsem zrovna těhotná. Mému je 25, mě 24. My spolu stabilně spali 3× týdně, kvůli směnám. Já bohužel ranní, odpolední a noční, partner směny nemá. Chodí do práce na jednu směnu. Takže bylo někdy hodně těžké skloubit čas. Když já přišla z práce v 11 večer, chudák už spal, ale jak říkám i přes to, jsme to dávali 2 i 3× týdně, když na mě počkal :)..každopádně my si vynahrazovali víkend, kdy si vážně užívali několikrát. Teď co jsem doma..máme sex a hrátky pořád. Dle chuti, času nálady..o víkendech nemluvě. Mě naštěstí chuť nepřešla, ba naopak..(myslím v těhotenství)..sex, mazlení, flirtování mezi sebou je prostě nutnost do vztahu. Jak říkám vykašli se na takovýho, jsi mladá. Ten na to očividně není a jaksi si to neumí připustit, tak radši tebe obviní a vynadá ti..ať si žije sám s ančou dlaňovou..jednou za měsíc, mu to bude bohatě stačit.
S takovým bys akorad promarnila čas :roll:

• Citovat
  • Upravit
56505
13.12.20 19:44

:zed: Rozjetí se s ním. Buď je gay nebo asexual.
Vždyť potřebuješ obejmout a ani o to nestojí. :zed: Najdi si někoho, kdo ti bude dávat milování i pohlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
13.12.20 19:47

@Aktij1234 no vidíš, extra o Tebe nestojí :?, za to nemůže že je asexuál, ale celkově to chování je divné a Ty se trápíš. Sama o víš a dřív nebo později ten vztah stejně ukončíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová