Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pryc pryc pryc pryc a rychleeeeeeeeeee ![]()
Nezahazuj mládí s člověkem, která Ti to pořadně neudělá a k tomu neni schopný ani problém řešit. ( I kdyby byl, tak zdrhej),
@Nelel12 rika ze je moje chyba to ze on nechce ale casto se kvuli tomu hadame jen vzdycky rekne ze je unavenej nebo ze zitra a vzdy to radeji oddalí jeste se me nestalo ze by ke me prisla a zacal by sam od sebe vzdycky se na tom domlouvame coz me nebavi… Ale nemuzu se furt odhodlat proste odejit
@flybe no prave vzdycky kdyz ja to resim tak radeji rekne at drzim hubu…
@Aktij1234
Vykašli se na něj na bl*ba..ještě ti bude nadávat, jako neumím si představit dneska ne zlato, zítra, Jo? Vyhovuje?
to je na palici ne?..se domlouvat. Je chuť, tak je chuť. Jendou přijde jeden pak druhej ![]()
Takového bych hnala, koukej od něj padat nezmění se, si mladá teď, užívat si máš nejvíc a ne se tady s pánem domlouvat a prosit ho..
Chápala bych, že na to někdo není, ale ať není zlej aspoň. Najdi si jinýho, bez prošení ![]()
@Aktij1234 jsi takhle spokojená? Počítej že se to bude jen zhoršovat Já radím to ukončit, je to blbý ale nezlepší se to. Sex mu nechybí a vždy si najde něco proč sex nemít
On bude ve vztahu spokojený když partnerka taky sex nebude potřebovat.
@Nelel12 tak ja chut mam ale kdyz neco zacnu tak me vetsinou odstrci,, nevim ze proste nedokaze rict uz me nevzrusujes… Nedokazu si predstavit jaky by to bylo treba za 3 roky to semnou bude spat 1 za rok…
@Markéta80 píše:
@Aktij1234 jsi takhle spokojená? Počítej že se to bude jen zhoršovat Já radím to ukončit, je to blbý ale nezlepší se to. Sex mu nechybí a vždy si najde něco proč sex nemítOn bude ve vztahu spokojený když partnerka taky sex nebude potřebovat.
Ja vim tohle je jedina prekazka jinak bysme si celkem rozumneli ale me to proste chybi mazlení atd… A uz sem mu rekla ze je me divny ze to ve 23 nechce ale sotva na to odpovedel… Rekla jsem mu ze se odstehuju a on rekl ze jak chci je to prej na me
@Julča001 píše:
No a bylo to tak vždycky nebo až poslední dobou?
Bylo to vzdycky od zacatku nechce se libat mazlit ani proste ze by treba prisel a zacal sam bez toho aniz bysme se domluvili, na zacatku to tedy bylo treba 2 krat v tydnu ale to vyjmecne, pak to prestalo…
@Aktij1234 píše:
Bylo to vzdycky od zacatku nechce se libat mazlit ani proste ze by treba prisel a zacal sam bez toho aniz bysme se domluvili, na zacatku to tedy bylo treba 2 krat v tydnu ale to vyjmecne, pak to prestalo…
No, tak to lepší nebude, vykašli se na to.
@Aktij1234
Hele my ještě děti nemáme, ale jsem zrovna těhotná. Mému je 25, mě 24. My spolu stabilně spali 3× týdně, kvůli směnám. Já bohužel ranní, odpolední a noční, partner směny nemá. Chodí do práce na jednu směnu. Takže bylo někdy hodně těžké skloubit čas. Když já přišla z práce v 11 večer, chudák už spal, ale jak říkám i přes to, jsme to dávali 2 i 3× týdně, když na mě počkal
..každopádně my si vynahrazovali víkend, kdy si vážně užívali několikrát. Teď co jsem doma..máme sex a hrátky pořád. Dle chuti, času nálady..o víkendech nemluvě. Mě naštěstí chuť nepřešla, ba naopak..(myslím v těhotenství)..sex, mazlení, flirtování mezi sebou je prostě nutnost do vztahu. Jak říkám vykašli se na takovýho, jsi mladá. Ten na to očividně není a jaksi si to neumí připustit, tak radši tebe obviní a vynadá ti..ať si žije sám s ančou dlaňovou..jednou za měsíc, mu to bude bohatě stačit.
S takovým bys akorad promarnila čas ![]()
Rozjetí se s ním. Buď je gay nebo asexual.
Vždyť potřebuješ obejmout a ani o to nestojí.
Najdi si někoho, kdo ti bude dávat milování i pohlazení.
@Aktij1234 no vidíš, extra o Tebe nestojí
, za to nemůže že je asexuál, ale celkově to chování je divné a Ty se trápíš. Sama o víš a dřív nebo později ten vztah stejně ukončíš ![]()
Jsem s pritelem 3 roky a neni na sex musim ho nutit ani se semnou nechce nikdy libat pusa nic proste ze by prisel sam od sebe ze chce to vubec uz me me nebavi dolejzat a nevim proste jestli bych se s nim mela rozejit nejradsi bych utekla ale rikam si jestli neudelam chybu, dela to semnou tak 1 za tyden nekdy 1 za mesic treba… Snazim se o tom s nim mluvit ale vzdy rekne ze je to moje chyba… Nebavi me si to dal vynucovat… Vase nazory???