Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kofolová píše:
A to jste planovali?
Kdy bude druhe/treti?
To sis holka zkazila zivot. Uz rodis? - Cca mesic pred a hlavne otravne to bylo po terminu
To NENÍ narážka na nás, že ne…???
@Blackova.K @missenka
A uplne nenavidim osloveni " maminko "
copak jsem tehotenstvim prisla o jmeno a prijmeni? Takhle mi bude moct rikat jen moje dite, nikdo jiny
@KackaDoup píše:
@Kofolová To sis holka zkazila zivot.to si nekdo dovoli?
Stejne stari kamaradi co maji starosti kde se ozrat
@Kofolová píše:
Stejne stari kamaradi co maji starosti kde se ozrat
pitomci…njn
![]()
@SIMONA1234 píše:
To NENÍ narážka na nás, že ne…???@Blackova.K @missenka
Taky
jenze jsou lidi co to mysleli i vazne
@KackaDoup píše:
pitomci…njn![]()
no jo ja jim to za par let vratim ![]()
U druhého: „Tak hl.,aby to teď byl chlapeček, ať máte páreček!“ ![]()
To, že v dnešní době je skoro zázrak už když žena přirozeně otěhotní a donosí zdravé dítě a nějaké „vybírání si“ pohlaví je úplně mimo mísu…
A samozřejmě otázky, které začínají pár týdnů před termínem porodu: „Tak co? Pořád nic?“
Sestřenice mi takhle volala snad každý druhý den, jestli už rodím a já neměla sílu jí říct, ať jde někam
A to jsem rodila v termínu:))
Mimochodem, máme doma dvě úžasný holčičky, teď čekáme třetí dítko. Nikdy jsme si nenechali říct, co to bude, tak si asi připravím nějakou odpálkovací větičku pro ty, co nám budou zase „nutit chlapečka“ ![]()
Přeji všem pevné nervy!
H.
Od mile pani prodavacky u nas v ulici „jezisimarja, vypadate jako velryba, jak to, ze jste jeste neporodila???!!!“
Myslela sem, ze po ni skocim babe jedovaty ![]()
Tak mě nejvíc vytáčelo:
Na konci jsem moc nechodila ven abych se vyhla těmto blbým průpovídkám, jak už dlouho přenáším atd. Přenášela jsem 12 dní ![]()
Je tě kus
, takovéhle břicho neměla žádná ženská, kterou znám
fakt čekáte jedno? těšíš se? budeš kojit? máte už všechno nachystané? nemáš toho oblečení na malou nějak moc to neunosí! to jsi tolik přibrala? doufám, že jste si nekoupili kočár s malou korbou… a mohla bych pokračovat ![]()
@ulice píše:
Od mile pani prodavacky u nas v ulici „jezisimarja, vypadate jako velryba, jak to, ze jste jeste neporodila???!!!“![]()
![]()
Myslela sem, ze po ni skocim babe jedovaty
kráva blbá ![]()
Nejvíc jsem nesnášela otázku: Tak co, už??? ![]()
Jinak samozřejmě: co to bude? kdy to bude? kolik jsi přibrala? chces kojit? Tak co, kope? Nemáš tam dvě?
Při prvním těhotenství ve 21letech : A to jste plánovali?
při odpovědi, že neplánovali - no a chcete ho vůbec???
(ne nechceme ty vole a proto se s tím pupkem tahám
)
Nesnášela jsem ten strach, že se něco podělá.. jinak nebylo nic až tak hroznýho, snad jen ke konci druhýho těhu roztahování stydký spony a bolest kyčlí, kdy jsem neušla v kuse ani 200m nakoupit a musela jsem jít, jelikož přede mnou zdrhala dcera ![]()
Plánujeme asi ještě třetí a už se děsím otázky : A to bylo plánované? ![]()