Co vás nejvíc vytáčelo v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5854
25.11.14 18:51

Tak mě v těhotenství nic nevytáčelo. Brala jsem to jako zdvořilostní fráze. Po porodu jsem málem vraždila za jakoukoliv otázku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
25.11.14 18:57

@andrea.sb To je pravda, otázky v těhotenství jsou nic proti tomu, co přijde po porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
25.11.14 18:58

Já jsem při prvním poslouchala, že podle tvaru břicha to bude kluk(čekala jsem holku) a když jsem čekala druhou, tak mi všichni přáli, aby to byl kluk, abysme měli páreček. Jako by 2 holky byly méněcené či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 19:00

@leryl me zas ematka rekla kdyz jsem si u druheho nedala rict pohlavi ze si stejne holku nezaslouzim ze to bude kluk…byla to holka…
a u tretiho furt co to bude.,kdyz jsem pak volala ze kluk, stastna jak blecha tak rekla skoda,.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
864
25.11.14 19:04

@KackaDoup to teda zamrzí, můj tatka má holky moc rád, ale občas dá najevo, že páreček je prostě lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.11.14 19:14

@KackaDoup blbka, někteří lidé, co vypustí z huby za perly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
25.11.14 19:19

U prvního to bylo v pohodě. V den porodu mi někteří nevěřili že jsem těhotná. Zato teť u druhýho před sebou nosím buben že by to nepřehlídnul ani slepej. Ale vytáčí mě dvě věci.
1 neohleduplnost lidí. Nemyslím aby mě někdo pouštěl sednout a podobně. Na to jim kašlu, ale chování v obchodech. Konkrétně nedávno se mi stalo, že jsem byla s klukem v tesku, stojím u regálu a z boku do mě najede taková starší panička košem. Kdyby jednou, neřeknu, ale ona mi to udělala 3×.

2 naše pošťačka. Tu snad zabiju než porodím. Její starosti bych fakt chtěla mít. Těhotenství pro mě není nemoc, takže normálně dělám na autě, běhám po dvoře s motorovkou, řežu dřevo a podobně. Dneska nesla poštu, já špinavá u auta a ona na mě spustí že to ona by nemohla, že asi čekám miminko a je nebezpečný cokoliv dělat a proč nechodím do práce (jsem 35tt) A kdy to čekám a co to bude. Kromě mámy a bráchy tady na vesnici nikde nikomu neříkám kdy to čekám, nikomu jsem neřekla že jsem těhotná a všichni mi můžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
25.11.14 19:19

Dva dědci v tramvaji, ne přímo ke mně, ale tak abych to slyšela, prej že těhotný ženský by neměly chodit po ulici protože je to vulgární. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 19:21
@Fíková píše:
Dva dědci v tramvaji, ne přímo ke mně, ale tak abych to slyšela, prej že těhotný ženský by neměly chodit po ulici protože je to vulgární. 8o :mrgreen:
8o :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
4132
25.11.14 19:22

Co s tím jako budete dělat? (4 dítě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 19:24
@beckie píše:
Co s tím jako budete dělat? (4 dítě)

8o :poblion: silene

• Citovat
  • Upravit
12127
25.11.14 19:28

Nejprve neustálé dotazy, kdy bude druhé a když už jsem otěhotněla, tak ještě blbější dotazy typu: To už jsi zase těhotná? nebudete mít moc malý věkový rozdíl? a zvládneš to??? ne asi :zed:
A pak klasicky přání aby to byl páreček. No neklaplo to, Linda vylezla s pinďourem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
25.11.14 19:41

Mně vadila věta, kterou nezávisle na sobě proneslo více lidí vždy při loučení: tak ať vám to dobře dopadne.
Přišlo mi to od nich fakt blbé-to by jako mělo dopadnout špatně? Byla jsem na to hodně přecitlivělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.11.14 19:48
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem v 34.tt a čím víc se blížím cílové rovince (porod), tím víc ubývá sil a stávám se protivnou a podrážděnou osobou. Cca 2 týdny jsem doma a už mi asi z toho hrabe. Jistě ten pocit znáte. Zajímá mne, co vám v těhotenství nejvíc lezlo na nervy?
U mne na celé čáře vyhrávají otázky mých blízkých typu:
1. Co malej, kope tě?
2. Kolik jsi přibrala?
3. Jedla jsi něco?
4. Teda, ty máš velký břicho - nemáš tam dvě?
Díky za vaše postřehy.

mi lezlo na nervy věčné už (kluk si počkal o 2 týdny déle, že.. To bych fakt vraždila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.11.14 19:53
@KackaDoup píše:
8o :poblion: silene

Jsou to neempatičtí pitomci. A to se těším, až tu milou novinu oznámíme tchyni. :-D Doufám, že bude dost soudná a bude „držet pusu a krok“, jinak to vidím na krátkou návštěvu. Už u třetího jsem byla dost nastartovaná, ale pořád na „blbé řeči“ hodná, teď si servítky neberu s nikým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí