Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proste nejsi matersky typ, prece neni povinost kazde zenske mit deti
Nenech se do niceho nutit, to nema stejne zadny smysl.
@jamik1416 to já ani nechci. Máme kočku a chameleona a oba jsou pro mě jako mimina, ale mít dítě, být tlustá, vytahaná a ošklivá, to se mi nezamlouvá.
@taconemájméno takže je ti 22? to je ještě brzy na životní závěry, že nechceš děti, to se může změnit
Nehodlám tě rozhodně přemlouvat. Jen chci podotknout, že nemusíš být tlustá a ošklivá těhule
a jako druhý fakt chci uvést, že by se ještě mohlo stát, že bys vlastní dítě měla ráda ( milovala) narozdíl od cizích.. A není se za co stydět. Osobně cizí děti nemusím, protože je většina podle mě nevychovaná, rozmazlená, nebo nefungují tak, jak se já snažím, aby fungovali moje děti ( pro postižené, byť mentálně mám pochopení..
) Ale rozhodně tím neříkám, že byste to měli zkusit, protože vlastně nevíš, jak bys to měla s vlastním dítětem, protože pak ho asi těžko někam odložíš, že jo.. to by pak bylo to dítě chudák. Ale pokud manžel/přítel chce, zeptej se, zda v tom případě zůstane doma a bude se starat. Uvidíš, jestli se mu to ještě pořád bude zdát super 😅
@Andělka55 tak doma jsem 24/7 já, on by doma ani být nemohl, když on je primární příjem.
@taconemájméno píše: Více
A co děláš doma celý den? Nějaký HO nebo něco jiné nebo jen tak? 😅 Třeba si myslí, že ti tím výplní prostor 😁 někteří chlapi to tak mají, že když vidí, že ženská toho nemá tolik co oni, tak se jim snaží dohodit " program" sami podle svých představ.
Nevím, co by mě přesvědčilo o tom být s chlapem, co se doma o nic nepostará.
Jinak jsi mlaďoučká, všechno může být 100× jinak. Pokud to tak právě necítíš, nech to být.. Spíš je na něm, jestli s Tebou setrvat a doufat ve změnu, pokud děti chce.
@Lojzísek píše: Více
tak ona píše, že je doma 24/7, tak chlap předpokládá, že domácí práci za celý den zvládne
Jsi svobodná, děti nechceš, pro x chlapů výhra v loterii, proč jsi s líným blb*m, co doma nehne prstem? Napiš prosím, že tě komplet živí a 2× ročně platí Maledivy ![]()
@Yasmen píše: Více
kolik šílené práce je v domácnosti dvou dospělých lidí, kdy jeden je v práci a druhý nonstop doma?
@taconemájméno píše: Více
Za deset let můžeš o tom přemýšlet. Teď je brzy. Tvůj partner ti chce ustřihnout křídla. To je ten problém.
Ahoj,
zajímá mě, kdo nebo co Vás přesvědčilo mít děti.
Mám o 11 let staršího partnera, který by děti chtěl, ale doma se o nic nepostará, ani když musí. Nechává vše na mně. Pořád od něj slyším, že bychom měli mít dítě, ale já děti nesnáším a už od 13 let tvrdím, že je v životě nechci a už 9 let se toho držím. Finance nejsou problém vůbec, ale já prostě nechci přizpůsobovat svůj život někomu jinému, i když mě každý přesvědčuje, že je to smysl života.
Už jsem jednou těhotná byla, když jsem viděla 2 čárky na testu, tak moje první myšlenka byla potrat. Naštěstí jsem na něj pak musela jít, tak se to vyřešilo samo.
Prý dostanu rozum a dítě chtít budu, mám na to prý věk.
Jak jste to měli vy?