Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@varenevejce píše:
@beneskat a šťourání v nose!
tomu se člověk vyhne pohledem.
Ale nosit všude sluchátka nahlas nejde.. přednášky/hodiny bývaly kruté, širší rodinné oslavy taky..
Muj chlap, kdyz se chce rano libat a ja nemam vycistene zuby, muj chlap, kdyz na me mluvi a ja chci mit ticho, muj chlap, ze furt nakupuje jidlo! ![]()
Minulý týden mi umřela kamarádka, 4 roky bojovala s rakovinou a covid ji v noci udusil…
Za tento rok jsem ztratila 4 blízké, přála bych si, aby už se žilo normálně…
Nekonečná rýma mé dcery, protože z nudlí a ucpaného nosu kašle a pak jí kvůli koroně nemůžu dát do školky. Tři týdny jsme doma, jsem ohraná jak deska, v hlavě mi hučí jak v úle a teplotu neměla jediný den. Jsem na to sama a bez babiček. A nejhorší je, že až jí do tý školky dám, bude to mít za chvíli znova, protože jí po spaní nechají lítat na boso a jen v tričku a ona nemá kvůli nedonošenosti žádné tukové zásoby, takže prostě na rozdíl od ostatních dětí vystydne. Už jsem ty učitelky nechala na ní i sáhnout, jak má ledové ruce, ale je to marné, marné a marné. Kalhoty jí podšívám tepláky, ale jak přišít k tričku mikinu, na to jsem ještě nepřišla.
@Anonymní píše:
Minulý týden mi umřela kamarádka, 4 roky bojovala s rakovinou a covid ji v noci udusil…![]()
![]()
@varenevejce píše:,
Je něco co vás iracionálně vytáčí? Poslední dobou mě neskutečně vytáčí každý příspěvek, kde je zmíněná eurona. Nevím proč, dřív mi to tak nevadilo ale prostě poslední dobou jsem na všechny ty skupinky, příspěvky, doporučování a podobné úplně alergická. A nejvíc na ty videa co si ženské samy točí. Prostě nevím proč ale štve mě to!
Vytáčí mě ezoterické přednášky mé kolegyně a nedovřené dveře.
a korona hysterie, to taky.
Aktuálně nejvíc moje máma a její „co řeknou lidi“, „já být tvůj muž, už bych se tebou nebyla“ a „je to dobrý, ale…“, případně ještě „podívej na XY, ta aspoň něco umí“.
Je mi skoro 40 a rok od roku mě to vytáčí víc
Ale mám ji ráda a vím, že se už nezmění.
Debilové, kteří nechápou situaci a brečí nad tím, že nemohou např. na trhy. To je fakt strašný problém.
Můj muž, poslední dobou zkouší, kolik toho ještě vydržím…
Je u nás taková ta správňácká vánoční atmosféra.
Marodím, už to mě se…e, k tomu mám svoje dny…no, prostě se to sešlo a doma samý chlap, puberťácké kecy, nikdo mě nechápe, nevím kam první skočit a ten manželův klid, to mě šponuje do vysokých otáček… ![]()
@Anonymní píše:
Minulý týden mi umřela kamarádka, 4 roky bojovala s rakovinou a covid ji v noci udusil…![]()
![]()
Je mi to líto, žít se normálně ještě dlouho nebude, nemocnice se nám opėt plní. A podotýkám, že na Covid neumįrají jen staří lidé, týká se nás to všech. Aro je u nás permanentně plné Covid pozitivních.
@Zumpa píše:
Debilové, kteří nechápou situaci a brečí nad tím, že nemohou např. na trhy. To je fakt strašný problém.
Debilové, kteří nechápou, že pro ty prodávající na tom trhu je to zdroj obživy. A ano, to je problém.
Nezastrceny zidle a ustni zvuky… Kdyz si vedle me muz sedne a zacne si nahlas cistit zuby, to se mi vzdycky rolujou ponozky. A jeste vic me vytaci, kdyz si dela srandu z toho, ze mi to vadi a jeste prida. Uuuaaaa
a pak taky kdyz si vypere svetr a zacne mi s nim vrzat do ucha. To me fakt vytaci.
Teď momentálně manžel, který si na úpravu vánočního stromku do stojánku vzal motorovou pilu…
tak snad z něj něco zbyde…dále pak vyhazování jídla, ale to snad není iracionální a kamarádka, které řeknu že mám čas do 6 a o půl 8 se ještě obouvá ![]()