Co vás vytáčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
20.12.20 18:10

Lzi, je jedno od koho, ale ty me vytaci neskutecne. Pak nestasim takove to ulisne, slunickove chovani, vetsinou, co mam zkusenost, se za tim skryva nenapadna zakernost a podlost. Je to takova manipulace. Na vejsce jseme v psychologii meli typy manipulace a nejzakernejsi je manipulator tzv. tichy, ktery vypada nevinně, andelsky, preslazene chovani, hodne kontaktni. Zatim se mi to vzdy potvrdilo. No a nakonec patolizavost, v praci to vidim denne, jak se leze vedeni do zadku, to taky nemusim a takovych lidi si nevazim. Je pravda, ale ze jim to vychazi a maji pak u vedeni privilegia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.20 18:14

Jak bylo řečeno shora - bezohlední vrazi za volantem.Za trest bych je mj. nechala uklízet zakrvácené vraky smutných obětí takových zločinců. Díky soudům, že k tomu přistupují tvrději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
20.12.20 18:21

@Zumpa víte jaký je význam slova iracionální? Jinak já chápu že to lidi štve. Spousta lidí je bez peněz, podpora od státu naslibovaná ale skutek utek. Spousta lidí je v depresi, ale v dnešní době je i psychiatr problém. Ve výsledku může zemřít více lidí kvůli zanedbané zdravotní péči, depresím a ztrátě živobytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
20.12.20 18:25

@mokkk
A co jí místo trička kupovat tenké mikiny a třeba jim ustrihnout rukáv! A místo teplake punčochy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
20.12.20 18:28

No a stve me, ze to drzim uvnitr, protoze, kdyz na to dotycne upozornim, tak se urazi. Pritom se snazim byt diplomat. Ja vsem, treba v praci rikam, ze nesnasim pomluvy, ze, at me upozorni, co delam spatne a co jim vadi, ale ne, ze se na me nekdo usmiva a za zady se dozvim, co jim vadi. To je bohuzel to takove typicke ceske pokrytectvi, zvlast, v zenskem kolektivu. Nevim, pripada mi to kolem sama pretvarka. Zrovna nedavno mi ex psal, ze, proc jsem tak oskliva na jeho partnerku. Oskliva, znamena to, ze ji rikam jeptiska. Ona je totiz hodne pobozna,,ale udrzovala s mym ex mimomanzelsky pomer asi rok, pred jeho odchodem. Ze pry, ona o me osklive nemluvi. Rikam, bodejt by mluvila, kdyz, krone alimentu 6000,. Kc na 2 deti, te deti nic navic nestoji, netaham te k nam, ani te netouzim ziskat zpatky, nase deti k vam nechodi, tak nema duvod, abych ji vadila. A ja nemam duvod, abych se na ni usmivala. Ti chlapi jsou neskutecne naivni,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
20.12.20 19:02
@carsa píše:
Debilové, kteří nechápou, že pro ty prodávající na tom trhu je to zdroj obživy. A ano, to je problém.

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.20 19:55

Asi hlavně covid :think: je to všude a neřeší se nic jiného, už jsem na to alergická :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15871
20.12.20 20:05
@Burj Chalifa píše:
Jak bylo řečeno shora - bezohlední vrazi za volantem.Za trest bych je mj. nechala uklízet zakrvácené vraky smutných obětí takových zločinců. Díky soudům, že k tomu přistupují tvrději.
Žijeme ve stejné zemi? Nevšiml jsem si, že soudy tvrději trestají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
20.12.20 20:23

Když jsem dnes ve zprávách viděla nějakého zmetka, co hodil štěnětem 8o a ještě do něho kopnul :cert: :pocitac:,bych takovýmu haj*lovi přála to samý!!! Tohle fakt nikdy nepochopím! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
20.12.20 20:25

Vytáčí mě tenhle neživot, co je tu díky koroně.
Můj chlap, co se chová jak zastydlej puberťák někdy :roll:
Dělání věcí na poslední chvíli, na to je opět expert manžel.
Dost často moje děti a má tchyně.
Lidi, co se mě snaží předělat, nebo se mnou manipulovat.
 Babiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.12.20 20:28

Otravní tupouni. Ikdyž je tu s nima někdy sranda. Dívat se na kapry chodíme běžně a koroně už se jen směju. Ale ten předvánoční ohňostroj mě vážně mrzí, je to naše tradice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15171
20.12.20 20:34

Lidská závist. Lidi jsou schopny ti závidět, že máš na vlastním pohřbu pěkný počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
20.12.20 20:56

Korona, blbost některých lidí. Kolegyně v práci. Že doma všichni sšoupou nohama bych vraždila :mrgreen: a taky c nekonečná mlha či smog nebo co to je :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
20.12.20 21:02

Korona opatření. Moje děti, které chodí za mnou a dělají bordel, zatímco já uklízím. Moje kočka, co se snaží zlikvidovat stromeček (úspěšně, vypadá jak vytazeny z kontejneru). Moje vlasy, co prostě nemůžou vypadat normálně a upravene. Bedary, co se mi dělají pod rouškou. A kafe, který nikdy nevydrží teplý dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.20 21:18

Covid…vzal mi uz skoro rok života, vzal mi naladu k cemukoli, chystat vanoce třeba. Pracovni nasazeni je silene…Nemam ani kolecko lineckyho :? Za to mokvavej lisej na obliceji, od nonstop nasazenycho respiratou, tak ten mam paradni, ani nevim, jak bez nej vypadam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová