Co vás vytáčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2450
20.12.20 17:31

Koronavir uz to slovo nemuzu ani citit… Vsude koronavir, v radiu v televizi, vsude. A taky me stve pani borhyova na nove a jeji pronikavej hlas, pronikavy oci a jeji vytlemeny bily zuby mam pocit ze mi tou obrazovkou vleze snad az do obyvaku…ale u jinych ten pocit nemam :nevim: nemuzu se na ty zpravy divat kdyz je tam ona :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
20.12.20 17:34

Že mě můj muž ignoruje, respektive jsem asi šestá věc v pořadí jeho priorit. Že naše nejstarší furt všechno strká do pusy a furt něco chce, že má náš prostřední rýmu, celý den pootevrenou pusu, nepritomny pohled a slintá, vypadá jak postiženej.

Že sousedů neohleduplně rekonstruujou. Ale ze vašeho nejvíc mě vytačím já, jak mi furt něco vadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.20 17:39
@karkarka píše:
Covid, ožralý lidi a lidi nerespektující pravidla.

totéž. Plus komerční a vlezlé " vánoční " reklamy v barvách Santy na brambůrky, pivo a úžasná matka s šišlajícími chlapci v různých ulepených a podbízivých situacích od firmy Vodafon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
20.12.20 17:41
@Burj Chalifa píše:
totéž. Plus komerční a vlezlé " vánoční " reklamy v barvách Santy na brambůrky, pivo a úžasná matka s šišlajícími chlapci v různých ulepených a podbízivých situacích od firmy Vodafon.

Souhlas, u těch reklam(a je jich víc) mě sejri, že tam je vždy matka a děti. Je to jako reklamy na samozivitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.20 17:42
@Renca8 píše:
Koronavir uz to slovo nemuzu ani citit… Vsude koronavir, v radiu v televizi, vsude. A taky me stve pani borhyova na nove a jeji pronikavej hlas, pronikavy oci a jeji vytlemeny bily zuby mam pocit ze mi tou obrazovkou vleze snad az do obyvaku…ale u jinych ten pocit nemam :nevim: nemuzu se na ty zpravy divat kdyz je tam ona :nevim:

plus pseudocelebrity, vyprsené nuly a herci podřadných seriálů. S každým pr-dem do novin, aby se na ně nezapomnělo. Bojím se otevřít konzervu, aby místo uzené sardinky nevyskočila Eva Burešová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
20.12.20 17:43

Jediná věc mě vytočí, a sice když přijdu domů a je klíč zevnitř v zámku zcela zastrcenej, takže si nemohu hned odemknout. Delal mi to ex a musela jsem zvonit, klepat a čekat za dveřmi, až mi přišel otevrit a milostive me vpustit do bytu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :lol: :mrgreen: se vytocim jen na to pomyslím pokaždé :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
20.12.20 17:46

A pak ještě nenávidím ty hnusny reklamy na autonehody. Jak tam ty holky rapujou a další ty spoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
20.12.20 17:46

Korona, hloupí, vychcaní a falešní lidé, přecpané obchody, Vánoce bez sněhu, naše vláda, moje dítě, když neposlouchá a dělá, že mě neslyší, a když mi někdo skáče do řeči (ač to dělám i já sama :oops: :mrgreen: ) :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
20.12.20 17:51

Mě asi poslední dobou všechno :mrgreen: asi už toho mám taky dost, jsem docela dlouho s dětmi, doma, sama jsem byla na nemocenské s plicní chorobou..
Co mě vytáčí? Nevím, jeslti vytáčí, ale hodně lidi řekne, že se ho covid netýká, že to mána háku, ale všima jsem si, že hodně lidi neumí diskutovat,, normálně, že hned vyletí jak čertík z krabičky..
Např. včera napíšu, že roušky v určitém smyslu zdravotně vadí dítěti, a hned jedna pisatelka málem dostala infkat a napsala slohovku, jak je to důležité, a jaký máme rodiče postoj, a tat.. Přitom jsem nepsala, že nedáváme, a nebo že bych kritizovala..Nabo napíšu, že takové lyžování atd, podle mě číslo zvýší, a místo toho, že by někdo napsal, že s tím nesouhlasí, tak opět pomalu infakt, že děti budou obézni, a lidi musí někde vyjet atd..
takže spíš mě vytáčí, že lidi jsou jak,, sršni, a přitom jsou nad věcí..pak mě nebaví xx odpovědí, že to člověk myslel jinak, protože na druhé straně si někdo musí přece vybít zlost. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.20 17:52

Zabíjení kaprů na Vánoce a s tím související krvavé pulty. Narvané vozíky, jako kdyby měl přijít hladomoc. Komerční hra na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
20.12.20 17:52

@Burj Chalifa naštěstí letos jsem doma, takže toto se mě netýká, ale souhlasím, nikdy jsem nebyla na zabíjení kaprů a ani nikdy nevedla děti k sádkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.20 17:58
@Janasas píše:
@Burj Chalifa naštěstí letos jsem doma, takže toto se mě netýká, ale souhlasím, nikdy jsem nebyla na zabíjení kaprů a ani nikdy nevedla děti k sádkám…
:think: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
20.12.20 18:02
@Semtex píše:
A pak ještě nenávidím ty hnusny reklamy na autonehody. Jak tam ty holky rapujou a další ty spoty.

Tak zrovna tyhle jsou dobry. Jsou lepsi nez,,nemyslis, zaplatis,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.12.20 18:02

Ještě zlí a falešní lidé. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.12.20 18:06
@Semtex píše:
A pak ještě nenávidím ty hnusny reklamy na autonehody. Jak tam ty holky rapujou a další ty spoty.

Všude se rapuje, jako by jiná hudba neexistovala.  :cert:

Ale stejně ty reklamy nebudou mít vliv na ty agresory na silnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová