Co za komunismu nebylo (nostalgická diskuse)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2132
5.1.16 17:18

Můj otec vždycky říká: Za totáče 10 deka salámu to bylo ňákýho salámu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
5.1.16 18:20
@Veselá Pastýřka píše:
A japonský seriál Goro bílý pes.
:palec: Jeeeeeee…Goro :* :* :* :* :* :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
Republic
5.1.16 18:22

A co Sandokan? ;)

• Citovat
  • Upravit
5.1.16 18:31
@KayaRepublic píše:
A co Sandokan? ;)

Tak toho jsem milovala. I děti z Kouřový hory. A vlastně všechny pořady pro děti, Vegu, Magion, Večerníčky Studio Kamarád. A hlavně francozský seriál Dva roky prázdnin, když jsem slyšela jen… „vzhůru na palubu dálky volají“ tak jsem vždycky skoro málem omdlela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
5.1.16 20:00

@Veselá Pastýřka Vidis, ty dva roky prazdni jsem tu chtela zminit. Ale pak jsem si rikala, nebudu otravovat :lol: :lol: :lol: Ja to milovala''''''' Netusim, co na tom holcicky muze tak tahnout :lol:… Nebo jsme zvlastni holcicky :lol: A Sandokan, tez jsem byla zamilovana. A vidis, ted mam jednoho takovyho doma :lol: :lol: :lol: Deti z kourovy hory si nevybavuju…a nejak uz nemuzu vzpomenout na dalsi serialy, ale asi toho bylo vic…kdyztak nadhod, mas hoooodne podobny vkus ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
5.1.16 21:06

Na ty dva roky prázdnin jsem koukala hlavně kvůli těm krásnejm klukům. Jak já ten seriál milovala a jaký to byl pro mně trest, když jsem se nesměla z nějakého důvodu koukat. Bych upsala duši čertu, hlavně abych to viděla.
Hodně pro mně znamenaly i československé pohádky v televizi. Těm se nic nevyrovná. Ty dnešní stojí za prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová