Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Anonymní píše:lydieel píše:Rakovinu tlustého střeva z čokolády určitě nedostane
Anlii naprosto s Vámi souhlasím!!!!Jinak nechápu, proč tu někdo píše o rakovině tlustého střeva? To by ho museli mít skoro všichni, protože kolik lídí jí tak jak jí… Koukám, že někdo má opravdu ,,kvalitní'' názory
. Radši se k nim nevyjadřovat..
,jen to bývá z nezdravého jídla z fast foodů apod..
jinak říkám nic se nemá přehánět a všeho s mírou
Dám příklad sousedka se drží zdravý výživy,její malá ještě dlouho neochutná nic sladkýho apodobný lahůdky,a malá je každou chvíli nemocná.O proti tomu moje známá to až tak nehrotí,a když babičky něco donesou,tak to neřeší a děcka jsou zdravý-něco je jen tak nezkolí..
Takže když dítě dostane 2× do měsíce sladkost tak se to nezblázní a zuby mu neshnijou,páč je to s mírou
přesně tak, ale někdo z toho dělá tragédii, jak můžeme dávat dětem sladký
i kdyby to jedla od rána do večera, tak to každému může být jedno, je to moje dítě! tak at tady nikdo nepíše, že někdo není normální, že jim do dáváme ![]()
Kačenko, souhlasim!!!! ![]()
Jako nedovedu si představit, že dvouletýmu dítěti budu dávat flašku. Někdo říká, že děti tloustnou po sušenkách, já tvrdím že i po Sunaru nebo prostě po různých UM. Hlavně to vidim kolem sebe.. Děti velký, nádherně mluví, umí vše možné a večer spát s flaškoou. Pořád doma nemocný apod. Nevim no.. Ale každýho věc…
holky kdyz ja se vas zastavala a vy ted tvrdite ze ty co krmi zdrave nebo z flasky maji nemocny deti…to je prece taky ptakovina…
Netvrdím, že takhle je to vždycky.. Ale jen že kolem mně to tak většinou je.. ![]()
mikitaa píše:
holky kdyz ja se vas zastavala a vy ted tvrdite ze ty co krmi zdrave nebo z flasky maji nemocny deti…to je prece taky ptakovina…
já už bych to ani nerozebírala… nechci se tu zbytečně hádat, když každý tvrdí něco jiného, ať si každý dělá co dělá a je to ![]()
Joo a zapomněla jsem napsat, že mé dítě chodí večer, dopoledne spát s flaškou sunaru a i ráno má flašku, někdy i v noci
… A nadměrné velikosti bych řekla, že není ![]()
marcelka88 píše:
Joo a zapomněla jsem napsat, že mé dítě chodí večer, dopoledne spát s flaškou sunaru a i ráno má flašku, někdy i v noci… A nadměrné velikosti bych řekla, že není
fakt až tak? ![]()
kačenka89 píše:marcelka88 píše:fakt až tak?
Joo a zapomněla jsem napsat, že mé dítě chodí večer, dopoledne spát s flaškou sunaru a i ráno má flašku, někdy i v noci… A nadměrné velikosti bych řekla, že není
Někdy i víc
![]()
mikitaa píše:
hele a muze mi nekdo vlastne rict proc by se detem nemelo davat sladky…viz nazory tady ze caj ne pac je sladkej…susenky ne apod. apod.???
lydieel píše:
Taky nechápu!!!!
Tady http://www.xtrend.cz/…kry-slazeni/ si holky trošku počtěte. Stačilo jenom trošičku googlit
.
Jinak je mi vlastně docela šumafuk, kdo si co dává svému dítku k jídlu. Jestli kdo dá sladkosti a v jaké míře a jestli někdo v pěti měsících knedlík a omáčku. To je jenom váš problém. Vaše děti - vaše problémy.
A ano, diskuze jsou tu od toho, aby jsme si navzájem vyměnily názory, jen si myslím, že jízlivost nebo nějaké napadání k soupeřově inteligenci nemusí být.....
lydieel píše:![]()
Kačenko, souhlasim!!!!
Jako nedovedu si představit, že dvouletýmu dítěti budu dávat flašku. Někdo říká, že děti tloustnou po sušenkách, já tvrdím že i po Sunaru nebo prostě po různých UM. Hlavně to vidim kolem sebe.. Děti velký, nádherně mluví, umí vše možné a večer spát s flaškoou. Pořád doma nemocný apod. Nevim no.. Ale každýho věc…
No vidíš. Ty si nedovedeš představit dvouleté dítě s flaškou a já pětiměsíční miminko s knedlíkem a omáčkou…
Ale jak říkám, každý je svého štěstí strůjcem. Každá si dáváme svým dětem to - co považujeme za nejlepší. Někdo dá sladkosti okolo jednoho roku - někdo okolo druhého.
Haa, já jsem jako dítě chodila spát s flaškou řídké kaše ještě v první třídě
a dudlíka jsem měla do čtyř nebo pěti let. No a můj malej je taky hodně flaškovej a za chvilku bude mít 15 měsíců a váží něco kolem devíti kilo, takže po Sunaru a různých UM,jak tu někdo psal, že se tloustne, to u nás nehrozí a myslím, že je to kravina.
To je zajímavý, že tu každej píše jak je to a tamto věc každého a pořád se tu plete do názoru jiných
. No, ale zase kdyby tu nebyly takové ,,chytré'' maminky, tak by tu byla nuda ![]()
lydieel píše:
To je zajímavý, že tu každej píše jak je to a tamto věc každého a pořád se tu plete do názoru jiných. No, ale zase kdyby tu nebyly takové ,,chytré'' maminky, tak by tu byla nuda
A uvědomuješ si vůbec, že ty jsi tady takových „mouder“ taky hodně vypotila? ![]()
mazlove píše:
Mám 15 měsíční dvojčata a občas jim dám kinder chocolade nebo brumíka.Dáváte svým dítkům taky občas ňákou tu sladkost?
Synovi je 20 měsíců a čokoládu ještě neměl. Nedostává ani bonbony, jen sem tam dětskou sušenku. A od babiček teď borůvkové buchty…
Jako „sladkost“ dostává hrozny, meruňky, banán, jablíčko…