ČP a slevová kartička s výhodami

224
22.8.13 21:48

ČP a slevová kartička s výhodami

Tak jsem si nechala vystavit slevovou kartičku, protože zasílám často balíčky i dopisy, výhodou je že nemusím vypisovat doporučené lístky, pošta mi za to naoplátku vystaví potvrzení asi 5× větší než podací lístek a ještě mi mejlem prý zašlou potvrzení o doručení zásilky. Bezva. Tak jsem premiérně šla na poštu zaslat balíček cca 20×20×5 cm. Paní na přepášce naúčtovala 52 kč, čekám na potvrzení - paní na mě kouká co po ní chci. Já že potřebuji číslo pro sledování a ten lístek co dávají u doporučených dopisů. Odpověď paní na přepášce…my nic takového nevystavujeme. Na můj dotaz zda mi přijde i oznámení mejlem, že zásilka byla doručeně, jen odvětvila, že u balíčků to nezasílají…tak nevím včem mám vidět tu výhodu…Takže teď jsem zaslala balíček, který když mi pošta nedej bože ztratí, tak mi nikdo nedokáže, že jsem vůbec něco odeslala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
611
22.8.13 21:53

Já jsem odesílala balíček předevčírem, paní u přepážky mi vytiskla na A4 podací lístek a email žádný nepřišel, tak výhoda kromě toho, že nemusím vypisovat podací lístek není asi žádná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
22.8.13 22:07

Mám také kartu, posílala jsem balíky, pán na poště mi vytiskl papír, kterému se dá říci podací lístek a zeptal se mě, zda chci aby mi došlo upozornění na e-mail když bude balíček vyzvednut. A tak se i stalo. Asi záleží na lidech na poště, jejich ochotě a informovanosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.8.13 22:08

Tomu se říká kvalita poskytovaných služeb české pošty :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.8.13 22:58

@Lucianamil nesmíš se nechat, potvrzení ti musí dát, jestli ho nevytiskla hned, tak to musí stornovat a udělat to znovu, mailem ti přijde potvrzení, jen když ho nahlásíš, u listovních zásilek i bez nahlášení… nejlépe nastudovat si to na stránkách pošty a pak tu ženskou za okýnkem poučit, protože některé vůbec netuší, co mají dělat… no, snad se to brzo zaběhne a bude to bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Libuše M.

Já nevím, ale myslím, že to neplatí pro obyčejné zásilky u balíků.

• Citovat
  • Upravit
29350

A jinak u doporučených zásilek (ne balíků) jsem měla slevu 1 Kč, takže jsem platila 36 korun místo 37 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová