Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky.
Mam dotaz, nevíte, jak dlouho trvá doručení obyčejného dopisu? Posílala jsem před týdnem cca o 300 km daleko do Prahy a prý stále nedošel, je to možné? Děkuju ![]()
ANO MOŽNÉ to je..čp je jako čd ( čekáme dlouho ) navíc není výjimka že obyčejný dopis se prostě záhadně ztratí..
Možné to je, dopis z Prahy do města cca 30 km od Prahy šel 10 dní…
Posílala jsem v Lbc do Prahy pohled k svátku a trvalo to týden, než to doručili - prý mají v Praze málo doručovatelů, tak to prostě neroznáší
![]()
Umí dojít do druhého dne. Nebo se ztratí a nedojde nikdy. Většinou cokoliv mezi tím.
U nás ve městě neroznáší - nerozváží balíky do soukromých schránek - do firemních přijdou, do osobních ne…člověk si zaplatí poštovné a pak si pro něho musí do depa zajet..
normálka už poštu neřeším. přes čp už jen do práce, jinak k soukromým využívám uloženky..obyč dopis už neposílám, tomu nevěřím že by došel..jak to není obálka s modrým nebo zeleným pruhem nebo na ni nevidí adresáta s judr, mudr, atd..tak to pro ně není důležitá věc a počká..
Posílala jsem velikonoční pohledy a ze ctyr došel jeden
za tu cenu - neber to
Já teda letos co jsem poslala do 12h bylo druhý den ve schránce kam dojím mělo.
Ja cekam uz 4 mesice a nic. Pry se to bohuzel u psani, ktera nejdou doporucene, stava
takze bud zaplat vic, nebo to nedojde
CP je opravdu zoufalstvi