Čtečka knih - jakou koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1453
17.11.13 12:54

@doriang Kolik originál obal stojí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.11.13 14:00

@Terkams vubec nemam prehled, dostala jsem to komplet a muz rikal, ze obal byl drazsi jak ctecka :mrgreen:

@Letem.polibena Staci se zaregistrovat a pak uz nemusis nic resit, mozna jsem musela po prvnim zapnuti nejak jeste odkliknout primo na ctecce tu registraci, to uz si nepamatuju. Na spravu knizek normalne Calibre a nahravas knizky pres drat z pocitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Letem.polibena
17.11.13 14:26

@doriang Super takže v tom programu nejen měním formát, ale i dělám jakoby roztřídění do kategirií? Jak to je super :) Já už se fakt nemůžu dočkat :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Letem.polibena
17.11.13 14:28

@doriang Ještě mě tak napadlo, jestli máš obal s lampičkou nebo bez? :)

• Citovat
  • Upravit
5579
17.11.13 14:30

@Letem.polibena V Calibre to asi i nejak tridit muzes, ja to teda nedelam. Proste prevedu format a nahraju do ctecky. Ale prave po registraci na Amazonu se ti otevre v menu ctecky moznost vytvaret kolekce a tam si pak knizky skladam podle autoru nebo serii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Letem.polibena
17.11.13 17:10

@doriang super :) uz se nemuzu dockat az ho budu mit u sebe, uz je vydrzet do Vanoc :( ale uz vazne silim, opatruju si knihy :D

• Citovat
  • Upravit
9867
17.11.13 21:32
@Letem.polibena píše:
@Lesina Neví zda si čtečku dítku už koupila, ale musím souhlasit s @Terkams mně je 16 let a rodičům sem rovnou řekla, že se obejdu bez více dárků, když dostanu jeden který mi bude vážně na 100% vyhovovat a budu ho milovat :) a takhle už to děláme několik let spíše chci nějaký dražší dárek který na 100% využiju (tiskárna, telefon…) než několik věcí, co se mi zas až tak nehodí :)

Už ji mám doma, je moc pěkná. Je dotyková, s wi-fi, moc pěkná a koukavá. Jen je menší, což po sečtení všech argumentů a po zvážení všech okolností hodnotím nakonec jako výhodu, protože dítko bude častěji obracet stránky a bude to motivační. A pokud se osvědčí a bude využitá, koupíme větší, tahle malá zůstane manželovi nebo mladším dítkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Letem.polibena
17.11.13 21:41

@Lesina jojo je to prostě o tom, co komu vyhovuje, já například miluji, když čtu papírovou knihu jak ubývá stránek za záložkou a přibývá stránek před záložkou (těsně před koncem je to naopak a já si většinou přeji, aby kniha nezkončila (tak to není u školní četby :twisted:

• Citovat
  • Upravit
5579
17.11.13 22:14

@Lesina A jak to mate s detskyma knizkama do ctecky… ja o tom pro naseho nejstarsiho totiz taky uvazovala, jenze mam dojem, ze tech detskych je hrozne malo… ale je fakt, ze pro nej je vetsi motivace ta papirova kniha - Eragona rozecetl na ctecce, ale nebyl schopnej to dolouskat, pak si to vzal papirovy a behem par dni precetl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.11.13 22:15

@Letem.polibena mam s lampou, ale starou verzi, ty novy se mi libi vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Letem.polibena
17.11.13 22:50

@doriang a vyplati se ta lampa? Plus jde pripadne nekam zastrcit, aby nebyla videt? :)

• Citovat
  • Upravit
9867
17.11.13 23:07
@doriang píše:
@Lesina A jak to mate s detskyma knizkama do ctecky… ja o tom pro naseho nejstarsiho totiz taky uvazovala, jenze mam dojem, ze tech detskych je hrozne malo… ale je fakt, ze pro nej je vetsi motivace ta papirova kniha - Eragona rozecetl na ctecce, ale nebyl schopnej to dolouskat, pak si to vzal papirovy a behem par dni precetl.

No, moje dítko právě čte už ty puberťácké… A ty se dají najít. Motivací k touze po čtečce je asi nejvíc pátý díl Sedmého smyslu od Ilky Pacovské, ten zatím nevyšel (mimochodem, doporučuji, sama jsem přečetla a ty knížky dost miluji).
Sama jsem zvědavá jak se ke čtečce postaví - když tak bude mít kdo dědit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
18.11.13 12:47

@Letem.polibena jo, to je schovany a kdyz potrebujes cist tak ji vytahnes. Cuca to baterku ctecky, takze se automaticky zapne, kdyz ji vytahnes a zapnes ctecku. Me to vyhovuje, treba kdyz uspavam deti a chci si u toho cist svoje tak si svitim jen tou lampickou, nenadela to svetlo kolem, sviti fakt jen na obrazovku. Vlastne kdykoli si chci vecer jeste i v posteli cist tak tim svetlem nerusim muze.

@Lesina Dik za tip, zkusim neco najit a podstrcit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Letem.polibena
18.11.13 16:37

@doriang tak to je super, myslim ze kdyby tam byla naporad tak i prekazi :)

• Citovat
  • Upravit
5579
19.11.13 15:16

@Lesina Koukam toho 7.smyslu uz je 9 dilu 8o to vychazi i knizne, nebo jenom e-verze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák