Čtečka knih - jakou koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1453
13.11.13 13:03

@Lesina Já bych hrozně ráda, ale nyní bohužel více potřebuji externí disk, odešli mi během měsíce dva disky v PC a tak mám data uschované na počítači přítele, včetně fotek atd, což je pěkně naprd.. navíc neustále pendluji mezi dvěma domovy a tak by se mi přenosný disk velmi hodil, jsem filmový fanda, takže stahuji často různé filmy (tv s přítelem takřka nezapínáme, kromě tenisových zápasů).. takže od ježíška si letos budu přát externí disk. Leda by mě třeba přítel chtěl fakt hodně překvapit :) :srdce: Pokud ale ježíšek nevyjde, tak si jí koupím někdy po novém roce, až nastřádám nějaké peníze.) Možná do té doby zas ceny půjdou ještě více dolů, což po vánocích bývá.
@scai jj jak píše doriang, kamarádka někde stáhla 10 000 knih, tuším že na ulož. to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
13.11.13 13:32

@doriang a třeba ulozto, tam zadám název knihy? jak pak poznám zda to je kniha nebo audio, když to je třeba soubor rar?
warez fora? Nezmám, zkusím najít, dík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.11.13 13:36

Příspěvek upraven 15.11.13 v 12:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.11.13 13:37

@scai Co treba konkretne hledas? Knihy maji vetsinou o dost mensi velikost nez filmy, i v raru nebo zipu, pripadne jsou tam rovnou v pdf, doc, epub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.11.13 13:39

@scai ebookforum.sk - kdyz to trochu projdes a zjistis co je a jak funguje trance tak mas co cist na hodne dlouho :mrgreen: konkretnejsi uz nebudu, respektuju jejich pravidla, je to urceno fakt jen pro lidi co maji zajem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
13.11.13 15:34

@doriang ale to forum je Slovensky? Čtu různé romány, spíš akční, lékářské…Fieldingová, Cook, Denker, Palmer, Grisham apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.11.13 15:58

@scai Grishama vyplivne ulozto nekolik epubu, nejakej zip a rar, predpokladam ze stejne to bude i u ostatnich autoru. Neco bych asi nasla i u sebe v knihovne, kdyztak to nekam nahraju. Pokud chces knizky stahovat, tak se musis naucit trochu orientovat ve formatech, stahovacich serverech a na forech. Knihy jsou na ruznych zahranicnich serverech typu rapidshare atd. Pokud ti vadi u adresy koncovka. sk a rovnou usoudis, ze to je ve slovenstine, aniz se tam podivas, tak uz ti asi vic neporadim. Knihy, ktere stahujes ilegalne si stejne do ctecky budes muset nahrat pres pocitac. Pokud chces stahovat, je nutny se proste naucit hledat a pocitat s tim, ze obcas stahnes knizku blbe udelanou. Nemuzes pocitat s tim, ze najdes uplne vsechno. My te tady muzem navest na nejaky fora, odkazy, ale konkretni veci uz si musis umet najit sama. Ja vetsinou zadavam jmeno autora a knihy a cekam co mi to vyplivne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
13.11.13 17:55

@doriang na sharerapid stahuju filmy, ale příjde mi, že tam toho moc není. Víc je na ulozto… Knihu jsem tam nějakou zkusila a právě nic.. Ale projedu ty fora.
Na tu Slovenštinu jsem se jen zeptala, neříkám, že to neprozkoumám. Jen jsem neměla čas nad to pořádně sednout :-)

A teda určitě budu i knihy kupovat, to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.11.13 23:43

@scai tech ulozen typu rapidshare jsou mraky, tim jak to obcas administratori musi promazavat tak se to stehuje, proto je dobry projizdet fora a blogy a hledat i pres google… si pamatuju ze jednu dobu se nedalo sehnat treba proflaknuty 50 odstinu sedi(teda v cestine, anglicky to problem neni) a za tyden v pohode i na ulozto - zrovna ulozto se casto lustruje, ale zase se to tam po par dnech vraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
13.11.13 23:45

@doriang Nebyla by jsi ochotná poslat mi třebas mailem nějakou menší knihovnu románů, máma čte hrozně ráda takové ty romány typu Danielle Steel, tu má asi nejraději, také Catherine Coulette apod. prostě romantika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
14.11.13 11:38

Holky ještě dotaz… chtěla jsem si ted koupit nějakou knihu ebux.cz… josu tam detektivky za fajn ceny… jen nevím jak na to?
Píše mi to, že mám mít nějakou čtečku wooky a přes to. Nerozumím tomu. To nejde stáhnout do té co budu mít? (budu jí mít zítra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
14.11.13 19:02

Jsem se tam zaregistrovala a zkusila stáhnout něco zdarma… Vychází mi z toho, ze bez te jejich aplikace si nic neprectes. Nedá se to stáhnout jinak a jinam než pres tu jejich aplikaci wooky… Ještě maji nabídku zaslání do kindlu, ale jiný možnosti tam nevidím. Není tam ani napsáno v jakým formátu ta knížka je… Jestli jde nějak knížka dostat z wooky aplikace pres počítač do čtečky asi ted zjišťovat nebudu, ale předpokládám ze to bude složitý…

Příspěvek upraven 15.11.13 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.11.13 22:17
@doriang píše:
Jsem se tam zaregistrovala a zkusila stáhnout něco zdarma… Vychází mi z toho, ze bez te jejich aplikace si nic neprectes. Nedá se to stáhnout jinak a jinam než pres tu jejich aplikaci wooky… Ještě maji nabídku zaslání do kindlu, ale jiný možnosti tam nevidím. Není tam ani napsáno v jakým formátu ta knížka je… Jestli jde nějak knížka dostat z wooky aplikace pres počítač do čtečky asi ted zjišťovat nebudu, ale předpokládám ze to bude složitý…Terko - když vydrzis kouknu vecer co mám a poslu ti pak link kde to je ;)

Zkus si nainstalovat program CALIBRE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
14.11.13 22:40

@Lesina Jsem to zkousela z tabletu, Calibre mam na velkym komplu. Ale uz jsem u komplu a stejne mi to pokazdy nabidne jen jedine - stahnout si ctecku wooky :roll: nebo ze bych jako pustila calibre a nejak to tam dostala skrz to :think:
EDIT - tak jestli to jde nejak skrz calibre, tak jsem moc velka lama a nedam to :?

Příspěvek upraven 14.11.13 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.11.13 22:43
@doriang píše:
@Lesina Jsem to zkousela z tabletu, Calibre mam na velkym komplu. Ale uz jsem u komplu a stejne mi to pokazdy nabidne jen jedine - stahnout si ctecku wooky :roll: nebo ze bych jako pustila calibre a nejak to tam dostala skrz to :think:

No, nahraj si tu knihu do Calibre a pak si ji můžeš převést do jakéhokoli formátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák