Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsem se zatím na 99% rozhodla pro kindle 5
ještě se zeptám, zkušenosti s tímhle pouzdrem?
http://www.czc.cz/…7535/produkt?…
ta červená by byla asi mazec na oči, ale maj ještě modrou, černou.. jde mi o tu lampičku.. jestli to k něčemu je ![]()
@madi jj, já tam mám jenom PDF Je i dobrý, že se v počítači dají vytvořit složky a pak se to ve čtečce dobře hledá. A na ovládání je úplně jednoduchá ![]()
@madi sis tu diskuzi četla necelou
jsem tu někde psala, ze lampička je skvělá na diskrétní čtení, když nechceš ostatní rušit světlem. Mám pouzdro s lampickou a využívá se pořád. Akorát pocitej, ze sežere víc baterky. Jinak argument žonglování s formáty je dost mimo… Kazda čtečka ma svuj primární formát, ze některý umí formátů víc je plus. PDF se čte na jakékoli hůř. Na převod existuje jednoduchý program. Tři kliknutí a hotovo. Počítač zapnout a připojit drát stejně musíš, pokud nemáš WiFi. Provázanost s obchodem je u kindlu minimální. Je to služba jako každá jiná, pro ty kdo chtějí. Já se jen zaregistrovala a víc me to nikdy neotravovalo ani nijak neomezilo. Mám kindla pres 3 roky, intenzivně ho používám, nikdy jsem neměla problém ani s formátem ani se čtením. Nevím jak jiné čtečky, ale třeba integrovany slovnik je naprosto luxusní, když čtu anglicky. Stejně tak funkce čtení textu(samozřejmě zase anglicky).
@madi píše:
Ale koukám, že to nemá wifivadí to něčemu?
Absence WiFi vadí v momentě, kdy mas koupenou knížku a chceš ji poslat primo do čtečky. To bez připojení čtečky k internetu nejde.
@doriang kupovat knížky zatím nehodlám, mám jich postahováno celkem dost
Jinak diskusi jsem četla celou, vím jak ta přídavná lampička funguje, šlo mi o to konkrétní pouzdro, jestli někdo nemáte, protože to není originál amazon a zkrátka aby ta lampička to prostě osvítila. Ale teď jsem našla jakési ještě na ebay, tak asi půjdu do toho. Tyhle se mi nelíbí barevně ![]()
@madi Aha, ja mam origos amazon a to je vyborny. Akorat jsou drazsi. To moje stalo stejne jako cela ctecka ![]()
@doriang tak už mám kindle objednaný, v úterý bude
ale teda jen ho vyzkouším, jestli funguje, aby to děti neviděly a musím ho schovat až pod stromek
![]()
Já nakonec asi objednám z toho ebaye, jak tu někdo dával odkaz, je to teda čína, takže padělek - vypadají stejně jako jsem našla ty originály na amazonu, ale cena třetinová ![]()
@madi píše:
Tak jsem se zatím na 99% rozhodla pro kindle 5
ještě se zeptám, zkušenosti s tímhle pouzdrem?
http://www.czc.cz/…7535/produkt?…ta červená by byla asi mazec na oči, ale maj ještě modrou, černou.. jde mi o tu lampičku.. jestli to k něčemu je
Já mám velmi podobné červené pouzdro a jsem s ním na 100% spokojená.
http://i. ebayimg. com/t/Leather-Case-Cover-for-Barnes-Noble-B-N-NOOK-2-2nd-Edition-Simple-Touch-Reader-/00/s/NjAwWDYwMA==/z/JIsAAOxyK0×R5L~D/$(KGrHqZHJE0FG9ufpk(JBR5L+DVZqw~~60_3.JPG. ebayimg. com/t/Leather-Case-Cover-for-Barnes-Noble-B-N-NOOK-2-2nd-Edition-Simple-Touch-Reader-/00/s/NjAwWDYwMA==/z/JIsAAOxyK0×R5L~D/$(KGrHqZHJE0FG9ufpk(JBR5L+DVZqw~~60_3.JPG
Ne, musíš převádět - buď do. mobi nebo. azw, mela by umět i. prc a. txt. Ale to tu taky už někde v diskuzi padlo. Na převody je program Calibre.
@doriang jojo díky, už jsem na to přišla. Ale dalo to práce teda. Všechno převádím v calibru do mobi. Akorát se mi teda nepodařilo se bez wifiny registrovat
Doma ji nemáme, tak půjdu zítra žebrat k sousedům ![]()
Ale jinak jsem nadšená ![]()
@madi tak to jsem ráda
jsem se bala ze mi dáš nakonec do nosu, co to je za krám ![]()
Zdravím, tak jsem dneska rozbalila čtečku Amazon Kindle 5 co mi přišla pro mamku k Vánocům, vypadá parádně. Já jí rovnou registrovala a taky jsem jí tam chtěla natáhnout pár knih abych nemusela na štědrý večer odbíhat od stromečku jí tam něco dát. Tak jsem strašně zvědavá co na to řekne, podle mě je čtečka perfektní!!!
Ideálně umístěná tlačíka, fakt paráda.)
Mě ježíšek také přinese čtečku, ale ještě nevím jakou, zda také 5tku a nebo zda se plácne přes kapsu a donese podsvícenou
Uvidíme, každopádně si pak případně pořídím obal s LEDkou. Tak jako tak se moc těším, čtu teď tuny článků do školy a už mě to fakt nebaví neustále tisknout, navíc když jsem doma jen přes víkend, tak nemám pak kde to tisknout.. navíc už dočítám reálné knihy Hry o trůny a nemám doma další, takže to bude akoráát.)
Chtěla bych se zeptat k programu CALIBRE, když nastavuji čtečku a mám kindle 5 který tam není, je nějaký rozdíl v tom když tam zadám jiný kindle?
Ale koukám, že to nemá wifi
vadí to něčemu?